Budgivning pågår

Nordenflychtsvägen 69, 2tr, Stockholm

Aktuellt bud

3 560 000 kr

Utgångspris 0 kr

Budgivare 1 20/03 kl: 23:26 - 3 560 000 kr

Budgivare 2 20/03 kl: 20:44 - 3 550 000 kr

Budgivare 1 19/03 kl: 16:25 - 3 495 000 kr

Visa budgivning

information om budgivning

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Nordenflychtsvägen 69, 2tr - Stockholm

  Kommun

  Stockholm

  Typ

  Flerfamiljhus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2009

  Boarea

  49m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  2 av 7 , Hiss finns

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Kungsholmen - Hornsbergs Strand

  Avgift

  2 909 kr/mån

  Ingår Bredband, V/A, Kabel-tv samt bostadsrättstillägg.

  Perfekt planerad 2:a med solig balkong!

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Varmt välkommen till denna inbjudande och ljusa 2:a med solig balkong! Optimalt planerad om 49 kvadratmeter med en öppen och social planlösning med rikligt ljusflöde från generösa fönsterpartier längsmed hela vardagsrummet. Här erbjuds en rymlig balkong vetter mot den lugna innergården. Här finns plats för utomhusmöbler och solen kan avnjutas från ca 10-18. Rogivande sovrum med utrymme för dubbelsäng och förvaring. Fräscht och rymligt badrum med golvvärme. Gott om förvaring med flertal platsbyggda garderober och klädkammare/förråd i lägenheten. Eftertraktat läge invid Hornsbergs strand med vackra promenadstråk och goda restauranger. Solid förening som nyligen sänkt avgiften med -10%. Missa inte denna unika möjlighet, välkommen!

  Ansvarig mäklare

  Emma Holst

  Franchisetagare/Mäklare

  070-781 52 15

  emma.holst@lansfast.se Läs mer om Emma

  Extra kontaktperson

  Tolgay Erdinc

  Reg. Fastighetsmäklare

  0704-828888

  Tolgay.Erdinc@lansfast.se Läs mer om Tolgay

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Välkomnande entré med gott om förvaring i platsbyggda garderober. Slitstark klinkergolv och grå tapet på vägg.

  Vardagsrum

  Inbjudande vardagsrum med vackert ljusflöde från generösa fönsterpartier längsmed hela vardagsrummet. Vardagsrummet erbjuder flertal möbleringsmöjligheter för såväl matgrupp som soffmöbler. Belägen mot lugnt och grönskande innergård. Rymlig balkong med plats för utemöbler och rikligt med sol.

  Kök

  Välutrustat och välplanerat kök med gott om arbetsyta samt förvaring smart planerat för att maximera boytan. Svart stilfullt kakel ovan diskbänk och klassiska vita köksluckor. Inrett med vitvaror i rostfritt stål: ugn, spishäll samt mikrovågsugn och kombinerad kyl & frys. Integrerad diskmaskin.

  Badrum

  Smakfullt badrum med svart och vitt kakel och klinker. Inrett med duschvägg i glas, kommod samt tvättställ och badrumsskåp med belysning. Kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Varma sköna golv med underliggande golvvärme.

  Sovrum

  Rogivande sovrum med utrymme för dubbelsäng och gott om förvaring i platsbyggt garderobsparti. Lugnt läge mot innergården. Även gott om förvaring i den stor förrådet/klädkammaren som ligger precis utanför.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2009

  TV

  Avgiften inkluderar det mesta - värme, vatten, internet/TV/telefoni - samt även bostadsrättstillägg i försäkringen. Endast hushållsel betalas av medlemmarna själva.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  500 kr/månad

  Försäkring:

  250 kr/månad

  Elkostnad:

  250 kr/månad

  Total driftkostnad:

  500 kr/månad

  Personer i hushållet:

  2 st

  Andel i föreningen:

  0,58987%

  Andel av årsavgift:

  0,58987%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  455 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 138 kr

  Betalas av köpare

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Eden

  Lägenhetsnummer:

  99-2870-1-641-4

  Antal lägenheter:

  121

  Byggår:

  2009

  Antal lokaler:

  2

  Allmänt om föreningen:

  Fastigheten uppfördes av JM 2008. Föreningen består av 121 bostadsrättslägenheter och två hyreslokaler; en lokal på 954 kvadratmeter samt en lokal på 257 kvadratmeter. Båda lokalerna nyttjas som förskola. Föreningens hus är ritat av arkitektbyrån White Arkitekter. Byggnadsarbetet påbörjades under slutet av 2006. Föreningens hus färdigställdes under 2008 då inflyttning påbörjades. Fastigheten slutbesiktigades under våren 2009 och inflyttningen avslutades strax därefter. Efter godkänd slutbesiktning övertog föreningen ansvaret för föreningens drift från entreprenören. Föreningens tomt är totalt ca. 2 900 kvadratmeter och den totala boytan i huset är drygt 9 500 kvadratmeter. Fastigheten har 121 bostadsrättslägenheter fördelade på sex olika trapphus och gatuadresser  Föreningens ekonomi:

  Finns det planerade avgiftshöjningar? Styrelsen beslutade att sänka avgiften med 10% från april 2018. Styrelsen har även som ambition att ytterligare sänka avgiften under kommande år, givet att de ekonomiska förusättningarna kvarstår. Hur kommer det sig att ekonomin förbättrats så mycket de sista åren? Det beror främst på att hyresintäkterna ökat samt att lån förhandlats om till bättre villkor. Föreningen har ovanligt stora uthyrningsbara ytor, vilket är positivt för ekonomin. I dagsläget täcker hyresintäkter från lokaler och garage med god marginal föreningens räntekostnader, vilket har gjort att föreningen har kunnat vara proaktiv och amortera kraftigt på lånen.  Gjorda renoveringar:

  Stamspolning 2018 Planerade: Totalrenovering en entréer Arbetet kommer att ske under början av 2019. Ambitionen är att få en varmare och exklusivare känsla jämfört med dagens entréer. De uppfräschade entréerna kommer innefatta träkarosseri i ek, kakel och ommålning samt fix av existerade skador enligt ett förslag från Anders Swärd Design AB, som också är leverantör av arbetet. I samband med arbetet kommer existerande postboxar att bytas ut mot en säkrare variant. Det är redan finansierat och inga lån kommer behöva tas.  Parkering:

  I föreningens garage finns 88 parkeringsplatser för bil, fem parkeringsplatser för motorcykel och 19 parkeringsplatser för scooter eller vespa. Garaget har fyra våningar. Garageplatser hyrs i första hand ut till föreningens medlemmar men föreningen kan även teckna hyresavtal med externa parter. Bilplatserna kostar 1 200 eller 1 500 kr i månaden (beroende på storlek) för boende i föreningen. Motorcykel och scooter kostar 350 kr i månaden. För information om lediga platser eller om du vill ställa dig i kö för att teckna hyresavtal för en garageplats, kontakta Apcoa Parking på telefon 08-556 306 70 eller via deras info@apcoa.se.  Gemensamma utrymmen:

  I föreningen finns fyra gemensamma lokaler; en trivsam bastu med relax, en förenings-/festlokal, en gästlägenhet (200 kr/natt) och en tvättstuga. Till i stort sett samtliga lägenheter finns lägenhetsförråd i källaren. Ett flertal cykel- och barnvagnsförråd finns även i anslutning till trapphus och garage. Se gärna föreningens hemsida för mer information; www.brfeden.se.  Energideklaration

  Energiprestanda:

  108 kWh/m2 år

  Status:

  Utförd

  Deklarationsdatum:

  2012-10-14

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor