Settergatan 2, 1 tr, Stockholm

3 995 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Settergatan 2, 1 tr - Stockholm

  Kommun

  Stockholm

  Typ

  Flerfamiljshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2018

  Boarea

  49m2

  Areauppgift enligt säljaren och bostadsrättsföreningen

  Våning

  1 av 4 , Hiss finns

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Norra Djurgårdsstaden

  Avgift

  3 056 kr/mån

  I avgiften ingår värme, kallvatten, TV & bredband.

  Pris

  3 995 000 kr

  81 531 kr/m2

  Nyproducerad välplanerad tvåa med sydvästvänd balkong

  Nyproducerad och välplanerad tvåa belägen i parkhuset med utsikt över Husarviken. Lägenheten har social öppen planlösning mellan vardagsrum och kök samt en balkong i sydvästläge som vetter mot lugn innergård. Köket är från Vedum och innehåller all maskinell utrustning. Sovrummet är rymligt och utrustat med garderobsförvaring. Lägenheten ligger två trappor upp från gatan. Bostadsrättsföreningen Stockholm Esplanad innehar marken med äganderätt. Det naturnära läget gör att promenad- och löpspår finns intill fastigheten. Samtidigt är läget i området optimalt med all tänkbar service som bank, gym, förskolor, butiker, restauranger och caféer. Välsorterade Hemköp nås på några minuters promenadavstånd och runt hörnet ligger Coop. Kommunikationerna är goda med ca 5 minuters promenad till T-bana Ropsten och buss 55 tar er till Stureplan på ca 5-10 minuter och buss nr 6 tar er smidigt till Odenplan. Även buss 75 finns som går genom stan via Stureplan och med ändhållplats Cityterminalen. Lägenheten säljs på ritning. Tillträde tidigast 29 mars 2019. Ring för att avtala dag och tid som passar er för visning på vårt kontor! För mer information om projektet besök: http://www.besqab.se/bostaeder/intresseanmaelan/brofaestet/projektet

  Ansvarig mäklare

  Daniel Hegethorn

  Fastighetsmäklare/Civilekonom

  070-984 00 73

  daniel.hegethorn@lansfast.se Läs mer om Daniel

  Extra kontaktperson

  Maléne Olofsson

  Fastighetsmäklare/Civilekonom

  070-984 00 78

  malene.olofsson@lansfast.se Läs mer om Maléne

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Välkomnande hall med plats för avhängning i garderober och på hatthylla. Väggarna är målade i vitt och golvet pryds av en mattlackad trestavig parkett från Kährs.

  Vardagsrum

  Vardagsrum i öppen planlösning mot kök. Rikligt med ljus tack vare stort fönsterparti mot balkongen. Väggarna är målade i vitt och golvet pryds av en mattlackad trestavig parkett från Kährs.

  Balkong

  Sydvästvänd balkong mot lugn innergård och med utsikt mot Husarviken.

  Sovrum

  Sovrum som ger plats åt såväl dubbelsäng som åt tillhörande möblemang. Fint parkettgolv av ek och väggar som är målade i vitt. Förvaring i form av garderob och linneskåp. Väggarna är målade i vitt och golvet pryds av en mattlackad trestavig parkett från Kährs.

  Kök

  Snyggt kök från Vedum med gott om plats för förvaring i skåp med ljusgrå luckor. Vita avlånga kakelplattor ovan arbetsbänkar av laminat. Köket är i övrigt utrustat med: induktionshäll, kyl/frys, diskmaskin, köksfläkt, inbyggd mikrovågsugn och ugn. Vitvarorna kommer från Elektrolux förutom köksfläkten som är från LGG. Väggarna är målade i vitt och golvet pryds av en mattlackad trestavig parkett från Kährs.

  Badrum

  Rymligt och fräscht badrum med vitkaklade väggar och ett grått klinkergolv. Badrummet är i övrigt utrustat med: takdusch, WC, handfat med kommod, badrumsskåp med spegel, kombinerad tvättmaskin/torktumlare och vikvägg till duschplats. Infällda spotlights i tak.

  Övriga utrymmen

  Varje lägenhet kommer att disponera ett källar- eller ett vindsförråd. Cykelparkering kommer att finnas i garaget Barnvagnsrum kommer att finnas i källarplan. 1 kajakförråd kommer att finnas i anslutning till parkhuset.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2018

  Uppvärmning

  Fjärrvärme och värmeväxlare belägen i undercentral

  Uteplats/Balkong

  Härligt sydvästvänd balkong mot lugn innergård och med utsikt mot Husarviken. Balkongen är ca 5,5 kvm stor.

  Bilplats

  46 garageplatser finns att hyra för 1 800 kr/mån. Till dessa är det för närvarande kö. Goda parkeringsmöjligheter på gatan mot avgift.

  Läs mer

  Omgivning

  Beskrivning av omgivningen

  I Norra Djurgårdsstaden bor du centralt samtidigt som du har direkt närhet till fina grönområden i Lill-Jans Skogen och Stora Skuggans naturområden med motionsslingor för den löpvillige samt skidspår vintertid. Området beskrivs bäst som expansivt och naturskönt med fina promenadstråk samtidigt som all tänkbar service finns på bekvämt avstånd. Flera förskolor finns och grundskola upp till årskurs 6 finns i Hjorthagen. Dessutom finns folkkulturcentrum/Medborgarhuset, en mötesplats för konst, musik och teater, tennisbana samt fotbollsplan. Goda kommunikationer med buss 55 och 73 från Storängskroken som går genom stan, samt med T-bana Ropsten som nås inom ca 7 minuters promenadavstånd.

  Fakta

  Ekonomi

  Kommentar:

  Då lägenheten inte är färdigställd än finns inga driftkostnader att tillgå.

  Andel i föreningen:

  0,8806%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Byggnad

  Byggår:

  2018

  Ventilation:

  FTX-typ med värmeåtervinning

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme och värmeväxlare belägen i undercentral

  Förening

  Föreningens namn:

  Stockholm Esplanad

  Lägenhetsnummer:

  15:1101

  Antal lägenheter:

  91

  Byggår:

  2018

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Föreningen kommer att bestå av två hus och antalet lägenheter kommer att vara 91 stycken, adresserna är Settergatan 2-14 och Bobergsgatan 81-83. Fastigheten innehas med äganderätt Föreningen accepterar delat ägande. Juridisk person accepteras ej.  Gårdsplan:

  Föreningen kommer att ha andel i gemensamhetsanläggning och samfällighetsförening avseende lokalgata, innegård och garage mm.  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor