Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Kronobergsgatan 41, Stockholm

20-tals charm med garage i brf!

Pris:

4 195 000 kr

Månadsavgift 2 826 kr/mån Inkl. värme, vatten, analog kabel-tv, basutbud av digital-tv kanaler, bredband, källarförråd samt del i gemensam tvättstuga.

Bostadsrättslägenhet - Stockholm

Rum: 2 rok

Våning: 1 av 5 , hiss finns

Byggår: 1927

Boarea: 50 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

I toppläge på Kungsholmen hittar du denna härliga lägenhet som genomgått en totalrenovering. Genomgående planlösning med gott om plats för större matsalsmöblemang och matlagning, avskilt vardagsrum och generöst sovrum med walk-in-closet. Stilrent och modernt badrum som är förberett för tvättmaskin. Charmigt läge med direkt närhet till Kungsholmsstrand, Karlberg och Kronobergsparken gör att du bor mitt i närheten av vackra grönområden. Västermalmsgallerian finner du ca 100 meter från bostaden där du hittar shopping och en hel del livsmedelsbutiker. TOPPRENOVERAD LÄGENHET 20 - TALS CHARM GARAGE I FASTIGHETEN DOLDA TILLGÅNGAR I FORM AV TVÅ HYRESRÄTTER SOM MEDFÖR FRAMTIDA INTÄKTER STAMBYTT 1992 NÄRA VATTEN AVGIFT INKL. BREDBAND & KABEL-TV STABIL FÖRENING GODA KOMMUNIKATIONER NÄRHET TILL RESTAURANGER OCH CAFÉER KOMMUNIKATIONER 100 meter från bostaden har du Fridhemsplan och dess unika nät för kommunikationer. Här finns gröna och blå linjen för T-bana. Från bostaden har du ca 50 meter till busshållplatsen där du finner buss 1, 3, 4, 53 och 77. Karlbergs station för pendeltåg finns ca 300 meter från bostaden. OMRÅDE I hjärtat av Kungsholmen bor ni centralt med närhet till både Fridhemsplan och Vasastans stora utbud. Vackra promenadstråk längs vatten och närhet till fina grönområden samt badplatser. Flertalet populära restauranger och caféer finns i området och en kort promenad över Sankt Eriksbron tar dig till mysiga Rörstrandsgatan i Vasastan. Enastående kommunikationer med tunnelbana, bussar och flygbussar. Kontakta mäklaren för privatvisning!

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Tolgay Erdinc

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0704-82 88 88

  Tolgay.Erdinc@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   HALL

   Luftig och välkomnande hall. Förvaring i två garderober finner du på vägen in i köket. På golvet finns fiskbensparkett enhetligt i bostaden som är behandlad med vitpigmenterad hårdvaxolja. Målade väggar.

   KÖK

   Köket har gott om plats för matsalsmöblemang för 4-8 personer. Fönster med ljusinsläpp som vetter mot föreningens trevliga innergård. Här finns gott om arbetsyta och förvaring i skåpinredningen. Modern och integrerad maskinpark bestående av spishäll, ugn, köksfläkt, diskmaskin samt kyl/frys. På golvet finns fiskbensparkett enhetligt i bostaden som är behandlad med vitpigmenterad hårdvaxolja. Väggarna är målade.

   VARDAGSRUM

   Optimalt planerad för soffmöblemang med tillhörande möbler samt övrig förvaring. Likt övriga rum flyter fiskbensparketten enhetligt in i vardagsrummet. Väggarna är målade.

   SOVRUM

   Generöst och väl tilltaget sovrum med plats för dubbelsäng och gott om möjligheter för förvaring. Här finns en härlig walk-in-closet som avskilt förvaringsutrymme. Fiskbensparkett samt målade väggar.

   BADRUM

   Nyrenoverat och fräscht badrum i härliga kombinationer med helkaklade ytor. Här finns golvvärme och det är förberett för tvättmaskin. Inredningen består av wc-stol, handfat med tillhörande belysning, handdukstork samt duschhörna med vikbara glasdörrar.

   Förråd

   Till lägenheten hör ett förråd.

