Körsbärsvägen 8, 3 tr, Stockholm

6 995 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Adress

Körsbärsvägen 8, 3 tr - Stockholm

Kommun

Stockholm

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

1943

Boarea

85,5m2

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Våning

3 av 5 , Hiss finns

Rum

4 rok varav 3 sovrum

Område

Ruddammen

Avgift

3 800 kr/mån

I avgiften ingår värme och vatten

Utgångspris

6 995 000 kr

81 813 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Stor och ljus fyra med öppen spis!

  I detta lugna men samtidigt centrala kvarter finner ni en modern fyra i toppskick. I denna fantastiska lägenhet får ni det mesta man kan önska i ett nytt boende. Här finns det öppen spis, ett modernt renoverat kök med lyxiga materialval, balkong i söderläge, renoverat badrum samt stora sociala ytor och genomgående fiskbensparkett i alla rum utom hallen där det ligger en kolmårdsmarmor. Förutom alla fint renoverade ytor är även planlösningen väldigt flexibel. För den som önskar kan man nyttja lägenheten som en femma för den som önskar det genom att flytta köket till vardagsrummet (se alternativ planlösning). I området finns flertalet förskolor och kommunikationerna är goda i form av tunnelbana med station Tekniska högskolan som tar er till Östermalmstorg på ett par minuter och hela vägen till centralen på ca 5 minuter. Det går även bussar i direkt anslutning till fastigheten. Dessutom finns Roslagsbanan vid Östra station. Välkomna på visning!

  Ansvarig mäklare

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Planritning

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Här kliver ni in genom den trygga säkerhetsdörren och möts av en hall med vitmålade väggar och på golvet ligger det en fin kolmårdsmarmor. Här har ni förvaring i form av väggfast byrå. Hallen fortsätter in till vänster där ni har både en platsbyggd garderob samt plats för avhängning i form av hatthylla och måttanpassade hyllplan.

  Vardagsrum

  Från hallen når ni direkt det stora och luftiga vardagsrummet med en oljad och betsad fiskbensparkett på golvet och vitmålade väggar. Direkt till vänster har ni platsbyggda bokhyllor. Här finns det gott om plats för ett större matbord och vardagsrumsmöblemang. Här har ni också en fungerande och mysig öppen spis. Från vardagsrummet når ni balkongen.

  Balkong

  En mysig balkong i söderläge, här finns plats för bord och stolar.

  Sovrum 1

  I Master bedroom har ni gott om förvaring i form av platsbyggda garderober. Här finns det även plats för en dubbelsäng samt tillhörande möblemang. Golven pryds med samma fina fiskbensparkett som i vardagsrummet och även här är väggarna vitmålade.

  Sovrum 2

  I detta sovrum har ni ett fint ljusinsläpp med fönster i vinkel. Direkt till höger har ni en inbyggd garderob, det finns även plats för sängmöbel, förvaring samt en arbetshörna. På golvet återfinns den fina parketten och väggarna är vitmålade.

  Kök

  Ett modernt och fint renoverat kök som inbjuder till matlagning. Här får ni en fin bänkskiva i marmor och gott om förvaring i såväl skåp med vita släta luckor i köket som i serveringsgångarna. Köket är utrustat med: diskho, ugn, induktionshäll, kolfilterfläkt, diskmaskin sam kombinerad kyl/frys. På golvet ligger samma fiskbensparkett som i övriga rum och väggarna är även här vitmålade.

  Sovrum 3

  I det sista sovrummet har ni plats för sängmöbel, arbetshörna och förvaringsmöblemang. På golvet ligger även här den fina fiskbensparketten och vägarna är vitmålade.

  Badrum

  Helkaklat och renoverat badrum med ett ljust kakel på väggarna och ljus klinker på golvet. Badrummet är utrustat med: WC, kombinerad tvätt- och torktumlare under avlastningsyta i trä, handfat med kommod, en större spegel, dusch med vikdörr av glas samt golvvärme.

  Övrigt

  Tillträde enligt överenskommelse.

  Övriga utrymmen

  Det finns cykelförråd, källarförråd, tvättstuga och vindsförråd i fastigheten.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1943

  2018 - Byte av vattenledningar 2018 - Fiber via IP-only 2016 - OVK 2014 - Byte av elcentral 2010 - Elstigare 2010 - Tvättstugan renoverades 2008 - Trapphusrenovering 2005/2006 - Tak 2005/2006 - Fasad 2005/2006 - Balkong 2001 - Relining

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  Uteplats/Balkong

  En mysig balkong i söderläge med plats för möblemang.

  Bilplats

  Boendeparkering i området. Tillstånd ansökes hos Stockholms Stad (08 508 263 00). Tillståndet kostar 300 kr vid nyansökan, områdesbyte eller fordonsbyte. En periodbetalning på 30 dagar kostar 1 100 kr vilken faktureras i efterhand, alternativt löses biljett för 75 kr/dygn.

  Övrigt

  Ruddammen är en trevlig grön oas med egen park på Östermalm som ligger ett stenkast från Östra Station, Odengatan och Tekniska Högskolan. Här får man det bästa av två världar. Du har närheten till stadens puls samtidigt som det finns natur i direkt närhet i form av Lill-Jansskogen med löp-, promenad- och cykelrundor. Tekniska högskolan och AlbaNova områden ligger på gångavstånd från lägenheten. Universitetet ligger endast 1 station bort med tunnelbanan eller några busshållplatser. I Ruddammen finns flera förskolor och den välkända Engelska Skolan Norr (ESN) som har rikets fjärde plats i meritvärde. Närmaste tunnelbanestation är Tekniska Högskolan med cirka 5 minuters restid till T-centralen. Strax utanför går 61:an som tar er hela vägen till Hornsberg på Kungsholmen via Odenplan.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Byggnad

  Byggår:

  1943

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Renoveringar:

  2018 - Byte av vattenledningar 2018 - Fiber via IP-only 2016 - OVK 2014 - Byte av elcentral 2010 - Elstigare 2010 - Tvättstugan renoverades 2008 - Trapphusrenovering 2005/2006 - Tak 2005/2006 - Fasad 2005/2006 - Balkong 2001 - Relining

  Förening

  Föreningens namn:

  Spåret 1

  Antal lägenheter:

  18

  Byggår:

  1943

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Brf Spåret 1 består av ett bostadshus i fem våningar med 18 lägenheter. Föreningen är ett privatbostadsföretag, dvs en äkta bostadsrättsförening. Brf Spåret 1 äger och förvaltar fastigheten Roslagsbanan 21.  Föreningens ekonomi:

  Föreningen har idag en god ekonomi med en låg belåningsgrad om ca 3266 kr/kvm boarea. I dagsläget finns inga beslut på kommande avgiftshöjningar (2019-03-07).  Energideklaration

  Energiprestanda, specifik energianvändning:

  108 kWh/m2 per år

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor