Essinge Brogata 22, Stockholm

2 299 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Essinge Brogata 22 - Stockholm

  Kommun

  Stockholm

  Typ

  Flerfamiljshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1938

  Boarea

  24m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  1 av 5 , Hiss finns

  Rum

  1 rok

  Område

  Lilla Essingen

  Avgift

  1 693 kr/mån

  Inkl. värme, vatten, bostadsrättstillägg, Kabel-Tv (grundutbud)

  Inkl. värme, vatten, bostadsrättstillägg, Kabel-Tv (grundutbud)

  Utgångspris

  2 299 000 kr

  95 792 kr/m2

  ACCEPTERAT PRIS 2 299 000 KR. Välplanerad och ljus ettrumslägenhet med centralt och naturnära läge

  ACCEPTERAT PRIS 2 299 000 kronor. Ta klivet in i en välplanerad och ljus lägenhet som är i riktigt bra skick. En optimalt planerad etta med stora fönster. På dessa 24 kvadratmeter saknar du inget!  Detta boende har ett av Lilla Essingens bästa lägen – alldeles intill Badbryggor på Lilla Essingen! Med en kort promenad når du Fridhemsplan och inom några minuter är man vid Stockholms innerstad. ACCEPTERAT PRIS 2 299 000 KR. Ring mäklaren för mer info samt för att komma på visning. Välkomna!

  Ansvarig mäklare

  Hanna Mikiver

  Reg. Fastighetsmäklare

  0739-854443

  Hanna.Mikiver@lansfast.se Läs mer om Hanna

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  I denna lägenhet möts man av en rymlig, funktionell, välplanerad och inbjudande hall med bra förvaringsutrymmen, bra förvaringsmöjligheter, klädhängare och hatthylla. Här erbjuds vita väggar och ljust golv.

  Vardagsrum/Sovrum

  Lägenhetens vardagsrum är rymligt, ljust, fint, socialt och välplanerat med vackert ljusinsläpp och bra förvaringsmöjligheter. Rummet har ljusa väggar och parkettgolv.

  Kök

  Ljus och välplanerat kök med ett härligt ljusinsläpp och bra förvaring. Golvet har en svartvit platsmatta, väggarna är ljus målade. Bänkskivan är i laminat. Köket är utrustat med kylskåp, frysfack, spis med gas, ugn och fläkt.

  Badrum

  Grått klinker golv och vitt kakel på väggarna. Badrummet är utrustat med dusch, handdukstork, WC, handfat med kommod, förvaringsskåp samt tvättmaskin.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1939

  Föreningen följer en underhållsplan som upprättades 2013 och sträcker sig fram till 2033. UTFÖRDA Takrenovering 2018 Hissmodernisering 2018 Relining av stammarna 2015-2016 Mindre fasadrenovering 2013 Hissrenovering och byte av ytterdörrar 2012 Fönsterbyte (till 3-glas) 2011 OVK-besiktning 2009 Elen byttes i fastigheten och i lägenheterna 2005 Fasadputsning 2003 PLANERADE Föreningen ska se över fläktsystemet på taket pga av problematik med ventilation/värme. Ej beslutat när detta kommer ske.

  Uppvärmning

  fjärrvärme

  TV & bredband

  Kabel-TV via Comhem. Analogt grundutbud ingår i avgiften. Bredband via Comhem. Avtal tecknas separat av bostadsrättsinnehavaren.

  Bilplats

  Föreningen förfogar inte över några p-platser. Boendeparkering på gatan går att söka hos Stockholms Stad.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  0,0166%

  Andel av årsavgift:

  0,0166%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Betalas av köpare

  Byggnad

  Byggår:

  1938

  Uppvärmningssystem:

  fjärrvärme

  Renoveringar:

  Föreningen följer en underhållsplan som upprättades 2013 och sträcker sig fram till 2033. UTFÖRDA Takrenovering 2018 Hissmodernisering 2018 Relining av stammarna 2015-2016 Mindre fasadrenovering 2013 Hissrenovering och byte av ytterdörrar 2012 Fönsterbyte (till 3-glas) 2011 OVK-besiktning 2009 Elen byttes i fastigheten och i lägenheterna 2005 Fasadputsning 2003 PLANERADE Föreningen ska se över fläktsystemet på taket pga av problematik med ventilation/värme. Ej beslutat när detta kommer ske.

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Primusköket 11

  Lägenhetsnummer:

  01105

  Antal lägenheter:

  46

  Byggår:

  1938

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Brf Primusköket 11 bildades 2001 och upplåter 46 lägenheter med bostadsrätt. Fastigheten byggdes 1938 och förvärvades av föreningen 2002. Föreningen har ibland reklam på fasaden samt en 3G-mast, detta ger bra intäkter till föreningens kassa. Gemensam vår- och höststädning.  Föreningens ekonomi:

  Den ekonomiska förvaltningen sköts av SBC. Pga att många större renoveringar utförts senaste åren vilka har inneburit nya lån. På senaste styrelsemötet beslutade föreningen att höja avgifterna med 5 %. Den höjningen borde träda i kraft q2 2019. (2019-02-07) Föreningen tillåter delat ägande. Den som bor i lägenheten ska äga minst 10%.  Gjorda renoveringar:

  Föreningen följer en underhållsplan som upprättades 2013 och sträcker sig fram till 2033. UTFÖRDA 2018- Takrenovering. 2018- Hissmodernisering. 2015/2016- Relining av stammarna. 2013- Mindre fasadrenovering. 2012- Hissrenovering och byte av ytterdörrar. 2011- Fönsterbyte (till 3-glas). 2009- OVK-besiktning. 2005- Elen byttes i fastigheten och i lägenheterna. 2003- Fasadputsning. PLANERADE: Föreningen siktar på att få ventilationen/värmen utredd så snart som möjligt. Exakt tidpunkt för detta är inte planerat. Inte några större renoveringar planerade. Men i samband med värme/ventilations arbetet kommer de att isolera våra vattenledningar i källaren.  TV/Internet:

  Kabel-TV via Comhem. Analogt grundutbud ingår i avgiften. Bredband via Comhem. Avtal tecknas separat av bostadsrättsinnehavaren.  Parkering:

  Föreningen förfogar inte över några p-platser. Boendeparkering på gatan går att söka hos Stockholms Stad.  Gemensamma utrymmen:

  -Tvättstuga i källaren. -Takterrass för mattpiskning.  Annat:

  Slutgiltig köpare uppmanas kontrollera ovanstående information med föreningens styrelse.


  Energideklaration

  Energiprestanda, specifik energianvändning:

  212 kWh/m2 per år

  Status:

  Utförd

  Deklarationsdatum:

  2011-06-20

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor