Studentbacken 1, 10 tr, Stockholm

9 295 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Intresseanmälan

    * Obligatoriska fält,
    ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

    Visning

    Sön 04 Aug 13:00 - 13:45

    Öppen visning men anmäl Er gärna

    Mån 05 Aug 18:30 - 19:00

    Öppen visning men anmäl Er gärna

    Anmäl till visning

    Adress

    Studentbacken 1, 10 tr - Stockholm

    Kommun

    Stockholm

    Boendeform

    Bostadsrättslägenhet

    Byggår

    2017

    Boarea

    115m2

    Våning

    10 av 12 , Hiss finns

    Rum

    4 rok

    Område

    Gärdet

    Avgift

    5 434 kr/mån

    I avgiften ingår värme, kallvatten, IP-TV (TV6), IP-telefoni (fast kostnad) och bredband (100/100 Mbit/s). Obligatoriskt tillägg för hushållsel och varmvatten tillkommer, debiteras efter faktisk förbrukning.

    Utgångspris

    9 295 000 kr

    80 826 kr/m2

    Exklusiv fyra på 10:e våningen. Njut av milsvid utsikt från bostadens orangeri.

    Stor genomgående fyra om 115 kvadratmeter med fint ljusinsläpp från flertalet fönster samt en utsikt utöver det vanliga. Öppen social planlösning mellan kök och vardagsrum ger generösa sällskapsytor. Vidare erbjuds här två stora badrum, egen tvättstuga, balkong och ett orangeri. Här finns tre riktigt bra sovrum, två stora klädkammare samt flertalet garderober. Genomgående vackra och vitvaxade ekgolv samt vitmålade väggar. I föreningen finns det vinkällare, garage och en gemensam takterass. Detta är ett boende utöver det vanliga med exklusiva materialval där ni kommer att trivas. På Studentbacken kombineras lyxen av ett boende i ett lugnt och samtidigt centralt område med närhet till det mesta. På Studentbacken 1 bor ni centralt med tunnelbana, station Gärdet, samt flertalet bussar i närheten av fastigheten. I området finns caféer, restauranger och matbutiker. Gångavstånd till såväl Stureplan, Djurgården som till fina Tessinparken som bjuder på härliga parkytor sommartid. Föreningen godkänner juridisk person!

    Ansvarig mäklare

    Alla bilder

    Visning

    Visning 1

    2019-08-04 13:00:00 2019-08-04 13:45:00 40 Bostadsvisning Studentbacken 1, 10 tr, Stockholm 59,34844971, 18,09423065 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

    Visning 2

    2019-08-05 18:30:00 2019-08-05 19:00:00 40 Bostadsvisning Studentbacken 1, 10 tr, Stockholm 59,34844971, 18,09423065 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

    Beskrivning

    Hall

    Ta hissen upp till 10:e våningen och kliv in genom tyst och trygg säkerhetsdörr. Hallen erbjuder en förvaring utöver det vanliga i flertalet garderober. Under fötterna ligger en praktisk grå klinker och väggarna är vitmålade vilket är genomgående för hela bostaden.

    Kök

    Stilrent kök som ligger i social öppen planlösning med vardagsrummet. Köket inbjuder till matlagning med gott om arbetsytor och gott med förvaring. Släta skåpluckor i ljusgrå kulör och bänkskiva i klassisk marmor. Köket är fullutrustat med induktionshäll, inbyggnadsugn, kolfliterfläkt i överskåp, integrerad kyl och frys, integrerad diskmaskin samt lyxig vinkyl med glasdörr. Väggarna är även här vitmålade och golvet pryds av ett vackert vitvaxat ekgolv.

    Orangeri

    Här får du ett helt eget orangeri med en utsikt som är något utöver det vanliga. Högt upp i huset och en härlig kvällssol gör detta till ett rum lätt att trivas i.

    Vardagsrum

    Öppen planlösning mot kök ger en härlig social atmosfär. Stora fönster i två väderstreck ger rikligt med ljusinsläpp och en utsikt utöver det vanliga. Vardagsrummet är lättmöblerat och inrymmer både soffgrupp och förvaringsmöjligheter.

    Sovrum 1

    Ett stort ljust sovrum med plats för dubbelsäng och sängmöblemang. Här finns dessutom en platsbyggd walk in closet och utgång till balkongen. Väggarna är vitmålade och golvet pryds av ett vackert vitvaxat ekgolv.

    Balkong

    Förläng sommaren på denna möblerbara balkong som ligger högt upp i huset med förmiddagssol.

    Sovrum 2

    Ett stort ljust sovrum med plats för säng och sängmöblemang. Väggarna är vitmålade och golvet pryds av ett vackert vitvaxat ekgolv.

    Badrum 1

    Vita kakelplattor på väggar, ljusgrått klinkergolv med golvvärme samt infällda spotlights i tak. I badrummet finns: handfat, spegel, vägghängd toalettstol samt två vertikala handdukstorkar.

    Sovrum 3

    Ett stort sovrum med plats för dubbelsäng och sängmöblemang. Från sovrummet når du en stor walk in closet med gott om plats. Väggarna är vitmålade och golvet pryds av ett vackert vitvaxat ekgolv.

    Badrum 2

    Här finns en generös regndusch med fast glasvägg som avskiljare. Väggarna är vitkaklade och på golvet ligger en ljusgrå klinker. Badrummet är utrustad med: handfat, spegel, vägghängd toalettstol samt två vertikala handdukstorkar.

    Tvättrum

    Ett eget separat tvättrum i lägenheten gör detta till ett väldigt bekvämt boende. Här finns tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk samt gott om plats för förvaring.

    Byggnad/Renoveringar

    Byggnadsår: 2017

    TV & bredband

    Föreningen är ansluten till IP-telefoni, IP-TV och bredband (fiber) via Ownit.

    Läs mer

    Fakta

    Ekonomi

    Driftkostnad:

    1 000 kr/månad

    Försäkring:

    200 kr/månad

    Elkostnad:

    500 kr/månad

    Vatten/avlopp:

    300 kr/månad

    Total driftkostnad:

    1 000 kr/månad

    Personer i hushållet:

    2 st

    Andel i föreningen:

    3,45%

    Andel av årsavgift:

    3,45003%

    Pantsättning:

    Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-06-14

    Pantsättningsavgift:

    465 kr

    Överlåtelseavgift:

    1 163 kr

    Betalas av köpare

    Förening

    Föreningens namn:

    Utsikten

    Lägenhetsnummer:

    232502001-1001

    Antal lägenheter:

    36

    Byggår:

    2017

    Antal lokaler:

    0

    Gjorda renoveringar:

    Då huset är nybyggt är inga renoveringar i byggnaden utförda eller planerade.    TV/Internet:

    Föreningen är ansluten till IP-telefoni, IP-TV och bredband (fiber) via Ownit.    Parkering:

    Tillhörande föreningen finns 2 parkeringsplatser med el och 21 garageplatser. Bilgaraget nås smidigt via bilhiss. Parkeringsplats kan hyras till en kostnad om 1 600 kr/mån och garageplats 1900 kr/mån. Riksbyggen administrerar platserna och intresseanmälan sker via hemsidan: www.riksbyggen.se (logga in på ”Mitt Riksbyggen”). I övrigt råder boendeparkering i området, för mer information se: www.stockholm.se/parkering.    Gemensamma utrymmen:

    Föreningen har en stor bokningsbar takterrass högst upp i huset på plan 12 med möblerat orangeri, sittgrupper, grillmöjligheter och milsvid fri utsikt i tre väderstreck över staden. Det finns även ett cykelförråd med ingång från utsidan samt barnvagnsförråd med tvättmöjligheter och gemensam vinkällare där medlemmarna har ett varsitt låsbart skåp på plan 1 i källaren.    Annat:

    Garantibesiktning: I september 2019 beräknas garantibesiktningen ske. Denna garantibesiktning görs för att undersöka vilka fel och brister som eventuellt uppstått eller visas sig under garantitiden.


    Allmänt

    Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

    Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

    Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

    Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

    Om budgivning

    Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

    Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

    Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

    Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

    Boendekalkyl

    Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

    Boendekalkyl Räntor