Studentbacken 32, bv, Stockholm

4 495 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Adress

Studentbacken 32, bv - Stockholm

Kommun

Stockholm

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

2007

Boarea

62,5m2

Areauppgift enligt säljaren och bostadsrättsföreningen

Våning

0 av 10 , Hiss finns

Rum

3 rok varav 2 sovrum

Område

Gärdet

Avgift

3 773 kr/mån

I avgiften ingår värme, vatten, kabel -tv (basutbud) och bredband 1000 Mbit.

Utgångspris

4 495 000 kr

71 920 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fin trea i lugnt läge med en uteplats utöver det vanliga!

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  En välplanerad trea med en uteplats utöver det vanliga. Bostaden har stora fönsterpartier som bjuder på ett härligt ljusinsläpp. Lägenheten är modernt inredd med stilrena materialval i såväl kök som i det helkaklade badrummet. Genomgående högt i tak, ljusa väggar och parkettgolv. På Studentbacken kombineras lyxen av ett boende i ett lugnt och samtidigt centralt område med närhet till det mesta. På Studentbacken 32 bor ni centralt med tunnelbana, station Gärdet, samt flertalet bussar i närheten av fastigheten. I området finns caféer, restauranger och matbutiker. Gångavstånd till såväl Stureplan, Djurgården som till fina Tessinparken som bjuder på härliga parkytor sommartid.

  Ansvarig mäklare

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Kliv in genom den tysta och trygga säkerhetsdörren och ni möts av en välkomnande hall med gott om förvaringsmöjligheter. På golvet ligger en fin parkett och väggarna är målade i vitt, vilket är genomgående för hela lägenheten.

  Vardagsrum

  Generöst vardagsrum med ett ljusinsläpp utöver det vanliga tack vare stora fönsterpartier och en stor uteplats. Här ryms soffa med tillhörande möblemang. Utanför fönstren bjuds det på fin utsikt mot lummigt skogsparti.

  Kök

  Här möts du av ett välplanerat kök som är modernt inrett med allt som kan önskas. Förvaring finns bakom vita släta luckor. Matplats finns för 4-8 personer. Köket är utrustat med: induktionshäll, ugn, fläkt, kyl/frys, diskmaskin och mikrovågsugn.

  Sovrum 1

  Ombonat sovrum med gott om utrymme för förvaring. Här får ni plats med dubbelsäng och tillhörande möblemang.

  Sovrum 2

  Ett välplanerat sovrum med en smart garderobslösning. Ljusa väggar och ett fint klinkergolv. Sovrummet har dessutom golvvärme.

  Badrum

  Helkaklat badrum med ljus klinker på golv och vita kakelplattor på väggar. Badrummet är utrustat med: Tvättmaskin, torktumlare, golvvärme, handdukstork, WC, handfat med kommod och duschhörna med vikväggar av glas.

  Uteplats

  Stor och härlig uteplats i bra läge som ger en skön eftermiddagssol. Här ges chans att avnjuta många härliga grillkvällar med umgänge. Uteplatsen är avgränsad med glasväggar och blir en förlängning av vardagsrummet. Då uteplatsen är stor och rymlig får ni plats med både möblemang, dekoration och odlingar.

  Övrigt

  Lägenheten är inskriven som 1 rok enligt lägenhetsförteckningen. Tillträde enligt överenskommelse.

  Övriga utrymmen

  Till lägenheten hör ett källarförråd. Det finns tvättstuga, cykelrum, barnvagnsrum, gästrum (mot avgift) och takterrass för föreningens medlemmar att nyttja.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2007

  Bilplats

  Föreningen tillhandahåller 38 st garageplatser som kostar 1500 kr/mån.

  Övrigt

  Kuriosa: Gärdet bebyggdes till större delen under 1930-talet och framåt, och är därför arkitektoniskt likformigt. Den dominerande byggnadsstilen är tidig funktionalism. Området användes som förebild för bostadsområden i hela världen. Det nyskapande ifråga om stadsdelens planering var framför allt att kvarteren inte är slutna utan husen ligger fristående från varandra. Det finns också många grönområden mellan husen. Kommunikationer: Utmärkta förbindelser med tunnelbana från Gärdet samt innerstadsbussar. Närområdet: I närheten av Studentbacken finns flera restauranger och caféer. På några minuters promenadavstånd finns en matvarubutik. Shopping: Vid Karlaplan ligger Fältöversten, ett nyrenoverat inomhuscentrum med stort utbud av butiker, mataffärer, restauranger, apotek och Systembolag. Allt detta på endast ca 10 minuters promenad från Studentbacken. Tessinparken: På väg mot Karlaplan passerar du Tessinparken. Parken är mycket omtyckt och välbesökt sommartid. Här finns en parklek för barnen och ett café för vuxna.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  660 kr/månad

  Försäkring:

  160 kr/månad

  Elkostnad:

  500 kr/månad

  Total driftkostnad:

  660 kr/månad

  Andel i föreningen:

  10,1781%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-08-15

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Betalas av köpare

  Förening

  Föreningens namn:

  Gärdesbacken

  Lägenhetsnummer:

  02022

  Antal lägenheter:

  78

  Byggår:

  2007

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Föreningen förvärvade fastigheten Badmintonhallen 1 i Stockholms kommun den 15 maj 2006. Föreningens fastighet består av två flerbostadshus i tio våningar inkl. källarvåning med totalt 78 bostadsrätter. Den totala boytan är ca 5 532 kvm. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Trygg Hansa Stockholm.  Föreningens ekonomi:

  Föreningen har inte beslutat om några avgiftsändringar eller kommande renoveringar (2019-01-25).  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor