Warfvinges väg 3, Stockholm

3 795 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Warfvinges väg 3 - Stockholm

  Kommun

  Stockholm

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2011-2012

  Boarea

  52m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  3 av 6 , Hiss finns

  Rum

  2 rok

  Område

  Kungsholmen - Hornsberg

  Avgift

  2 902 kr/mån

  Ink. värme, vatten, bredband, tv och ip-telefoni.

  Utgångspris

  3 795 000 kr

  72 981 kr/m2

  Fin tvåa med balkong!

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Välkomna till denna otroligt välplanerade 2:a i fritt läge på expansiv adress. Bostaden bjuder till flexibel möblering i både kök och vardagsrummet och man får här plats med såväl ett matbord samt rymlig soffa. Stort sovrum som erbjuder gott om förvaring, modernt badrum samt balkong i fritt läge med både förmiddags- och tidig eftermiddagssol finner ni här er drömbostad. I området finner ni närhet till såväl bad, populära restauranger, välsorterade butiker och goda kommunikationer som tar er till T-centralen på ca 5-6 minuter. Här vill man bo!

  Ansvarig mäklare

  Erin Kiruk

  Franchisetagare/Mäklare

  0767-932620

  erin.kiruk@lansfast.se Läs mer om Erin

  Extra kontaktperson

  Tolgay Erdinc

  Reg. Fastighetsmäklare

  0704-828888

  Tolgay.Erdinc@lansfast.se Läs mer om Tolgay

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Välkomnande hall med plats för avhängning samt skor och två garderober för extra förvaring.

  Kök

  Här finner ni plats för ett ordentligt matbord för ca 4-6 personer. Luckorna är mattvita med en fasadkant och ovan den mörkgrå bänkskiva finner ni vitt stilrent kakel. Köket är utrustat med kyl och frys, diskmaskin, ugn/mikrovågsugn, spishäll samt fläkt. Ni finner även gott om förvaring i flertalet skåp.

  Vardagsrum

  Väggarna är ljusa och golvet är genomgående vacker ekparkett i samtliga rum. Ljusa och öppna ytor med stora fönsterpartier ger ett härligt ljus till vardagsrummet. Det bjuder till flexibel möblering med plats för soffa och fåtölj för den som önskar. Ni når även bostadens rymliga balkong från detta rum.

  Sovrum

  Rogivande och rymlig sovrum. Här får ni med fördel plats med dubbelsäng. Golvet är vacker ekparkett och väggarna är ljusa. I detta rum finner ni ytterligare förvaring i rymlig skjutdörrsgarderob med spegeldörrar.

  Badrum

  Väggarna är vitkaklade och som golv finner ni ett vackert mörkgrått klinker. Badrummet är utrustat med toalett, handfat med kommod och spegel, dusch, golvvärme, kombinerad tvätt-/torkmaskin samt en praktisk bänk med överskåp för extra förvaring.

  Balkong

  Djup balkong med plats för rymlig lounge möbel eller matplats samt en fullstor gasolgrill, här kan man med glädje njuta av solen både förmiddag och tidig eftermiddag.

  Övriga utrymmen

  Till bostaden hör även ett separat förråd om ca 3-4 kvm. Gemensamma utrymmen: -Cykelrum -Barnvagnsrum -Soprum med källsortering -Garage -Tvättstuga -Förråd -Övernattningslägenhet

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2011-2012

  TV

  TV: basutbudet ”Lagom” ingår i avgiften. Övriga tillägg beställs till självkostnad, se telia.se &

  Bredband

  Internet: en (1) router till varje lägenhet ingår i avgiften och hastighetenar har 100 Mbps för nerladdning och 100 Mbps för uppladdning till Internet. Telefoni: fast telefoni beställs hos Telia till självkostnad

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  0,006294%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  455 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 138 kr

  Betalas av köpare

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Lindhagens Backe

  Lägenhetsnummer:

  21352-01-01-2062

  Antal lägenheter:

  128

  Antal lokaler:

  1

  Allmänt om föreningen:

  -Fastigheten är byggd under 2011-2012 och föreningen bildades 2008. Byggherre är JM AB. -Lokalen är ett garage. -Föreningen är s.k. äkta bostadsrättsförening -BRF tillåter andrahandsuthyrning när särskilda skäl föreligger t.ex. arbete/studier på annan ort. -Föreningen är positiva till gemensamt/andelsägande men alla medlemskapsansökningar provas i varje enskilt fall. -Föreningen accepterar inte juridisk person som köpare.  Föreningens ekonomi:

  -Ekonomisk förvaltare: Fastighetsägarna -Föreningen sänkte avgifterna med 10% i juli 2015. -Beslut om ev. avgifsthöjningar tas efter budgetarbete årligen i november. -Inga planerade höjningar år 2018.  Gjorda renoveringar:

  Då fastigheten är byggd 2011-2012 finns inga planer på framtida renoveringar.  TV/Internet:

  TV: basutbudet ”Lagom” ingår i avgiften. Övriga tillägg beställs till självkostnad, se telia.se Internet: en (1) router till varje lägenhet ingår i avgiften och hastighetenar har 100 Mbps för nerladdning och 100 Mbps för uppladdning till Internet. Telefoni: fast telefoni beställs hos Telia till självkostnad.  Parkering:

  Det finns två varmgarage i fastighetens nedre plan. Garageplatser utan laddningsmöjlighet kostar 1.200:- alt 1.500:- beroende på p-platsens lättillgänglighet och storlek. Garageplats med laddstolpe kostar 2.000 kr. Är du intresserad av en garageplats administreras garaget av Stockholms Stads Parkering och därmed hänvisas alla frågor om lediga platser till dem, på telefon: 08-772 96 55.  Gårdsplan:

  -Fastigheten har en tvättstuga. -Fastigheten har en gemnesam innergård. -Föreningen har en extra övernattningslägenhet för medlemmar.  -Till varje lägenhet tillhör ett förråd i källarplan.  Annat:

  Spekulant och köpare bör gå in på föreningens hemsida för att finna all information som kan tänkas att behövas: https://www.lindhagensbacke.se


  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor