Virkesvägen 9J, Stockholm

3 600 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Virkesvägen 9J - Stockholm

  Kommun

  Stockholm

  Typ

  Flerfamiljshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  Boarea

  49m2

  Areauppgifter enligt ekonomisk plan

  Våning

  0 av 7 , Hiss finns

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Hammarby Sjöstad

  Avgift

  2 797 kr/mån

  Inkl värme och vatten. Sen tillkommer 199kr/mån i ett obligatoriskt tillägg för bredband och basutbud tv.

  Pris

  3 600 000 kr

  73 469 kr/m2

  Svanenmärkt tvåa med generös uteplats på 17 kvadratmeter.

  I hjärtat av 'Sjöstan' byggs just nu den här Svanenmärkta tvåan på 49 kvadratmeter. Det är en välkomnande och social lägenhet. Lägenhetens disposition känns modern och helt rätt. Kök och vardagsrum har en härlig öppen planlösning, vilket gör det enkelt att anpassa matplatsen efter antalet middagsgäster. Från vardagsrummet kommer du ut till den rymliga uteplatsen (17 kvadratmeter), som har ett trevligt gårdsläge och gott om plats för möblering och kryddodling. Sovrummet hittar du innanför vardagsrumsdelen och även här har du fönster mot den trevliga innergården. Genom lägenheten ligger en fin ljus ekparkett och väggarna är vitmålade för att lätt kunna anpassas efter tycke och smak. Via hallen finner du ett stort helkaklat badrum, som är utrustat med dusch och kombimaskin. I hallen finns bra förvaringsmöjligheter som gömmer sig bakom en spegeldörr. Känslan av nytt är alltid trevlig och att få vara först i en nyproducerad lägenhet är något speciellt. Välkommen till Virkesvägen 9! Föreningen äger marken och inflytt är beräknad till oktober 2019. Hammarby Sjöstad har växt till ett naturligt alternativ till innerstaden. Här finns ett eget liv med härliga uteserveringar vid vattnet, restauranger, caféer, bagerier och shopping. Sickla köpkvarter ligger dessutom på bekvämt promenadavstånd. Kommunikationerna är mycket bra med flertalet bussar och båtturer. Vill man bejaka sin inre göteborgare kan man ta spårvagnen upp till Gullmarsplan som öppnar upp hela staden via tunnelbanans gröna linje. Fryshuset erbjuder även sin del av kultur till området med massor av aktiviteter för alla åldrar. Så 'sjöstan' bjuder på en härlig och modern småstadskänsla bara ett stenkast från Södermalm.

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Tillval utöver standard

  - Vit mattlackad 1-stavsParkett Ek Vigo (15 960kr) - Väggkulör NCS S0500N vit (6 500kr) - Färganpassad tröskel (1 120kr) - Innerdörr Style 03 (900kr)

  Vardagsrum

  Öppen och luftig lösning med utgång till den generösa uteplatsen. Tillval utöver standard: - Dimmer (1 400kr)

  Badrum

  Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet, kommoder i vitt från Vedum och duschväggar i klarglas från INR. Kombimaskin från Siemens och handdukstork finns. Tillval utöver standard: - Klinker Centro Hampton (4 700kr) - Mora MMIX S5 takduschset (4 800kr)

  Kök

  Köken har miljöklassade rostfria vitvaror, induktionshäll och inbyggd mikro. från Siemens. Tillval utöver standard: - Granit Nero Assoluto bänkskiva från Marbodal. (29 600kr) - Kakel Centro Carrara (3 200kr) - Handtag Marbodal ( 2 200kr) - Diskbänk Intra (3 300kr)

  Sovrum

  Sovrummet vätter med sitt fönster mot den trevliga innergården. Det finns även förvaring i garderob och linneskåp.

  Hall

  Tillval utöver standard: - Skjutdörr i glas (850kr)

  Övriga utrymmen

  Cykelrum finns på källarplan alternativt garaget. Källsorteringsrum finns att tillgå. Till samtliga lägenheter hör ett förråd, beläget på souterrängplan alternativt garageplan. Rum för barnvagnar och rullstolar finns i anslutning till varje trapphus.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2019

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  Uteplats/Balkong

  Stor härlig uteplats på 17 kvadratmeter som är upplåten tillsammans med bostadsrätten.

  Bilplats

  Föreningen har 52 garageplatser samt 3 mc platser.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  465 kr/månad

  Försäkring:

  140 kr/månad

  Elkostnad:

  325 kr/månad

  Total driftkostnad:

  465 kr/månad

  Personer i hushållet:

  2 st

  Kommentar:

  El debiteras via gruppavtal med 325kr/mån. Verklig förbrukning stäms av kvartalsvis och återförs alt debiteras per individuell lägenhet.

  Andel i föreningen:

  0,6836%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Byggnad

  Ventilation:

  Mekanisk till/frånluftsventilation med värmeåterv.

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Övrigt:

  Byggnaden värms med fjärrvärme. Huset ventileras med mekanisk till och frånluftsventilation med värmeåtervinning. Vattenburet värmesystem med radiatorer. I badrum utförs komfortgolvvärme som drivs av el.

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Heliosparken 1

  Lägenhetsnummer:

  2-1001

  Antal lägenheter:

  0

  Antal lokaler:

  0

  Energideklaration

  Status:

  Ej utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor