Boplatsvägen 3, Sundbyberg

Bostadsrättslägenhet, 1,5 rok, 34m2 Pris: 2 500 000 kr

Välplanerad 1,5:a med balkong i bästa läge!

*** Accepterat pris*** En ljus lägenhet med bästa balkongläge! Här finner man en balkong i Syd/väst. Här kan du avnjuta sena kvällar med det bästa från grillen. Ett utmärkt läge för dig som vill bo inom ett lugnt och familjevänligt område med både naturen och kommunikationer på bekvämt avstånd. Väl inne så ser du att stilrena materialval genomsyrar hela bostaden. Genomgående parkettgolv och målade väggar, stort och välplanerat kök Det här är helt enkelt ett boende som inte annars finns, unik möjlighet att förvärva Brf-Löparen samt hela Järvastadens bäst planerade 1,5:a Välkomna till Boplatsvägen 3 - Balkong i bästa läge! - Optimal planlösning - Förråd tillhörande lägenheten - Balkong med eftermiddag/kvällssol - Tillgång till garage - Ett stenkast från naturen - Ett av Sveriges mest expansiva områden - Nära kommunikationer och strövområden - Fördelaktigt läge intill Ica, bussar, Mulle Meck parken, Ursviks populära motionsanläggning med bastu, dusch, gym och 10 minuter kommunalt till city. - Härligt område blandat med bostadsrätter, radhus och villor med en fantastisk tillväxt

Rumsbeskrivning

Hall

Redan här märker ni att det är en välplanerad lägenhet. Genom dörren når ni en hemtrevlig hall med parkettgolv, målade väggar.

Kök

Stilrent kök inrett med alla de bekvämligheter ni behöver. Vackra kakelplattor över bänkskiva och med all nödvändig köksutrustning blir köket en trivsam plats för matlagning och umgänge.

Vardagsrum

Stort och ljust vardagsrum med en öppen planlösning. Vardagsrummet ligger i anslutning till den härliga balkongen. Här finns även en naturlig sovdel.

Badrum

Stort och rymligt badrum med all nödvändig utrustning. Här finns spegelskåp, kommod med handfat, duschplats, kombinerad tvättmaskin & torktumlare.

Balkong

På denna stora balkong kan du njuta av både eftermiddags- och kvällssol. Med utrymme för flera möblemang blir detta favoritplatsen för att grilla och umgås!

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 2017

Uppvärmning

Fjärrvärme

Bilplats

63 garageplatser. Till garageplatsen är det separat kö.

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Boplatsvägen 3 - Sundbyberg

  Kommun

  Sundbyberg

  Typ

  Flerfamiljshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2017

  Boarea

  34m2

  Areauppgifter enligt säljaren

  Våning

  1 av 4 (Våningsplan 1 av 4. ) , Hiss finns

  Rum

  1,5 rok

  Område

  Brotorp/Järvastaden

  Avgift

  2 375 kr/mån

  inkl. värme, vatten, kabel-TV basutbud (comhem), bredband

  Utgångspris

  2 500 000 kr

  73 529 kr/m2

  Ansvarig mäklare

  Nasim Havblom

  Fastighetsmäklare

  0708-82 38 38

  nasim.havblom@lansfast.se Läs mer om Nasim

  Visning

  Är du intresserad?

  Boplatsvägen 3, Sundbyberg

  Bostadsrättslägenhet, 1,5 rok, 34m2 Pris: 2 500 000 kr

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Planritning

  Planlösning

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  0,5691%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  455 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 138 kr

  betalas av

  Säljare

  Byggnad

  Byggår:

  2017

  Fönster:

  3-glasfönster

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Löparen i Sundbyberg

  Antal lägenheter:

  121

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Kostnad för elförbrukning erläggs av bostadsrättshavaren direkt till leverantören. TV / BREDBAND / TELEFONI. Föreningen är ansluten till bredband, tv och telefoni för 86 kr/mån (obligatorisk avgift). Samtalstaxa för telefoni debiteras separat. PARKERING: Föreningen handhar 63 parkeringsplatser för 1000 kr/månad, 3 st öppna bilplatser för 600kr/mån 7 parkeringsplatser utomhus på del av fastigheten Ponnyn 2.  TV/Internet:

  TV / BREDBAND / TELEFONI. Föreningen är ansluten till bredband, tv och telefoni för 86 kr/mån (obligatorisk avgift). Samtalstaxa för telefoni debiteras separat.  Parkering:

  Föreningen handhar 63 parkeringsplatser för 1000 kr/månad, 3 st öppna bilplatser för 600kr/mån 7 parkeringsplatser utomhus på del av fastigheten Ponnyn 2.  Annat:

  Förbrukningskostnader för kall- och varmvatten ingår i månadsavgiften enligt schablon. Varje lägenhet har en egen elmätare, så elförbrukning debiteras efter förbrukning.


  Energideklaration

  Status:

  Ej utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola