Heliosgatan 14A, Stockholm

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Heliosgatan 14A - Stockholm

  Kommun

  Stockholm

  Typ

  Flerfamiljshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  Boarea

  55m2

  Areauppgift enligt ekonomisk plan

  Våning

  8 av 10 , Hiss finns

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Avgift

  3 046 kr/mån

  I avgiften ingår värme, kallvatten. Varmvatten, el, TV/telefoni och bredband debiteras separat.

  Modern, stilren och ljus tvåa högt upp i huset med balkong. Brf äger marken!

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Nu erbjuder vi möjligheten att bli först med att flytta in i denna trivsamma 2:a om 55 välplanerade kvadratmeter med en härlig balkong 8 tr upp i huset med utsikt över föreningens lugna och barnvänliga innergård. Öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrummet. Sociala ytor samt stora fönsterpartier med fint ljusinsläpp lägger grunden för trivsel. Högst upp i huset finns en takterass med bokningsbar taklounge för större sällskap. Mitt i Hammarby Sjöstad växer ett nytt grönt kvarter fram. Kvarteret drivs av tre värderingar: Modernt, Grönt och Gemenskap. Ett nyproducerat boende för dig som söker kombinationen av modernt stadsboende och det gröna småstadslivet. Gemensamma takterrasser, odlingslotter, välplanerade kvadratmeter och samlingsplatser skapar visionen om en modern grön gemenskap och The Village STHLM.

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Planlösning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Övriga utrymmen

  Tillhörande bostaden finns ett separat källarförråd. Gemensamt i föreningen finns även cykelförråd, barnvagnsrum, sopsug och takterass med taklounge.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2019

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  Uteplats/Balkong

  Från vardagsrummet nås bostadens härliga balkong. Här finns gott om plats för balkongmöbler och växtlighet. Balkongen vetter mot föreningens innergård i österläge vilket innebär sol under morgon och förmiddag.

  Bilplats

  I föreningen finns 131 garageplatser och 12 MC-platser. En garageplats för bil kostar cirka 1800 kr/mån och MC-plats cirka 600 kr/mån. I området är det i övrigt boendeparkering som gäller.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  600 kr/månad

  Försäkring:

  200 kr/månad

  Elkostnad:

  200 kr/månad

  Vatten/avlopp:

  200 kr/månad

  Total driftkostnad:

  600 kr/månad

  Andel i föreningen:

  0,323%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Byggnad

  Fönster:

  3-glasfönster

  Ventilation:

  FTX: Mekanisk till- och frånluftsventilation

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf The Village Sthlm

  Lägenhetsnummer:

  13081

  Antal lägenheter:

  0

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Brf The Village Sthlm består av totalt 226 lägenheter i trapphus 4-13 samt townhouse. Brf The Village Sthlm 2 består av totalt 154 lägenheter i trapphus 1-3 samt 14-16. Föreningen äger marken.  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor