Funäsgatan 8, 13 tr, Vällingby

Utgångspris

Pris ej angivet

Månadsavgift 1 790 kr/mån

Bostadsrättslägenhet Vällingby

Rum: 1 rok

Våning: 13 av 13 , Hiss finns

Byggår: 2018

Boarea: 33 m2

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Välkomna upp med hissen till våning 13 av 13 för att uppleva denna fantastiska och toppmoderna 1:a med balkong i populära projektet Wellingeby. Bostaden präglas av en ljus interiör och härlig atmosfär med underbart fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Optimalt planerad där varje kvadratmeter disponeras på bästa möjliga sätt. Tack vare den generösa takhöjden och ljuset som flödar in får lägenheten en extra dimension, måste upplevas! Ett stilrent och välutrustat kök med moderna vitvaror och en trevlig matplats. Intill kök, finns ett stort rum med plats för soffa och dubbelsäng samt utgång till en härlig balkong med en svårslagen utsikt i högt läge. Rogivande och helkaklat badrum med egen tvättdel. Hela bostaden genomsyras av stilrena materialval så som genomgående parkettgolv och ljusa väggar - allt i bästa skick. Här erbjuds även goda förvaringsmöjligheter med flera platsbyggda garderober och ett stort externt förråd. Detta är ett perfekt boende för er som bara vill flytta in och trivas! Råcksta är ett mycket trivsamt och attraktivt område med behagligt avstånd till Vällingby centrum med all tänkbar service bl.a. restauranger, biograf och tunnelbana. Kort gångavstånd till närmaste tunnelbanestation (Råcksta). För den aktive finns närhet till motionsslingor, utomhusbad samt ett utegym. Även Grimsta Naturreservat finns på gångavstånd, där det bl.a. erbjuds motionsspår och bad vid Mälaren.

Läs mer

Kontakta mäklaren för mer information

Anmäl intresse

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Ansvarig mäklare

  Josef Gubrail

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 072-018 43 20

  josef.gubrail@lansfast.se

  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

  Beskrivning

  Interiör

  Bostad

  Rum

  1 rok

  Boarea

  33m2

  Våning

  13 av 13 , Hiss finns

  Andel i föreningen

  0,44%

  TV och internet

  Föreningen har tecknat ett grupp-avtal via Comhem gällande bredband, TV samt IP-telefoni. Kostnaden för denna tjänst är just nu 145 kr/mån som läggs på månadsavgiften. Fastigheten är ansluten till ett fiberkoaxnät. IP-telefon- och analoga tv-uttag samt uttag för bredband finns i varje lägenhet.

  Övrigt

  Råcksta är ett mycket spännande och expansivt område där en ny stadsdel har tagit form. I närområdet finns bland annat Hemköp, Närlivs, kvarterskrog, pizzerior, sushirestaurang, gym, skolor och förskolor. Promenadavstånd till Vällingby Centrum, ett utomhuscentrum som erbjuder det mesta, till exempel butiker, restauranger, biograf, teater, läkarhus, banker, kommunikationer och bussar. Kort gångavstånd från lägenheten ligger Råcksta tunnelbanestation som tar er till Stockholms innerstad på ca 25 minuter och till Vällingby på några minuter. En kort cykeltur bort finns Grimstaskogen - ett bra rekreationsområde med bland annat motionsspår, stora öppna fält och strandbad. Här finns nytillskottet Kanaans Trädgårdscafé som även erbjuder en filial/kaffebar vid Råcksta tunnelbana. Gångavstånd även till välskötta och trivsamma Björklunds hage (4H-gård) i Norra Ängby samt nära till mysiga strövområden vid Kyrksjön. Ca 15 minuter med bil till Mall of Scandinavia, Bromma Blocks, Barkarby Handelsplats och Ikea. På bekvämt avstånd håller även Förbifart Stockholm på att byggas, något som gör att norrort knyts ihop med söderort, läs mera om detta på: http://www.trafikverket.se/Privat/Projekt/Stockholm/Forbifart-stockholm/Vagstrackning/Vinsta/.

  Byggnad

  Fastighetsbeteckning

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2018

  Byggnadstyp

  Höghus

  Energideklaration

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  Fönster

  3-glasfönster

  Hiss

  Hiss finns

  Allmänt om föreningen

  Föreningens namn

  BRF Wellingeby

  Föreningens organisationsnummer

  769631-5865

  Föreningsform

  Bostadsrättsförening

  Tillåter föreningen delat ägande?

  Ej angiven

  Föreningens byggnader

  Antal lägenheter

  152 st

  Antal lokaler

  14

  Byggår

  2018

  Äger föreningen marken

  Ja

  Allmän information

  I BRF Wellingeby blev lägenheterna inflyttningsklara i mars 2019 och består av 152 st lägenheter samt 14 st lokaler fördelat på tre punkthus med garage i källare. Som entreprenör står Hökerum bygg och lägenheterna varierar från 1 till 5 rok. Moderna arkitektur, stilfull design och där många av lägenheterna har stora balkonger. Attraktivt och centralt läge med endast ett par minuters gångväg till tunnelbanan (Råcksta). Nyproduktionen är ett av många projekt som den senaste tiden vuxit fram i den nya stadsdelen Vällingby parkstad.

  Gemensamma utrymmen

  Lägenhetsförråd finns beläget i källaren alternativ entréplan. Föreningen har en attraktiv takterrass som medlemmarna kan nyttja. Cykel-barnvagns- och rullstolsförråd finns i varje trapphus. Föreningen har även ett mötes/kalasrum (övernattningsrum) som medlemmarna kan hyra samt ett gym. Man förfogar även över flera lokaler som kommer ligga i gatuplanet och ge föreningen extra intäkter.

  Gårdsplats

  På gården mellan husen finns ett grönt torg med plats för både lek och avkoppling.

  Parkering

  Föreningen har 60 garageplatser och 8 utomhusparkeringar på föreningens mark. Kostnaden för dessa är 1.000 kr/mån för garage och 500 kr/mån för p-plats.

  Råcksta

  Läs mer

  Allmänt

  Adress: Funäsgatan 8, 13 tr, Vällingby

  Kommun: Stockholm

  Område: Råcksta

  Församling: Vällingby Församling

  Boendeform: Bostadsrättslägenhet

  Upplåtelseform: Bostadsrätt

  Ekonomi

  Utgångspris: Pris ej angivet

  Månadsavgift: 1 790 kr/mån

  Pantsättning: Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-11-29

  Pantsättningsavgift: 465 kr

  Överlåtelseavgift: 1 163 kr Betalas av köpare

  Driftkostnad: 150 kr/månad

  Driftskostnaden fördelas enligt följande:

  Elkostnad: 150 kr/månad

  Kommentar till driftkostnad: Driftkostnaden som baserar sig på uppskattade uppgifter med 1 person i hushållet.

  Antal personer i hushållet: 1 st

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende

  Karta & område

  Bobutiken i Stockholm - Vällingby

  Besök bobutiken

  Liknande bostäder