Fågelhundsgatan 24, Stockholm

7 995 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Adress

Fågelhundsgatan 24 - Stockholm

Kommun

Stockholm

Typ

Flerfamiljshus

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

2013

Boarea

104m2

Våning

5 av 6 , Hiss finns

Rum

3 rok

Område

Norra Djurgårdsstaden

Avgift

5 700 kr/mån

Utgångspris

7 995 000 kr

76 875 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Varmt välkomna till denna modernt inredda trea (som med lätthet kan göras om till en fyra)!

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Nu är en av områdets mest eftertraktade treor (möjlig fyra) äntligen till salu. Här bor man i ett komfortabelt och stilrent hem. Lägenheten präglas av öppna ljusa ytor, genomgående fina parkettgolv och moderna materialval i såväl kök som i båda badrummen. Lägg därtill en stor balkong mot en lugn och grön innergård. Från köket och master bedroom har man även en ljuvlig utsikt över Husarviksparken, Husarviken och Stora skuggans naturreservat. Här trivs ni med natursköna grönområden inpå husknuten och med ett bekvämt avstånd in till city.

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Planritning

  Alternativ planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Välkommen in genom trygg säkerhetsdörr. Avhängning erbjuds på hatthylla direkt till vänster alternativt i någon av garderoberna. På golvet ligger en stilren grå klinker och väggarna är tapetserade. För extra komfort finns även här bostadens mindre badrum som nås till höger när man kommer in. Till höger finns även lägenhetens första sovrum. Hallen leder in till hemmets kök, vardagsrum, master bedroom och bostadens stora badrum finner ni rakt fram från entrén.

  Vardagsrum

  Ljust och luftigt vardagsrum härligt placerad intill bostadens generösa blakong. Öppna upp balkongdörrarna och vardagsrummet flyter ut till balkongen under sommarhalvåret, perfekt för trevliga sommarkvällar. Vardagsrummet rymmer plats för soffa samt soffmöbler. Vitmålade väggar och likt de andra rummen vilar här en ljus ekparkett på golvet. Här kan du med lätthet skapa ett tredje sovrum om så önskas.

  Kök

  Hemtrevligt kök fullt utrustat med spishäll, inbyggd ugn och mikrovågsugn, avfallskvarn, integrerad diskmaskin, kyl och frys samt en köksfläkt. Moderna vita skåpluckor matchas med ett vitt kakel som fungerar som stänkskydd ovan marmorbänkskiva. Matplats finns för ett sällskap om 6-8 personer.

  Sovrum 1

  Detta sovrum kan med fördel även användas som master bedroom om så önskas. På väggarna finner ni en vitmönstrad tapet och under fötterna finner ni en tidlös parkett. Rummet vetter mot Husarviken

  Sovrum 2

  Praktiskt sovrum med ett härligt ljusinsläpp. Här finns det plats för säng samt tillhörande sängmöbel. På väggarna finner ni en vitmönstrad tapet och på golvet ligger en fin ekparkett.

  Klädkammare 1

  Rymlig klädkammare med generösa förvaringsmöjligheter i form av hyllplan, lådor och hängmöjligheter. Vitmålade väggar och en tidlös parkett under fötterna.

  Klädkammare 2

  Praktisk klädkammare med generösa förvaringsmöjligheter.

  Badrum 1

  Generöst och bekvämt badrum utrustat med: WC, handdukstork, golvvärme, handfat, badrumsskåp med spegel, dusch med vikväggar, tvättmaskin och torktumlare med praktisk arbetsbänk ovan samt skåp för förvaring. Väggarna är klädda i vitt liggande kakel och golvet pryds av en grå klinker. Spotlights i tak.

  Badrum 2

  Fräscht badrum utrustat med: WC, handfat med kommod och spegel. På golvet vilar en mörk klinker och väggarna är klädda i vita liggande kakelplattor.

  Balkong

  Rymligt möblerbar balkong i högt läge med fantastisk utsikt över föreningens innergård och Lilliansskogen.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2013

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  TV & bredband

  Trippel play, dvs bredband, telefon och TV, via Telia,

  Övrigt

  I Norra Djurgårdsstaden bor du centralt samtidigt som du har direkt närhet till fina grönområden i Lill-Jans Skogen och Stora Skuggans naturområden, här finns bl a motionsslingor för den löpvillige samt skidspår vintertid. Området beskrivs bäst som expansivt och naturskönt med fina promenadstråk samtidigt som all tänkbar service finns på bekvämt avstånd. Flera förskolor finns etablerade i området och grundskola upp till årskurs 6 finns i Hjorthagen. Dessutom finns folkkulturcentrum/Medborgarhuset, en mötesplats för konst, musik och teater samt tennisbana och fotbollsplan. Goda kommunikationer med buss nr 55, 6 samt nr 75 från Gasverket som går genom stan, samt med T-bana Ropsten som nås inom ca 7 minuters promenadavstånd. Med cykel kan du ta dig till Stureplan på ca 5-10 minuter. http://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/ny-stombusslinje-mellan-ropsten-och-karolinska Nu föds en ny lokal kreativ stadskärna i det gamla gasverksområdet vid Husarviken med service, kultur och upplevelser. I de vackra tegelbyggnaderna som under mer än 100 år försåg innerstaden med stadsgas, görs nu plats för Gasverket. I den mindre Gasklocka 1 blir det ett musikhotell och en atriumscen, vilket rimmar väl med Gasverkets profilering som destination för upplevelser inom kultur. En ny skola ska även byggas här för ÅK F-9. Läs mer på: http://bygg.stockholm.se/Alla-projekt/norra-djurgardsstaden/Flytta-hit/Hjorthagen/Gasverket/

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  450 kr/månad

  Försäkring:

  150 kr/månad

  Elkostnad:

  150 kr/månad

  Vatten/avlopp:

  150 kr/månad

  Total driftkostnad:

  450 kr/månad

  Personer i hushållet:

  1 st

  Andel i föreningen:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Betalas av köpare

  Byggnad

  Byggår:

  2013

  Fönster:

  3 glas

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Husarhagen

  Antal lägenheter:

  83

  Byggår:

  2013

  Antal lokaler:

  1

  Allmänt om föreningen:

  BRF Husarhagen bildades 2012 i samband med att NCCs nybyggda hus stod klart för inflyttning. Föreningen består av 83 lägenheten och 1 lokal. Föreningen är en s.k. äkta bostadsrättsförening. Marken upplåts med tomträtt. Avtalet omförhandlas 2021-06-30.  Föreningens ekonomi:

  Föreningen har stabil ekonomi och en låg skuldsättning om 5 961 kr/kvm BOA. I dagsläget finns inga planer på att förändra månadsavgiften (2018-12-21).  TV/Internet:

  Trippel play, dvs bredband, telefon och TV, via Telia,  Energideklaration

  Energiprestanda, specifik energianvändning:

  74 kWh/m2 per år

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor