Brogatan 16, Sundbyberg

2 450 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Intresseanmälan

    * Obligatoriska fält,
    ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

    Visning

    Sön 26 Maj 14:15 - 15:00

    Öppen visning - anmäl dig för bättre service

    Mån 27 Maj 18:30 - 19:00

    Öppen visning - anmäl dig för bättre service

    Anmäl till visning

    Adress

    Brogatan 16 - Sundbyberg

    Kommun

    Sundbyberg

    Typ

    Flerfamiljshus

    Boendeform

    Bostadsrättslägenhet

    Byggår

    2009

    Boarea

    47m2

    Våning

    2 av 3 , Hiss finns

    Rum

    2 rok varav 1 sovrum

    Område

    Brotorp - Järvastaden

    Avgift

    2 782 kr/mån

    Utgångspris

    2 450 000 kr

    52 128 kr/m2

    Modern tvåa med stor balkong och öppen planlösning!

    Varmt välkomna till denna sociala och optimalt planerada tvåa i naturnära Järvastaden! Modern och välutrustad lägenhet med genomgående bra standard, där allt från materialval till vitvaror och planlösning håller hög klass. Ostört läge mot föreningens lummiga innergård gör det här till en lägenhet att verkligen trivas i! Välmående föreningen som förutom god ekonomi även erbjuder garage till sina medlemmar. Lägesmässigt då? Här finns det mesta du kan tänka dig, ellar vad sägs om buss 505, 504 och 540 i närområdet som tar dig till bland annat Ulriksdals pendeltågsstation, Hallonbergens tunnelbana och Sundbybergs Centrum. Området har en egen Ica-butik, denna belägen ca 100 meter från bostaden, samt flera kommersiella lokaler där det idag finns mindre butiker, caféer, restauranger och gym. När det kommer till grönska och rekreation återfinns Ursviks populära motionsanläggning i närområdet. Löpspåret går genom hela Igelbäcksreservatet som ligger ca 100 meter från bostaden. Sommartid är man välkommen att grilla i de iordningställda eldstäder som området bjuder på. Motionsgården erbjuder även dusch, bastu och gym möjligheter. På er väg mot centrala Sundbyberg passeras den vackra Lötsjön med Golfängarna. Denna bildar tillsammans med Råstasjön ett populärt mål för söndagspromenaden. Dessutom ligger föreningen ett stenkast ifrån nationalarenan (Friends Arena) som har Nordens största köpcentrum, Mall of Scandinavia i anslutning. År 2025 beräknas Järvastaden vara färdigbyggt. Enligt plan bor här då 15 000 personer i omkring 5000 bostäder. Besök gärna www.jarvastaden.se Denna expansiva del av Järvastaden präglas av en trivsam blandning av bostadsrätter, radhus och villor, varför det senaste åren har utvecklats till att bli ett av kommunens absolut mest trivsamma områden. Välkommen hit, välkommen hem!

    Ansvarig mäklare

    Extra kontaktperson

    Alla bilder

    Planritning

    Visning

    Visning 1

    2019-05-26 14:15:00 2019-05-26 15:00:00 40 Bostadsvisning Brogatan 16, Sundbyberg 59,38229358, 17,97563343 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

    Visning 2

    2019-05-27 18:30:00 2019-05-27 19:00:00 40 Bostadsvisning Brogatan 16, Sundbyberg 59,38229358, 17,97563343 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

    Beskrivning

    Byggnad/Renoveringar

    Byggnadsår: 2009

    Föreningen har inga större renoveringar planerade, men följer underhållsplanen som finns. För mer info läs den senaste årsredovisningen. Under 2018 så genomförde föreningen en stamspolning.

    TV

    BredbandsTV levereras från Canal Digital kabel via bredband och T-2 Flex. 190 kr/mån.

    Bredband

    Bredband (1.000Mbit/s) levereras från Ownit och ingår i månadsavgiften. IP-telefoni levereras från Ownit och den fasta avgiften ingår i månadsavgiften. Medlemmen betalar endast för de samtal som han eller hon ringer.

    Bilplats

    Möjlighet finns att hyra parkeringsplats i föreningens garage. Det är Skanska som sköter uthyrningen av de 33 garageplatser som finns. Kontaktperson för uthyrningen är Marie Elfström som nås via mailadressen marie.elfstrom@skanska.se. Kostnaden är i dagsläget 1040 kr/månad och det finns 6st lediga platser. I övrigt gäller boendeparkering.

    Läs mer

    Dokument - klicka för att ladda ner

    Fakta

    Ekonomi

    Andel i föreningen:

    1,38307%

    Andel av årsavgift:

    1,38306%

    Pantsättning:

    Bostaden är inte pantsatt.

    Pantsättningsavgift:

    465 kr

    Överlåtelseavgift:

    1 163 kr

    Betalas av köpare

    Förening

    Föreningens namn:

    Trädgårdsporten i Järvastaden

    Lägenhetsnummer:

    232

    Antal lägenheter:

    63

    Byggår:

    2009

    Antal lokaler:

    0

    Allmänt om föreningen:

    Föreningen består av 63 lägenheter bygda 2009. Ett L-format flerbostadshus med 4 trapphus, om vardera fyra våningar. Garage med 33 stycken bilparkeringsplatser samt lägenhetsförråd. Garaget är beläget under angränsande parhus. Ett kompletterande gårdshus finns som innehåller grovförråd/lägenhetsförråd, cykelförråd, tvättstuga samt undercentral för el och vvs. Vidare finns här en grön fin innergård.    Föreningens ekonomi:

    Föreningen genomförde en extra amortering om 500 000 SEK slutet av 2017. I dagsläget finns inga planerade avgiftshöjningar och föreningen har en god ekonomisk situation, enligt styrelsen 2019-05-03    Gjorda renoveringar:

    Föreningen har inga större renoveringar planerade, men följer underhållsplanen som finns. För mer info läs den senaste årsredovisningen. Under 2018 så kommer föreningen utföra stamspolning.    TV/Internet:

    Föreningen har ett gruppavtal gällande Bredband och Tv, detta läggs på avgiften som ett obligatoriskt tillägg. Det som ingår är Bredband (1.000Mbit/s) levereras från Ownit och Bredbands TV levereras från Ownit via bredband och Flex-paketet ingår i månadsavgiften, totalt 23 kanaler varav 8 är valfria.    Parkering:

    Möjlighet finns att hyra parkeringsplats i föreningens garage. Det är Skanska som sköter uthyrningen av de 33 garageplatser som finns. Kontaktperson för uthyrningen är Marie Elfström som nås via mailadressen marie.elfstrom@skanska.se. Kostnaden är i dagsläget 1040 kr/månad och det finns 3st lediga platser (2019-05-03). I övrigt gäller boendeparkering. Föreningen kommer inom snar framtid ta över skötseln av garage och kö.    Gårdsplan:

    På gården finns en rotunda och föreningen har en grill som medlemmarna kan använda    Gemensamma utrymmen:

    FÖRRÅD Lägenhetsförråd och cykelförråd i friliggande gårdshus samt i garage. TVÄTTSTUGA Gemensam tvättstuga med modern maskinpark finns i gårdshuset. ÖVRIGT Barnvagns-och rullstolsrum finns på markplan i varje trapphus.    Annat:

    För mer information besök gärna föreningen hemsida http://www.tradgardsporten.se/


    Allmänt

    Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

    Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

    Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

    Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

    Om budgivning

    Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

    Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

    Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

    Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

    Boendekalkyl

    Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

    Boendekalkyl Räntor