   Bostad

   Boarea

   50m2

   Våning

   1 av 5 , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   31104

   Andel i föreningen

   0,01512%

   Andel av årsavgift

   1,65437%

   TV och internet

   Fastigheten har Comhem som leverantör av Kabel-tv samt bredband. Uttag finns i samtliga lägenheter. Bredbandsanslutning med hastighet på upp till 100Mbit/s ingår i avgiften. (Bredband 100)

   Byggnad

   Fastighetsbeteckning

   Roddaren 36

   Byggår

   1927

   Byggnadstyp

   Flerfamiljshus

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Roddaren 36 i Stockholm

   Föreningens organisationsnummer

   716421-5852

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   58 st , varav hyresrätter: 2 st

   Antal lokaler

   5 st

   Byggår

   1927

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Föreningen äger en fastighet som går tvärs igenom kvarteret Roddaren på norra Kungsholmen i Stockholm. Fastigheten uppfördes 1926 med J. A. Andersson och P. A. Kourtzman som byggmästare. I dag upplåts fastighetens lägenheter med bostadsrätt till 58 medlemmar och hyresrätt till 2 hyresgäster. Därtill upplåts 6 affärslokaler med hyresrätt. Ett mindre antal förråd samt 17 garageplatser upplåts med hyresrätt till föreningens medlemmar. Besök gärna föreningens hemsida för mer information:http://www.roddaren36.se/

   Föreningens ekonomi

   Ekonomisk förvaltning sköts av Sbc. Inga planerade avgiftsförändringar i dagsläget (kontrollerat 2020-09-03). Delat ägarskap godkänns, föreningen ser helst att ingen delägare äger mindre än 10%.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Gjorda renoveringar: 2020 Byte av lägenhetsdörrar 2019-2020 Modernisering av fastighetens elcentraler 2019 Ventilation/Värmeåtervinnig i lokal 2017 Postfack har installerats. 2017 Färdigställdes ombyggnationer i källaren efter brandskada. Samma år byggdes två nya tvättstugor på Kronobergsgatan 41 och sankt Eriksgatan 52 2016 Installerades ett nytt passagesystem med porttelefon 2012 Fönster 2010 Trapphus 2010 Garaget 2008 Uppfräschning av gårdarna 2006 Balkonger 2006 Vindslägenheter byggdes 2005 Nya maskiner i tvättstugorna 1992 Stambyte 1992 El-stigar Kommande renoveringar: 2019- Ombyggnad av gamla tvättstugan till lägenhet är påbörjad, dock har projektet just nu en paus mellan olika moment. Föreningsstämman 2018 tog dock beslut om att samtliga lägenhetsdörrar skall bytas till säkerhetsdörrar. Exakt tid är inte fastslagen. Inga större reparationer eller ombyggander är planerade för närvarande. Endast sedvanligt löpande underhåll.

   Gemensamma utrymmen

   Källarförråd, garage, återvinningsrum, föreningen har två nybyggda tvättstugor (februari 2017) med sammanlagt 4 normalmaskiner, 1 grov/stormaskin, 3 torktumlare, 3 torkskåp och 2 manglar

   Gårdsplats

   Uteplats på gård.

   Parkering

   17 garageplatser upplåts med hyresrätt till föreningens medlemmar. För närvarande står 10 medlemmar i kö (2020-09-03) Medlemmar kan anmäla sig i kö genom att maila till info(a)roddaren36.se. Det går inte att ge någon indikation om hur lång kötiden är då tillgängligheten i praktiken beror på om de som idag har plats flyttar

   Försäkring

   Fastigheten är fullvärdeförsäkrad i Länsförsäkringar. Ansvarsförsäkring ingår för styrelsen.

   Föreningens hemsida

   http://www.roddaren36.se/

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Kronobergsgatan 41, Stockholm

   Kommun: Stockholm

   Område: Kungsholmen

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 4 195 000 kr

   Månadsavgift: 2 826 kr/mån Inkl. värme, vatten, analog kabel-tv, basutbud av digital-tv kanaler, bredband, källarförråd samt del i gemensam tvättstuga.

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2020-08-28

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr Betalas av köpare

   Karta & område

   Stockholm - Kungsholmen

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Fleminggatan 43 i Stockholm, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare på Kungsholmen!

   Läs mer

   Bobutiken i Stockholm - Kungsholmen

   Hitta din mäklare i Stockholm - Kungsholmen

   Liknande bostäder