Kellgrensgatan 10, 1tr, Stockholm

5 395 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Kellgrensgatan 10, 1tr - Stockholm

  Kommun

  Stockholm

  Typ

  Passivhus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2015

  Boarea

  80m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  1 av 15 (Egen huskropp, ingen bor ovanpå. ) , Hiss finns

  Rum

  3 rok varav 2-2 sovrum

  Område

  Kungsholmen - Hornsbergs Strand

  Avgift

  4 560 kr/mån

  Ink. bredband & kabel-tv samt värme. Varmvatten och el debiteras i efterhand på avgiftsavin.

  Utgångspris

  5 395 000 kr

  67 438 kr/m2

  Svårslagen genomgående 3:a med härlig uteplats!

  Varmt välkommen till denna svårslagna 3:a belägen på attraktiv adress med härligt läge och en generös uteplats mot den lugna innergården. Perfekt för barnfamiljen med hiss direkt från garage (lediga platser finns). Belägen på 1tr mot gata. Optimalt planerade 80m2 om 3 rum och kök med en öppen och social planlösning med högt till tak samt ett rikligt ljusflöde från dess generösa fönsterpartier. Möjligt drömboende, välkommen!

  Ansvarig mäklare

  Emma Holst

  Franchisetagare/Mäklare

  070-781 52 15

  emma.holst@lansfast.se Läs mer om Emma

  Extra kontaktperson

  Hanna Mikiver

  Reg. Fastighetsmäklare

  0739-854443

  Hanna.Mikiver@lansfast.se Läs mer om Hanna

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Kök

  Exklusivt kök med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med stor matplats. Fint kök med ljusa skåpluckor, bra arbetsytor på bänkskiva i granit och köksmaskiner av bra kvalitet. Utrustat med integrerad diskmaskin, kombinerad kyl & frys samt indukstionshäll, mikrovågsugn samt varmluftsugn och fläkt.

  Vardagsrum

  Det första man slås av i vardagsrummet är det fantastiska ljusinsläppet som ger en ännu rymligare känsla med extra hög takhöjd. Vardagsrummet viskar positiv känsla och gästvänlighet.

  Uteplats

  Innan man kommer in i lägenheten möts man av denna härliga uteplatsen med väl utvalda utföranden. När man sitter ner och kopplar av så så tittar man inte bara på den snygga innergården utan du hör även fåglarna kvittra uppe vid träden bara en blick bort.

  Badrum

  Ett fullkomligt underbart badrum utfört och utrustat med perfektion. Handplockade material med sköna klinker på golvet och vackra kakel på väggarna med noga utvalda färger tom på fogarna. Utrustat med tvättställ, kommod, infälld belysning, WC samt dusch tvättmaskin och torktumlare med gott om arbetsyta. Här finns allt man behöver.

  Sovrum 1

  Rymligt och rogivande sovrum med utrymme för dubbelsäng. Gott om förvaring.

  Sovrum 2

  Även detta rymligt sovrum i rogivande läge. Gott om förvaringsutrymme.

  Övriga utrymmen

  Passivhus, inga driftkostnader förutom försäkring (el och varmvatten debiteras separat)

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2015

  Uppvärmning

  Passivhus

  TV

  Tv & Bredband via Bredbandsbolaget ingår i avgiften

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  550 kr/månad

  Försäkring:

  200 kr/månad

  Elkostnad:

  150 kr/månad

  Vatten/avlopp:

  200 kr/månad

  Total driftkostnad:

  550 kr/månad

  Personer i hushållet:

  3 st

  Andel i föreningen:

  0,556%

  Andel av årsavgift:

  0,556%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Betalas av köpare

  Byggnad

  Byggår:

  2015

  Uppvärmningssystem:

  Passivhus

  Övrigt:

  Det moderna uppvärmningssystemet gör att lägenheten inte har element, vilket gör det lättare att möblera. Huvudsakligen sker uppvärmningen av lägenheterna genom luftkanaler i betongen mellan våningsplanen. Bara genom att bo här gör du en insats för miljön, samtidigt som bostadsrättsföreningen får lägre kostnader för uppvärmning, bland annat genom att värme återvinns i både ventilations- och avloppssystem. Även garaget värms upp genom att värmen från parkerade bilar återanvänds. Tomträtt - fast avgäld till 2022-12-31

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Gladan

  Lägenhetsnummer:

  8817-1108

  Antal lägenheter:

  187

  Antal lokaler:

  3

  Allmänt om föreningen:

  BRF Gladan är en bostadsrättsförening vars fastighet ligger i hörnet mellan Warfvinges väg och Kellgrensgatan på Kungsholmen i Stockholm. Här finns 187 lägenheter, 160 parkeringsplatser och 3 lokaler (hyresrätt) där du hittar en förskola, en butik och en lunchrestaurang. Föreningen innehar med tomträtt fastighet Gladan 9 där tomträttsavgälden är fast till och med 2022-12-31. Byggnaden består av två huskroppar med 15 respektive 14 våningar. Byggnaden uppfördes av Einar Mattsson Projekt AB med första inflyttning under 2015. Huset är ett passivhus med låg energiförbrukning där tillskottsenergi tillförs från förnyelsebara källor som fjärrvärme med förnyelsebar bränslemix samt med el från 100 % vattenkraft. Ett modernt uppvärmningssystem gör att lägenheterna slipper element, vilket gör det enklare att möblera. Kallvatten ingår i månadsavgiften. Varje lägenhet förses med mätning av varmvatten och debiteras separat. Individuell mätning av elförbrukning. Med en app kan du enkelt följa dina energikostnader.  Föreningens ekonomi:

  Ekonomisk förvaltare är Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB. Inga planerade avgiftsförändringar i dagsläget (kontrollerat 2019-01-04). Brf Gladan är en stor förening med stabil ekonomi. Föreningen har utöver villkorad amortering gjort extra amorteringar med ungefär 3,4 miljoner kr under 2016, 2,5 miljoner kr under 2017 och 7,8 miljoner kr under 2018. Föreningen tillåter delat ägande. Bostaden ska användas som permanentbostad och den som är folkbokförd på adressen ska vara medlem.  Gjorda renoveringar:

  Planerade: Inga större poster för underhåll finns planerade i föreningens underhållsplan de närmaste åren med hänsyn till byggnadens ålder. Utförda: 2017: Garantibesiktning och åtgärder relaterat till denna har utförts av samtliga lägenheter, lokaler och gemensamma ytor.  TV/Internet:

  Tv-utbud och bredband (100mbit) ingår i avgiften. Bredbandsbolaget/Telenor är leverantör de fem första åren. Tripleplay-uttag finns i samtliga rum. Must carry-kanaler ingår i månadsavgiften.  Parkering:

  I fastigheten finns ett rymligt garage med 160 platser för bil och 6 platser för moped / mc. Kan hyras av medlemmar och externa företag samt privatpersoner. Tillgång för medlemmar prioriteras. I garaget finns parkeringsplatser med laddbox för elbilsladdning. Kostnad 1450-1750 kr/mån för bil och 500 kr/mån för mc. Lediga platser i garaget finns! (kontrollerat 2019-01-04) Två stycken platser för korttidsparkering finns (gästparkeringar). För mer detaljerad info om hur det ser ut med tillgänglighet, besök mittgladan.se/parkering.  Gårdsplan:

  En gemensam nedre gård och en gemensam terrass på det nedre taket mellan de två tornen finns för medlemmarnas förfogande.  Gemensamma utrymmen:

  Cykelrum, barnvagnsrum och miljörum. Extra förråd finns att hyra för 400-550 kr/mån beroende på storlek.  Annat:

  Slutgiltig köpare uppmanas att kontrollera ovanstående uppgifter med föreningens styrelse.


  Energideklaration

  Status:

  Behövs ej

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor