Vinggatan 24, Skarpnäck

2 495 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Intresseanmälan

    * Obligatoriska fält,
    ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

    Visning

    Sön 26 Maj 11:00 - 11:30

    Välkomna på visning!

    Mån 27 Maj 17:00 - 17:30

    Välkomna på visning!

    Anmäl till visning

    Adress

    Vinggatan 24 - Skarpnäck

    Kommun

    Stockholm

    Typ

    Flerfamiljhus

    Boendeform

    Bostadsrättslägenhet

    Byggår

    1986

    Boarea

    77m2

    Uppgift om lägenhetsyta grundas på senast gjorda uppmätning

    Våning

    1 av 3 , Hiss finns

    Rum

    3 rok varav 2 sovrum

    Område

    Skarpnäck

    Avgift

    4 667 kr/mån

    I avgiften ingår värme, vatten och kabel-TV (basutbud). Ett obligatoriskt tillägg om 165 kr/mån tillkommer för bredband.

    Utgångspris

    2 495 000 kr

    32 403 kr/m2

    Välplanerad trea med rymlig balkong!

    - Optimalt planerad trea - Renoverat kök och badrum - Balkong med eftermiddagssol - Stabil bostadsrättsförening - Nackareservatet - Snabbt tillträde möjligt! Nu erbjuds möjligheten att förvärva denna optimala 3:a med balkong i en stabil och välskött förening. Lägenheten är belägen i ett lugnt och mysigt kvarter med skogen som granne. Bostaden erbjuder stora ytor som genomsyras av ljus och rymd med en välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter. Lägenheten fördelar sig enligt följande: inbjudande, rymlig och praktisk hall, ett stort, socialt och ljust vardagsrum, ett stort och härligt kök med burspråksfönster, två sovrum i insynsskyddat läge samt ett smakfullt renoverat badrum. Brf Navigatören är en stabil HSB-förening med god ekonomi. Gemensamhetsytor som tillhandahålls av föreningen är övernattningslägenhet, bokningsbar bastu, tvättstuga, gym, festlokal och en vacker innergård. I månadsavgiften ingår vatten, värme, bredband och tv. I Skarpnäck är det lätt att trivas och läget på Vinggatan är optimalt. Från Skarpnäck tar det mindre än 20 minuter med tunnelbanan in till T-centralen. I närheten av lägenheten ligger Skarpnäcks centrum med livsmedelsbutiker, restauranger, café, gym, vårdcentral, bibliotek, mindre butiker och kyrka. Nackareservatet ligger precis inpå Skarpnäck och här finns det vandringsleder, golfbana samt badsjöar bl.a. Flatenbadet. För den odlingsintresserade finns en koloniträdgårdsförening. Ett oslagbart naturnära läge med närhet till det bästa Stockholm har att erbjuda

    Ansvarig mäklare

    Alla bilder

    Planritning

    Visning

    Visning 1

    2019-05-26 11:00:00 2019-05-26 11:30:00 40 Bostadsvisning Vinggatan 24, Skarpnäck 59,27040356, 18,124548 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

    Visning 2

    2019-05-27 17:00:00 2019-05-27 17:30:00 40 Bostadsvisning Vinggatan 24, Skarpnäck 59,27040356, 18,124548 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

    Beskrivning

    HALL

    Välkomnande hall med ljusa väggar och ekparkett. Goda avhängningsmöjligheter samt gott om förvaring i garderob.

    BADRUM

    Helkaklat och rymligt badrum som är utrustat med WC, badkar, handfat, spegelskåp och förvaringsskåp. Härlig golvvärme.

    KÖK

    Härligt kök med ljusa väggar och ekparkett. Köket är renoverat 2012 och är utrustat med kyl/frys, ugn, spis, fläkt, diskmaskin och diskho. Generös arbetsyta samt gott om förvaring bakom ljusa skåpluckor. Plats för stort matbord intill det fina burspråket, med vy mot grönskande omgivningar.

    VARDAGSRUM

    Rymligt vardagsrum med ljusa väggar och ekparkett. Plats för soffmöblemang och mediamöbel. Stora fönsterparter som ger fint ljusinsläpp.

    SOVRUM 1

    Rofyllt sovrum med ljusa väggar och ljust golv. Plats för dubbelsäng och sovrumsmöbel. Gott om förvaring i garderob. Utgång till balkong.

    BALKONG

    Stor balkong på insynsskyddat läge mot grönskande omgivningar. Härlig eftermiddagssol.

    SOVRUM 2

    Mysigt sovrum med ljusa väggar och ljust golv. Plats för dubbelsäng och sovrumsmöbel.

    ÖVRIGT

    Till bostaden hör ett vindsförråd.

    Byggnad/Renoveringar

    Byggnadsår: 1986

    Uppvärmning

    Fjärrvärme

    Läs mer

    Dokument - klicka för att ladda ner

    Fakta

    Ekonomi

    Driftkostnad:

    950 kr/månad

    Försäkring:

    300 kr/månad

    Elkostnad:

    650 kr/månad

    Total driftkostnad:

    950 kr/månad

    Personer i hushållet:

    3 st

    Andel i föreningen:

    0,29691%

    Andel av årsavgift:

    Uppgiften har ej gått att få fram

    Pantsättning:

    Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-05-15

    Pantsättningsavgift:

    465 kr

    Överlåtelseavgift:

    1 163 kr

    Betalas av köpare

    Byggnad

    Byggår:

    1986

    Fönster:

    3-glas

    Uppvärmningssystem:

    Fjärrvärme

    Förening

    Föreningens namn:

    Brf Navigatören

    Lägenhetsnummer:

    109-21

    Antal lägenheter:

    331

    Antal lokaler:

    3

    Allmänt om föreningen:

    Föreningen består av 331 bostadsrättslägenheter och tre hyreslokaler. Det finns också 206 garageplatser och nio uteplatser. Festlokal och övernattningsrum finns att hyra. Vidare finns snickeri/målarlokal, pingisbord, välutrustat gym, tvättstuga och grovtvättmaskin. Föreningen är ansluten till Comhem för kabel-TV och bredband via Bredbandsbolaget. Besök gärna föreningens hemsida www.navigatoren.se för mer info.    Gjorda renoveringar:

    2003/04 Renovering av trapphus 2008 Energideklaration utfört 2013 Spolning av stammar 2013-2015 Renovering ventilationsanläggning 2014 Hissrenovering 2015 OVK besiktning utfört 2016 Fasadtvätt 2018 Utbyte av värmecentral 2018 Renovering av fönster Kommande renoveringar 2019-2020 Föryngring av planteringar på gårdarna. 2019-2020 Inköp av diverse lekredskap till lekarper. 2019-2020 Byte av ränndalar och stuprännor. 2020 Reperation av balkonger.    TV/Internet:

    TV Kabel-tv via ComHem, grundutbud ingår i avgiften. Bredband & telefoni Föreningen har fiberbredband via operatören Bredbandsbolaget. Önskar man aktivera tjänsten måste du aktivt kontakta bredbandsbolaget. Anslutningsavgift för nya användare 495Kr för bredband och 275Kr för telefoni.    Parkering:

    Parkeringshus Gård 1, Vinggatan - 100st platser till uthyrning, 390Kr/ mån. Gård 3, Vinggatan - 100st platser till uthyrning, 390Kr/ mån. Laddningsplatser för miljöbilar - 32st P-Platser Vinggatan - 9st plater till uthyrning. Drakflygargatan - 2st plater till uthyrning, 112kr/ mån. Parkeringsmöjligheter finns även på stora parkeringen vid sportfältet.    Gårdsplan:

    Navigatören 9 trapphus (101-109) Flygkaptenen 10 trapphus (201-210) Flygfyren 8 trapphus (302-309) I föreningen finns 331 lägenheter varav: Tvåor: 112 st Treor: 109 st Fyror: 52 st Femmor: 48 st Sexor: 10 st    Gemensamma utrymmen:

    Tvättstuga I varje entré finns en tvättstuga utrustad med två tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp, kallmangel och lakansträckare. I skyddsrummet, gård 1 finns även grovtvättmaskiner samt cykelförråd. Vindsförråd Varje lägenhet tilldelas ett vindsförråd, vindsförrådet är märkt med samma numering som lägenheten. Extra vindsförråd finns att hyra, kontakta styrelsen för info. Festlokal Föreningen erbjuder möjligheten till att hyra festlokal, lokalen är belägen på gård 1 och är utrustad med kök, kyl och frys, kapprum samt toaletter. Köksutrustning finns för cirka 35 personer. Kotnad för bokning tas med styrelsen. Övernattningsrum Föreningen erbjuder möjligheten till att boka övernattningsrum 150kr/ natt, rummet finns beläget på gård 2, rummet får bokas max 3 nätter i sträck. Bokning sker via styrelsen. Snickerilokal Föreningen erbjuder även möjlighet till att nyttja en snickerilokal belägen på gård 1. Bastu & motionslokal Föreningen har en motionslokal att nyttja utrustad med gymutrustning, bast och omkläddningsrum, lokalen är belägen på gård 3. Bokning sker via styrelsen och med en deposition om 500kr samt 150kr för att få en nyckel (tag).    Annat:

    Marken är upplåten med tomträtt, avtalet löper t.o.m. 2022 Inga planerade avgiftsförändringar


    Allmänt

    Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

    Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

    Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

    Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

    Om budgivning

    Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

    Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

    Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

    Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

    Boendekalkyl

    Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

    Boendekalkyl Räntor