Luntmakargatan 56, Stockholm

2 775 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Luntmakargatan 56 - Stockholm

  Kommun

  Stockholm

  Typ

  Flerbostadhus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Boarea

  32m2

  Våning

  2 av 4 (Våningsplan 2 av 4. ) , Hiss finns

  Rum

  1 rok

  Område

  Vasastan

  Avgift

  2 198 kr/mån

  Utgångspris

  2 775 000 kr

  86 719 kr/m2

  Härlig etta mot lugn gård med balkong!

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  KOMMANDE, SNART TILL SALU. I charmig fastighet från 1884 på Luntmakargatan 56 hittar ni denna bostad i gårdshuset! 32 välplanerade kvm med balkong. Fina detaljer präglar hela lägenheten. En riktigt bra planlösning där alla rummen är lättmöblerade och har gott om plats för matplats, soffa och tv-möbel med fina fönsterpartier mot föreningens trevliga och lugna innergård. Rummet är rymligt och har plats för säng och tv-möbel. Lägenhetens badrum har en duschhörna. Detta är en perfekt planerad etta!

  Ansvarig mäklare

  Christopher Maurie

  Kontorschef/Fastighetsmäklare

  0701-62 71 76

  christopher.maurie@lansfast.se Läs mer om Christopher

  Extra kontaktperson

  Joseph Rashid

  Reg. Fastighetsmäklare

  073-682 96 49

  joseph.rashid@lansfast.se Läs mer om Joseph

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Rumsbeskrivning

  Välplanerad bostad belägen i populära kvarter. Trevlig etta i gårdshus med balkong mot grön innergård. Hall - med plats för avhängning. Ljusa kulörer på väggarna som löper vidare genom bostaden tillsammans med vackert parkettgolv. Kök - med vit skåpsinredning och gott om förvaring samt arbetsyta. Maskinell utrustning i form av kyl med frys, spis med ugn och köksfläkt. Balkong - Stor och härlig balkong i söderläge mot innergård som nås från köket. Vardagsrum - Härligt sällskapsrum med fönsterpartier mot gården. Lättmöblerat rum med plats för sällskapsmöblemang, matbord och såväl som sängen (idag har säljaren ett mycket praktiskt sängsskåp). I hörnet står en snygg kakelung (ej fungerande idag) Snyggt parkettgolv och vitmålade väggar. Badrum - Rymligt badrum i ljusa kulörer. Duschhörna, WC och handfat med spegel och badrumsskåp placerat ovan.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1884

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  Läs mer

  Omgivning

  Beskrivning av omgivningen

  Vasastan är en mycket hemtrevlig stadsdel med små unika vintagebutiker, klädaffärer och caféer som bidrar till områdets charmfulla karaktär. Här finns även ett rikt utbud av mindre restauranger med en mångfald passande den mest kräsne gourmanden. Några kvarter bort växer nu också den urbana stadsdelen Hagastaden fram där tusentals bostäder och arbetsplatser kommer att smälta samman till en modern, tät stadsdel, med en tydlig storstadskaraktär fylld av liv och rörelse. De boende i Vasastan kommer att få det bästa av två världar med både storstadspuls och närhet till citykärnan, men också till det hemtrevliga lugnet som återfinns i den ursprungliga delen Vasastaden. Parkering För folkbokförd i stadsdelen kan tillstånd för boendeparkering ansökas hos Stockholms Stad, tfn 08-508 263 00, fax 08-508 260 40. Alternativt kan ansökan göras via hemsidan www.stockholm.se. Kommunikation I det direkta närområdet finns ett stort utbud av kommunikationer. Odenplan är en knutpunkt för lokaltrafik i Vasastan med entré till tunnelbanestationen Odenplan och från 2017, pendeltågsstationen Stockholm Odenplan, samt flertalet bussar som tar dig över hela stan såsom buss 2, 4, 42, 47, 72 med flera. För den som planerar lite längre resor finns även hållplats för Arlandabussen vid S:t Eriksplan. Natur och fritid I Vasastan finns ett rikligt utbud av parker och grönområden. I området kring Odenplan ligger Vasaparken med dess nybyggda lekplats, fotbollsplan/skridskobana och caféer. I närområdet finns även grönskande Tegnér- och Observatorielunden. Utmärkta vatten och grönområden finner ni vid Karlbergs slott och Hagaparken. Karlbergs slottspark har underbara promenadstråk runt Karlbergskanalen och Hagaparken/Brunnsviken kan stoltsera med båthamn, kanotklubb, badplats och på vintertid möjlighet att åka långfärdsskridskor med mera.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  1,9352%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2016-09-27

  Pantsättningsavgift:

  448 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 120 kr

  Betalas av köpare

  Byggnad

  Fönster:

  2-glasfönster

  Ventilation:

  Självdrag

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Jägaren

  Lägenhetsnummer:

  419

  Antal lägenheter:

  32

  Antal lokaler:

  6

  Allmänt om föreningen:

  Brf Jägaren bildades 1999 och är en äkta bostadsrättsförening som består av 32 lägenheter med bostadsrätt samt 6 lokaler med hyresrätt. Mycket välskött och trevlig förening där de stora renoveringarna är genomförda. Gjorda renoveringar: 1996 -Fasader renoverades, fönster målades om. 1996 Elstambyte samt VA-stambyte 2004 Balkongbygge 2009 Vindslägenheter byggdes 2014 -Spolning av avloppstammarna, samt installation av fiber för Bredband, TV och Telefoni. 2015 -Ommålning av taket. 2016 -Renovering av trapphusen inklusive byte av belysningen. Byte av belysningen på gården. Byte av inpasseringssystemet. Kommande renoveringar: Renovering av portgångar har diskuterats, men inte beslutats. Övrigt: Tv och bredband från Bredbandsbolaget. Bredband ingår i avgiften fram till 2019-04-30. - Tvättstuga finns i entreplan med 3 maskiner, 2 torkskåp, 1 torktumlare och 1 mangel. - Cykel- och barnvagnsrum finns. - Sommartid står det utemöbler på gården. Det finns även sandlåda för barnen.  Föreningens ekonomi:

  Nej, varken beslutad eller planerad. Överlåtelseavgift: 2,5 % av gällande prisbasbelopp faktureras köparen. Pantsättningsavgift: Ja. 1 % av gällande prisbasbelopp faktureras låntagaren.  Gjorda renoveringar:

  11 Har andra större renoveringar genomförts? Ange årtal för respektive renovering. 1996 - Fastigheten genomgick en större renovering då samtliga stammar och elstigar byttes, fasader renoverades och fönster målades om. 2009 - 2010 Vindsvåningar byggdes. 2014 - Spolning av avloppsstammarna, samt installation av fiber för Bredband, TV och Telefoni. 2016 - Renovering av trapphusen inklusive byte av belysning.? Byte av belysningen på gården. Byte av inpasseringssystem.  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor