Fågelhundsgatan 24, Stockholm

Varmt välkomna till denna modernt inredda trea (som med lätthet kan göras om till en fyra)!

Utgångspris

7 995 000 kr

Månadsavgift 5 700 kr/mån

Bostadsrättslägenhet i Stockholm

Rum: 3rok

Våning: 5 av 6 , Hiss finns

Byggår: 2013

Boarea: 104 m2

Nu är en av områdets mest eftertraktade treor (möjlig fyra) äntligen till salu. Här bor man i ett komfortabelt och stilrent hem. Lägenheten präglas av öppna ljusa ytor, genomgående fina parkettgolv och moderna materialval i såväl kök som i båda badrummen. Lägg därtill en stor balkong mot en lugn och grön innergård. Från köket och master bedroom har man även en ljuvlig utsikt över Husarviksparken, Husarviken och Stora skuggans naturreservat. Här trivs ni med natursköna grönområden inpå husknuten och med ett bekvämt avstånd in till city.

Läs mer

Kontakta mäklaren för mer information

Anmäl intresse

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Ansvarig mäklare

  Viktor Bjälkenfalk

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 070-984 00 76

  viktor.bjalkenfalk@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Linnea Mott

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 070-984 00 79

  linnea.mott@lansfast.se

  Planritning Planritning Alternativ planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

  Beskrivning

  Interiör

  Hall

  Välkommen in genom trygg säkerhetsdörr. Avhängning erbjuds på hatthylla direkt till vänster alternativt i någon av garderoberna. På golvet ligger en stilren grå klinker och väggarna är tapetserade. För extra komfort finns även här bostadens mindre badrum som nås till höger när man kommer in. Till höger finns även lägenhetens första sovrum. Hallen leder in till hemmets kök, vardagsrum, master bedroom och bostadens stora badrum finner ni rakt fram från entrén.

  Vardagsrum

  Ljust och luftigt vardagsrum härligt placerad intill bostadens generösa blakong. Öppna upp balkongdörrarna och vardagsrummet flyter ut till balkongen under sommarhalvåret, perfekt för trevliga sommarkvällar. Vardagsrummet rymmer plats för soffa samt soffmöbler. Vitmålade väggar och likt de andra rummen vilar här en ljus ekparkett på golvet. Här kan du med lätthet skapa ett tredje sovrum om så önskas.

  Kök

  Hemtrevligt kök fullt utrustat med spishäll, inbyggd ugn och mikrovågsugn, avfallskvarn, integrerad diskmaskin, kyl och frys samt en köksfläkt. Moderna vita skåpluckor matchas med ett vitt kakel som fungerar som stänkskydd ovan marmorbänkskiva. Matplats finns för ett sällskap om 6-8 personer.

  Sovrum 1

  Detta sovrum kan med fördel även användas som master bedroom om så önskas. På väggarna finner ni en vitmönstrad tapet och under fötterna finner ni en tidlös parkett. Rummet vetter mot Husarviken

  Sovrum 2

  Praktiskt sovrum med ett härligt ljusinsläpp. Här finns det plats för säng samt tillhörande sängmöbel. På väggarna finner ni en vitmönstrad tapet och på golvet ligger en fin ekparkett.

  Klädkammare 1

  Rymlig klädkammare med generösa förvaringsmöjligheter i form av hyllplan, lådor och hängmöjligheter. Vitmålade väggar och en tidlös parkett under fötterna.

  Klädkammare 2

  Praktisk klädkammare med generösa förvaringsmöjligheter.

  Badrum 1

  Generöst och bekvämt badrum utrustat med: WC, handdukstork, golvvärme, handfat, badrumsskåp med spegel, dusch med vikväggar, tvättmaskin och torktumlare med praktisk arbetsbänk ovan samt skåp för förvaring. Väggarna är klädda i vitt liggande kakel och golvet pryds av en grå klinker. Spotlights i tak.

  Badrum 2

  Fräscht badrum utrustat med: WC, handfat med kommod och spegel. På golvet vilar en mörk klinker och väggarna är klädda i vita liggande kakelplattor.

  Balkong

  Rymligt möblerbar balkong i högt läge med fantastisk utsikt över föreningens innergård och Lilliansskogen.

  Bostad

  Rum

  3 rok

  Boarea

  104m2

  Våning

  5 av 6 , Hiss finns

  Andel i föreningen

  Uppgiften har ej gått att få fram

  TV och internet

  Trippel play, dvs bredband, telefon och TV, via Telia,

  Övrigt

  I Norra Djurgårdsstaden bor du centralt samtidigt som du har direkt närhet till fina grönområden i Lill-Jans Skogen och Stora Skuggans naturområden, här finns bl a motionsslingor för den löpvillige samt skidspår vintertid. Området beskrivs bäst som expansivt och naturskönt med fina promenadstråk samtidigt som all tänkbar service finns på bekvämt avstånd. Flera förskolor finns etablerade i området och grundskola upp till årskurs 6 finns i Hjorthagen. Dessutom finns folkkulturcentrum/Medborgarhuset, en mötesplats för konst, musik och teater samt tennisbana och fotbollsplan. Goda kommunikationer med buss nr 55, 6 samt nr 75 från Gasverket som går genom stan, samt med T-bana Ropsten som nås inom ca 7 minuters promenadavstånd. Med cykel kan du ta dig till Stureplan på ca 5-10 minuter. http://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/ny-stombusslinje-mellan-ropsten-och-karolinska Nu föds en ny lokal kreativ stadskärna i det gamla gasverksområdet vid Husarviken med service, kultur och upplevelser. I de vackra tegelbyggnaderna som under mer än 100 år försåg innerstaden med stadsgas, görs nu plats för Gasverket. I den mindre Gasklocka 1 blir det ett musikhotell och en atriumscen, vilket rimmar väl med Gasverkets profilering som destination för upplevelser inom kultur. En ny skola ska även byggas här för ÅK F-9. Läs mer på: http://bygg.stockholm.se/Alla-projekt/norra-djurgardsstaden/Flytta-hit/Hjorthagen/Gasverket/

  Byggnad

  Fastighetsbeteckning

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår:

  2013

  Byggnadstyp

  Flerfamiljshus

  Energideklaration:

  Energiprestanda: 74 kWh/m2 och år

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  Fönster

  3 glas

  Hiss:

  Hiss finns

  Allmänt om föreningen

  Föreningens namn:

  Husarhagen

  Föreningens organisationsnummer:

  769618-2109

  Föreningsform:

  Bostadsrättsförening

  Äkta/oäkta förening:

  Äkta förening

  Tillåter föreningen delat ägande?

  Ja

  Föreningens byggnader

  Antal lägenheter:

  83 st

  Antal lokaler:

  1

  Byggår

  2013

  Äger föreningen marken?

  Nej

  Allmän information

  BRF Husarhagen bildades 2012 i samband med att NCCs nybyggda hus stod klart för inflyttning. Föreningen består av 83 lägenheten och 1 lokal. Föreningen är en s.k. äkta bostadsrättsförening. Marken upplåts med tomträtt. Avtalet omförhandlas 2021-06-30.

  Föreningens ekonomi

  Föreningen har stabil ekonomi och en låg skuldsättning om 5 961 kr/kvm BOA. I dagsläget finns inga planer på att förändra månadsavgiften (2018-12-21).

  Föreningens hemsida:

  http://www.brfhusarhagen.se

  http://www.brfhusarhagen.se
  Läs mer

  Allmänt

  Adress Fågelhundsgatan 24, Stockholm

  Kommun Stockholm

  Församling Engelbrekts Församling

  Boendeform Bostadsrättslägenhet

  Upplåtelseform Bostadsrätt

  Ekonomi

  Pris: 7 995 000 kr

  Månadsvgift: 5 700 kr/mån

  Pantsättning: Bostaden är inte pantsatt. Lån med lägenheten som säkerhet löses av säljaren senast tillträdesdagen.

  Pantsättningsavgift: 465 kr

  Överlåtelseavgift: 1 163 kr Betalas av köpare

  Driftkostnad: 450 kr/månad

  Driftskostnaden fördelas enligt följande:

  Elkostnad: 150 kr/månad

  Vatten & avlopp: 150 kr/månad

  Försäkring: 150 kr/månad

  Antal personer i hushållet: 1 st

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende

  Karta & område

  Bobutiken i Stockholm - Östermalm

  Besök bobutiken

  Liknande bostäder