Varmfrontsgatan 6, Skarpnäck

Härligt boende att trivas i för hela familjen!

Utgångspris

Pris ej angivet

Månadsavgift 5 155 kr/mån

Bostadsrättslägenhet Skarpnäck

Rum: 3 rok varav 2 sovrum

Våning: 0 av 0  (Entréplan) , Hiss finns inte

Byggår: 1984

Boarea: 83 m2 Enl. ekonomisk plan

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

- Två rejäla uteplatser - Centralt belägen nära kommunikationer och naturstråk - Renoverat i modern stil Varmt välkomna till denna modernt renoverade 3-rummare om 83kvm belägen på Varmfrontsgatan 6 med två generösa uteplatser i soligt läge, stilrena materialval och gångavstånd till centrum med dess varierande utbud av butiker, caféer och bra kommunikationer. Bostaden är genomgående i kanonskick med ljusa materialval, ett härligt ljusinsläpp och smart planerad vilket ger en härlig känsla av rymd. Som pricken över i:et är föreningens gemensamma innergård nyligen upprustad med med ny lekplats och planteringar där barnen gärna samlas och leker medans ni som föräldrar kan slappna av i en lummig och mysig miljö tillsammans med likasinnade! Här välkomnas du av en rymlig och inbjudande hall med goda förvaring- och avhängningsmöjligheter och direkt till vänster finner du det fullutrustade köket med matplats för 6-8 personer. Köket går i ljusa toner med gott om arbetsytor vilket gör det möjligt för samtliga familjemedlemmar att delta i bullbakandet. De två sovrummen är även de generösa i storlek och utrustade med varsin klädkammare. Här finns plats för en större säng, nattduksbord och eventuellt skrivbord eller förvaringsmöbel. Badrummet är helkaklat i modern stil och utrustat med värmegolv, tvättmaskin och tumlare med arbetsbänk och förvaring ovanför. Här finns självklart också dusch, WC, kommod och handdukstork. Vardagsrummet med utgång till en av de två uteplatserna får ett härligt och naturligt ljus och här finns det plats för en rejäl soffgrupp med tillhörande kaffebord, TV-bänk och mediautrustning. Via föreningen HSB Brf Varmfronten får du bland annat tillgång till tvättstuga, övernattningslägenhet, cykelrum, en trevlig och välskött innergård samt en grillplats på gården. I månadsavgiften ingår värme, vatten och bostadsrättstillägg. Här är det lätt för hela familjen att trivas – Nära till Skarpnäcks tunnelbanestation och med promenadavstånd har ni grönområden och naturstråk men även ett stort utbud av butiker, caféer, skolor och idrottsanläggningar. Tunnelbanan som ligger strax runt husknuten tar dig till slussen på bara 12 minuter. Varmt välkommen på visning!

Läs mer

Kontakta mäklaren för mer information

Anmäl intresse

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Ansvarig mäklare

  Johan Granath

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 076-610 13 71

  johan.granath@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

  Beskrivning

  Interiör

  Uteplats/Balkong

  Två uteplatser, en mot öst och en mot väst.

  Bostad

  Rum

  3 rok varav 2 sovrum

  Boarea

  83m2

  Areakälla

  Enl. ekonomisk plan

  Våning

  0 av 0  (Entréplan) , Hiss finns inte

  Lägenhetsnummer

  99-2391-1-106-1

  Andel i föreningen

  0,88883%

  Andel av årsavgift

  0,88933%

  TV och internet

  Föreningen har ett avtal med Telenor (GAN-avtal= gruppanslutningsavtal) fr.o.m 1 januari 2013. I detta avtal ingår att alla har tillgång till Bredband 100 Mbit, telefoni och TV (baspaketet) till en kostnad av 214 kr/mån. Avgiften betalas av samtliga bostadsrättsinnehavare oavsett om bredbandstjänsten utnyttjas eller inte. Det står dig fritt att välja en annan operatör för bredband och/eller IP-telefoni, men du kan inte kvitta kostnaden för bredbandsleveransen från Telenor mot vad du i så fall betalar för bredbandstjänst från någon annan leverantör.

  Byggnad

  Fastighetsbeteckning

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1984

  Byggnadstyp

  Flerfamiljshus

  Energideklaration

  Hiss

  Hiss finns inte

  Allmänt om föreningen

  Föreningens namn

  HSB Brf Varmfronten

  Föreningens organisationsnummer

  769609-9139

  Föreningsform

  Bostadsrättsförening

  Tillåter föreningen delat ägande?

  Nej

  Föreningens byggnader

  Antal lägenheter

  131 st , varav hyresrätter: 16 st

  Antal lokaler

  13

  Byggår

  1984

  Äger föreningen marken

  Nej

  Allmän information

  Föreningen äger fastigheten Varmfronten 1 som byggdes år 1984. Adresserna som står på föreningens mark är Varmfrontsgatan, Skarpnäcks allé och Pilotgatan. Marken upplåts med tomträtt. Föreningen består av 116 bostadsrätter och 16 hyresrätter. I föreningen finns även 13 lokaler.

  Föreningens planerade och utförda renoveringar

  Genomförda renoveringar i föreningen: 2019: Renoveringen av gården fortsätter under kommande år. Renoveringen är uppdelad i mindre bitar och tre av fyra stora omfattande delar är avklarade. En del uteplatser kommer rustas upp. 2016 Renovering av räcken på loftgångar, paviljongerna samt gårdshuset. 2015 Renovering av gårdslokalen 2014 Förbättring av säkerheten på yttertak 2013 Byte av värmeväxlare, översyn av tak samt översyn av markytor Hissarna är nyligen renoverade. Årlig besiktning utförs på byggnaden. Se årsredovisningen för mer information.

  Parkering

  Garageplats Apcoa Parking har tre parkeringshus i vårt närområde. Dessa ligger på Pilotgatan 3, Segelflygsgatan 4 och Luftskeppsgatan 1. För att hyra plats, kontakta Apcoa Parking på något av följande sätt: Telefon: 08 - 556 306 70 (tonval 3) Mail: uthyrning@apcoa.se Besöksparkering: Parkeringsplatser för tillfälliga gäster kan vi inte erbjuda, men det finns möjlighet att parkera på Horisontvägen utan kostnad.

  Försäkring

  Från och med 1 april 2019 har brf Varmfronten ingått nytt avtal gällande försäkringar av fastigheten med Protector. Som tidigare ingår det i den nya försäkringen ett kollektivt bostadsrättstillägg. Observera att denna försäkring inte ersätter din ordinarie hemförsäkring.

  Föreningens hemsida

  https://www.hsb.se/stockholm/brf/varmfronten/

  Läs mer

  Allmänt

  Adress: Varmfrontsgatan 6, Skarpnäck

  Kommun: Stockholm

  Boendeform: Bostadsrättslägenhet

  Upplåtelseform: Bostadsrätt

  Ekonomi

  Utgångspris: Pris ej angivet

  Månadsavgift: 5 155 kr/mån

  Pantsättning: Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-10-28

  Pantsättningsavgift: 465 kr

  Överlåtelseavgift: 1 163 kr Betalas av säljare

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende

  Karta & område

  Bobutiken i Stockholm - Enskede

  Besök bobutiken

  Liknande bostäder