Objektbild

Wenströmsvägen 4, Stockholm

Charmig pärla med fin utsikt över takåsar!

Pris:

3 150 000 kr

/Utgångspris

Månadsavgift 2 943 kr/mån I avgiften ingår värme, vatten och kabel-tv.

Bostadsrättslägenhet - Stockholm

Rum: 2 rok varav 1 sovrum

Våning: 1 av 3 , hiss finns inte

Byggår: 1937

Boarea: 44,2 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Välkomna upp på höjden till Wenströmsvägen 4. Här bor ni ljust och insynsskyddat tack vare fönster i två väderstreck och grönskande skogsdungar runt bostaden samt att det bjuds på utsikt mot Gärdets takåsar. Lägenheten passar både singeln som paret då ytorna är kvadratsmarta och erbjuder otroliga förvaringsmöjligheter. Köket är ljust, fräscht och är fullt utrustat. Vardagsrummet pryds med fyra stycken ihopsittande fönster som skänker rummet ett fint och naturligt ljus under årets alla årstider. Badrummet är helkaklat och fräscht och en god natts sömn får ni i sovrummet som är mysigt och ombonat. Välkomna hit för att trivas! Bostadsrättsföreningen har god ekonomi och har många stora renoveringar bakom sig. På bekvämt promenadavstånd nås såväl matbutik, flera restauranger samt kommunikationer i form av både bussar och tunnelbana. Lägenheten ligger ett stenkast från Norra Djurgårdsstaden som bjuder på fler matbutiker, restauranger och caféer samt fina motionsspår i vacker natur.

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Linnea Mott

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 070-984 00 79

  linnea.mott@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Julia Dragsten

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 070-984 00 78

  julia.dragsten@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   Välkomna in genom ytterdörren och ni möts av en hall med otroliga förvaringsmöjligheter i flertalet platsbyggda garderober. Väggarna är ljusa och på golvet ligger en parkett. Hallen leder er vidare till bostadens samtliga rum.

   Vardagsrum

   Rymligt vardagsrum som pryds med ett stort fönsterparti som gör att rummet är ljust året runt. Vardagsrummet är luftigt och lättmöblerat med högt i tak. Under fötterna ligger en fin parkett och väggarna är ljusa.

   Kök

   Hemtrevligt kök från Ikea med förvaring bakom vita luckor. Ett ljust kakel fungerar som stänkskydd ovan bänkskiva av trä. Väggarna är ljusa och på golvet ligger en mörk laminat. Köket är utrustat med: Kyl/frys, diskmaskin, diskho, gasspis, ugn, fläkt samt en mikro.

   Sovrum

   Ombonat sovrum med gott om plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang. Förvaring finns i stor garderob. Väggarna är ljusa och golvet pryds av en parkett.

   Badrum

   Helkaklat och stambytt badrum med ny och fräsch inredning. Fönster finns för ljusinsläpp och vädring. Badrummet är utrustat med: WC, dusch med vikvägg av glas, handfat med kommod samt ett spegelskåp.

   Övrigt

   Tillträde enligt överenskommelse.

   Uteplats/Balkong

   Sittgrupper finns placerade på gräsplätten bredvid porten.

   Bostad

   Boarea

   44,2m2 (Areauppgift enligt säljaren och bostadsrättsföreningen)

   Våning

   1 av 3 , hiss finns inte

   Lägenhetsnummer

   69

   Andel i föreningen

   0,75085%

   Andel av årsavgift

   0,74863%

   Renoveringar

   2020- Fönsterrenovering 2017-2018- Installation av termostatventiler 2017- Byte av stamventiler för värmesystem 2015- Stamspolning 2014 - Renovering av tvättstuga på Ahlsellvägen 12 2012/2013 - Renovering av 20 trapphus 2010 - Renovering av balkonger 2010 - Ommålning av fönster 2003 - Stamspolning av kök 2001/2010 - Omputsning av fasader 1997 - Elstambyte 1992/1994 - Rörstambyte 1985/1986 - Omläggning av tak

   TV och internet

   Internet via fiber eller kabelnät. Leverantör Bredbandbolaget eller Com Hem. TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

   Övriga utrymmen

   Till lägenheten hör två källarförråd, ett stort och ett lite mindre. På Wenströmsvägen 10 finns ett hobbyrum för medlemmar att nyttja där man kan snickra, måla och laga saker. Tvättstugan ligger på Ahlsellvägen 12 och är indelad i två delar. Varje del har två maskiner och det finns även en tvättstuga för grovtvätt. Det finns även ett cykelrum i varje länga. Föreningen tillhandahåller två grillar som medlemmarna kan nyttja. Bokningslistor finns i hobbyrummet vid Wenströmvägen. I Duschparken alldeles intill ligger en grillplats samt trädäck.

   Byggnad

   Byggår

   1937

   Byggnadstyp

   Flerfamiljshus

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd 2019-06-11
   Energiklass:
   Energiprestanda, specifik energianvändning: 217 kWh/m2 och år

   Fönster

   2-glas

   Ventilation

   Självdrag

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Hjorthagshöjden

   Föreningens organisationsnummer

   702000-8921

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Övrigt om föreningen

   Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av SBC.

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   129 st

   Antal lokaler

   12 st

   Byggår

   1937

   Äger föreningen marken

   Nej

   Allmän information

   Brf Hjorthagshöjden bildades 1937. Föreningens fastigheter: Kopplingsdosan 1, Ringledningen 1, Svagströmmen 1, Ackumulatorn 1, Isolator 1 samt Kabel 1 i Stockholm upplåts med tomträtt. I dessa fastigheter upplåter föreningen lägenheter och lokaler. Fastigheterna innehåller 129 st lägenheter och 12 st lokaler. Bostadsyta för bostadsrättslägenheterna är 5965 kvm. Husen är typiska för den tidiga svenska funktionalismen. De ritades av arkitekt Hakon Ahlberg och byggdes 1932-37. Husens fasader är K-märkta och husen närmast Gärdet är klassade som riksintresse att bevara. För mer info om föreningen se deras hemsida: http://www.hjorthagshojden.se/

   Föreningens ekonomi

   Det finns i dagsläget inga beslut på kommande avgiftsförändringar (2020-11-30).

   Föreningens hemsida

   http://www.hjorthagshojden.se/

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Wenströmsvägen 4, Stockholm

   Kommun: Stockholm

   Område: Hjorthagen

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 3 150 000 kr
   /Utgångspris

   Månadsavgift: 2 943 kr/mån I avgiften ingår värme, vatten och kabel-tv.

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2021-04-26

   Pantsättningsavgift: 476 kr

   Överlåtelseavgift: 1 190 kr Betalas av köpare

   Driftkostnad: 700 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 200 kr/månad

   Försäkring: 250 kr/månad

   Övrigt: 250 kr/månad

   Kommentar till driftkostnad: Övrigt anser gas.

   Antal personer i hushållet: 1 st

   Länkar

   Film

   Karta & område

   Stockholm - Östermalm

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Storängsgatan 7 i Stockholm, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare på Östermalm!

   Läs mer

   Bobutiken i Stockholm - Östermalm

   Hitta din mäklare i Stockholm - Östermalm

   Liknande bostäder