Grevgatan 28, 1 tr, Stockholm

Alla bilder

Visa på karta

Adress

Grevgatan 28, 1 tr - Stockholm

Kommun

Stockholm

Typ

Flerfamiljshus

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

1938

Boarea

29m2

Areauppgifter enligt mätbevis

Våning

1 av 7 , Hiss finns

Rum

1 rok

Område

Östermalm

Avgift

1 156 kr/mån

I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV och bredband via Ownit.

Bredband ingår i månadsavgiften men extra tjänster/utbud beställs och bekostas av lägenhetsinnehavaren.

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fint renoverad och välplanerad 1:a, möjlig mini 2:a, med öppen spis inte långt från Strandvägen!

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Välkomna till en läckert renoverad och smart planerad etta belägen i hjärtat av Östermalm med ett fantastiskt läge och närhet till härliga Strandvägen. Lägenheten är en väldisponerad bostad som bjuder på det där lilla extra med lyxiga materialval som marmor, fiskbensparkett och en fungerande öppen spis som ger en härlig mysfaktor. Ett stort fönsterparti ger ett vackert ljusinsläpp. Ett luftigt vardagsrum med anslutning till köket skapar en social atmosfär, perfekt för trevliga middagsbjudningar eller lugna hemmakvällar. Sover gott gör du avskilt i en väl tilltagen sovdel med plats för såväl säng som sängmöbel. Föreningen innehar även en gemensam takterrass med oslagbar utsikt över Östermalms takåsar. Det finns även möjlighet att göra om lägenheten till en minitvåa, se alternativ planlösning. På Grevgatan 28 bor du i en stabil bostadsrättsförening med god ekonomi och låg skuldsättning vilket avspeglar sig i den låga avgiften. Välkommen till din nya bostad!

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Planlösning

  Alternativ planlösning 2 rok

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Kliv in genom den trygga Säkerhetsdörren och ni möts av en inbjudande hall. Klädesförvaring erbjuds direkt till vänster i den rymliga platsbyggda garderoben med spegelskjutdörrar. På golvet vilar en fin marmor och väggarna är målade i en behaglig ljusgrå ton.

  Vardagsrum

  Luftigt och ljust rum med plats för såväl vardagsrumsmöblemang som matmöblemang. För extra mysfaktor finns här även en öppen spis. Väggarna är målade i ljus behaglig grå/beige ton och under fötterna vilar en vacker fiskbensparkett.

  Sovdel

  Rymlig sovdel med plats för säng och sängmöblemang samt förvaringsmöjligheter. Samma fina grå/beigea ton på väggarna som i vardagsrummet och även här pryds golvet av den fina fiskbensparketten.

  Kök

  Lyxigt renoverat kök med goda förvaringsmöjligheter bakom vita luckor som läckert matchas med marmor och fungerar som stänkskydd ovan den ljusa bänkskivan. Köket är fullt utrustat med: Integrerad kyl med frysfack, spishäll, ugn, fläkt och integrerad diskmaskin.

  Badrum

  Fräscht helkaklat och stambytt badrum där ett vitt kakel klär väggarna och en ljus klinker på golvet. Här finns dusch med vikvägg av glas, WC, handdukstork, handfat med kommod, badrumsskåp och spegelskåp. Utrymme för tvättmaskin finns.

  Övrigt

  Tillträde enligt överenskommelse.

  Övriga utrymmen

  Till lägenheten hör ett vindsförråd. I källaren finns en tvättstuga. Föreningen har en gemensam takterrass med strålande utsikt.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1938

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  TV & bredband

  Höghastighetsnät för bredband, TV och telefoni: Ownit Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

  Uteplats/Balkong

  Föreningen har en fantastisk terrass på taket för medlemmar att nyttja. Här finns sittgrupp och terrassen bjuder på en magisk utsikt över vackra Stockholm. Terrassen är bokningsbar.

  Bilplats

  Föreningen har inga garage/ parkeringsplatser. Boendeparkering i området. Tillstånd ansökes hos Stockholms Stad (08 508 263 00).

  Övrigt

  Området: Lägenheten ligger i ett mycket attraktivt område i hjärtat av Östermalm. Närhet till såväl Strandvägen, Stureplan, Karlaplan och Östermalmstorg med dess kringliggande utbud av restauranger, butiker och nattliv. Närmaste matbutik finns runt hörnet och flera välsorterade matbutiker finns i närområdet. För dig som uppskattar en grön lunga är det bara en kort promenad till vackra Djurgården med fantastiska promenadstråk längs med vattnet och på 10 minuter har du nått såväl Gröna Lund som Skansen. Kommunikationer: Utmärkta förbindelser dels med spårvagnen nere på Strandvägen, tunnelbana från Östermalmstorg och Karlaplan samt innerstadsbussar.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  370 kr/månad

  Försäkring:

  185 kr/månad

  Elkostnad:

  185 kr/månad

  Total driftkostnad:

  370 kr/månad

  Personer i hushållet:

  1 st

  Andel i föreningen:

  2,37994%

  Andel av årsavgift:

  2,37994%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Betalas av säljare

  Byggnad

  Byggår:

  1938

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Lindormen 9

  Lägenhetsnummer:

  00002

  Antal lägenheter:

  20

  Byggår:

  1938

  Antal lokaler:

  2

  Allmänt om föreningen:

  Brf Lindormen 9 bildades 1987 och förvärvade fastigheten Lindormen 9 år 1994. Föreningen består av 20 lägenheter upplåtna med bostadsrätt och 2 kontorslokaler med hyresrätt.  Föreningens ekonomi:

  Föreningen sålde under 2018 en hyresrätt. 2019 sänktes avgifterna till den låga avgift som är idag. Idag finns inga inplanerade avgiftshöjningar (2019-06-28).  Gjorda renoveringar:

  2018: Byte av kretskort för sopkarusell 2018: Målning av entréplan 2017-2018: Rengöring, målning av trapphus 2017: Besiktning av rökkanaler 2016: Installation av höghastighetsnät 2015-2017: Renovering av hiss 2015: Renovering och målning av fönster 2013: Tätning av altaner 2010-2011: Omläggning av tak. 2003-2004: Stambyte kök och badrum. 2003-2004: Elstambyte. 2001: Omputsning av fasad. 2001: Renovering av balkonger. Föreningen har inga större renoveringar inplanerade (2019-06-28).  TV/Internet:

  Höghastighetsnät för bredband, TV och telefoni: Ownit Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.  Gårdsplan:

  Föreningen har en gemensam takterrass med strålande utsikt.  Gemensamma utrymmen:

  I föreningen finns tvättstuga och cykelförråd. Tvättstugan är belägen i källaren. Till lägenheten hör ett vindsförråd.  Annat:

  Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av SBC, 08-775 72 00


  Energideklaration

  Status:

  Ej utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor