Grev turegatan 8A, Stockholm

Bostadsrätt, 2 rok, 60m2 Pris: 7 900 000 kr

Välkommen till Ture No8

Banbrytande och mycket unik bostad för dig som njuter av perfektion och vill bo på en av landets mest centrala och exklusiva adresser. Prisbelönad för sin arkitektur och omtalad för sin internationella standard. Här blir du överöst av detaljer och funktioner av högsta tänkbara kvalitet. Genomgående skräddarsydd interiör och teknik framtagen speciellt för Ture No8. Lägenheten är extremt yteffektiv och utrustad med skräddarsydda lösningar som multi room system, ljusstyrning, infällda högtalare samt motordrivna gardiner. Utmärkt läge med närhet till allt centrala Stockholm har att erbjuda!

Rumsbeskrivning

HALL

Inbjudande hall som redan vid entrén viskar om att detta är något utöver det vanliga. Här möts man utav vacker vitlaserad parkett av ek som löper vidare in genom bostaden. Effektivt planerat med förvaringsutrymmen i form utav garderober med valnötsfront samt snickerianpassad skåpsinredning. Fina avhängningsmöjligheter erbjuds.

KÖK

Specialtillverkat kök i valnöt med social och öppen planlösning mot vardagsrum. Här erbjuds fantastiska förvaringsmöjligheter och bra arbetsytor ovan bänkskiva i vit staron. Vitvaror från Smeg, helintegrerad kyl & frys samt diskmaskin. Varmluftsugn, mikrovågsugn, espressomaskin i högskåp och induktionshäll. Dessutom finns det plats för matgrupp.

VARDAGSRUM

Ypperligt sällskapsrum med genomgående ljusflöde tack vare de stora fönsterdörrarna som öppnar upp en fransk balkong löper från topp till tå. De fräscha ytskikten, vackert löpande parketten och inbjudande ljusflödet tar detta sällskapsrum till nya höjder. Öppenheten mot köket bjuder in till trevliga tillställningar i goda vänners lag.

SOVRUM

Optimalt planerat sovrum med fint ljusflöde tack vare de stora fönsterdörrarna med anslutning till en utav bostadens franska balkonger. Fönstren vetter mot icke bosatt fastighet vilket bjuder på behaglig insysnfrihet. Avslappnad planering i anslutning till den lyxiga walk-trough-closet och badrummet.

WALK-IN-CLOSET

Stor och välplanerad walk-through-closet med exklusiv heltäckningsmatta för högsta komfort. Här finns gott om möjligheter för både henne och honom i det platsbyggda utförandet. Fast spegelvägg med infälld armatur och access mot badrummets andra ingång.

BADRUM

Nobelt badrum med golvvärme och högklassigt valda materialval. Golv i Kolmårdsmarmor samt väggar i ljus Cararramarmor. Stor infälld spegel ovan bänkskiva i marmor med specialdesignat tvättställ och blandare. Duschvägg i glas, tak och handdusch samt WC från Kerasan. Badrummet inrymmer även tvättmaskin och torktumlare samt handukstork.

Övriga utrymmen

Vinkällare, förråd och cykelrum

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 2014

Uppvärmning

Fjärrvärme

TV & Internet

Com Hem, Apple TV och Bredbandsbolaget

Counter

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Adress

Grev turegatan 8A - Stockholm

Kommun

Stockholm

Typ

Flerfamiljhus

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

2014

Boarea

60m2

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Våning

2 av 9 , Hiss finns

Rum

2 rok varav 1 sovrum

Avgift

1 954 kr/mån

Ingår i avgiften: Kabel-TV (TiVo abonnemang), Värme, Vatten

Utgångspris

7 900 000 kr

131 667 kr/m2

Ansvarig mäklare

Johan Güleç

Fastighetsmäklare

Läs mer om Johan Maila mig

Extra kontaktperson

Dennis Sivertsson

Fastighetsmäklare

Läs mer om Dennis Maila mig

Visning

Är du intresserad?

Grev turegatan 8A, Stockholm

Bostadsrätt, 2 rok, 60m2 Pris: 7 900 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Fakta & Dokument

Ekonomi

Andel i föreningen:

1,19703% och andel av årsavgiften är 1,19703%

Byggnad

Fönster:

3-glasfönster

Ventilation:

Mekanisk frånluft

Uppvärmningssystem:

Fjärrvärme

Övrigt:

Föreningen har 3 lokalhyresgäster, Hemtex AB, Select Travel AB samt T-Jarlen.

Förening

Föreningens namn:

BRF Riddaren 24

Lägenhetsnummer:

124

Antal lägenheter:

61

Antal lokaler:

3

Information:

Fastigheten innehas med äganderätt och har en markareal om ca 1176 kvm. Fastigheten Riddaren 24 är belägen på Grev Turegatan 8 på Östermalm i centrala Stockholm. Fastighetens exceptionella läge gör att närheten till kommunikationer, restauranger, kaféer och handelsutbud är utöver det vanliga. Den uthyrbara arean uppgår till cirka 5816 kvm. Den uthyrningsbara arean fördelas mellan olika areatyper enligt: bostäder 4744 (82%) och lokaler 1072 kvm (18%). Föreningens fastighet innehåller 61 bostadsrättslägenheter och tre lokaler samt ett garage om 25 garageplatser. Plan 1 inrymmer garage, tekniska utrymmen och lokal åt T-jarlen, som även hyr i grannfastigheten Riddaren 23. Plan 2 är entréplan med ingång från Grev Turegatan 8 och innehåller sop, barnvagns och teknikrum samt vinkällare och butikslokaler. Plan 3-9 är endast bostads plan. Plan 10 består av 2 stycken penthousevåningar. Plan 11 är takterrasser till respektive penthousevåningar med bubbelpooler och dusch. Lägenhetsbeståndet består av Lägenhetsfördelning: 1 rok 1 st, 2 rok 32 st, 3 rok 18st, 4 rok 4st, 5 rok 4st, 6 rok 2 st. Föreningen äger även 3 lokaler varav samtliga är uthyrda vilket ger ett positivt likviditetsöverskott. Detta överskott kan föreningen t ex använda till att amortera sina lån med. För mer information se årsredovisningen samt föreningens innehållsrika hemsida. http://ture8.se

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola