Hamngatan 13B, Sundbyberg

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Hamngatan 13B - Sundbyberg

  Kommun

  Sundbyberg

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2017

  Boarea

  40,5m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  1 av 7 (Våningsplan 1 av 7. ) , Hiss finns

  Rum

  1,5 rok

  Område

  Centrala Sundbyberg

  Avgift

  2 193 kr/mån

  ingår: Värme, VA Obl. internet avgift 208 kr/mån.

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Toppmodern lägenhet intill Bällstaåns inlopp! ACCEPTERAT PRIS! Lägenheten för dig som inte är beredd att kompromissa på din boendestandard. Har finner du allt och lite till som man kan tänkas förvänta sig i en modern lägenhet. Redan när man kliver in genom den välisolerade säkerhetsdörren och välkomnas av den eleganta och vitbetsade askparketten som leder vägen in i lägenheten, inser man att det här är lägenheten med det lilla extra. . Moderna lackade garderober i stilren design till höger samt ytterligare yta för avhägning i hallen. I anslutning till hallen finner ni ett rymligt, modernt och helkaklat badrum. Förutom stilrena materialval, blandare, golvvärme, kommod och rymlig glaskabin finns även tvättmaskin och torktumlare från Electrolux. Vidare in i lägenheten passerar man det stora och moderna Vedum-köket med lackade skåpsluckor och integrerade vitvaror från Electrolux. Intill finns gott om plats för matbord för flera personer samt tillgång till den stora balkongen på hela 8kvm med sjöutsikt! Stort nog för generös möblering på den snygga trätrallen. Här finns även två strömuttag för t.ex belysning och infravärme. Vardagsrummet är lättmöblerat tack vare utformningen med pelare som skiljer rummet från köksdelen. Sovalkoven är väl tilltagen med plats för stor säng och har platsbyggda garderober. Stora fönsterpartier släpper in gott om ljus i hela lägenheten samt väl tilltagen takhöjd och spotlights skapar en härlig känsla av lyx och rymd i hela lägenheten. Välmående förening med både kommersiella lokaler som bådar för trygg föreningsekomomi samt sist men inte minst, en modern föreningsbastu med tillhörande dusch. Lägesmässigt då? Här saknar man ingenting. Fridfullt läge intill strandpromenaden och bakomliggande park erbjuder avkopplande miljöer så fort du kommer utanför dörren. Detta trots att restauranger, butiker och Stockholms bredaste utbud av kommunikarion finns ett par stenkast bort. Eller vad sägs om: Tunnelbana, tvärbana, pendeltåg, buss och flygbussar, allt inom promenadavstånd?

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Väl tilltagen hall med lackade garderober och ytterligare plats för avhängning. Askparkett och vitmålade väggar och tak. Designade spotligths leder vägen in i lägenheten.

  Kök

  Vedum-kök av senaste design. Stilrent lackade skåpsluckor, med ljus arbetsskiva, bra arbetsbelysning och tillgång till strömuttag. Komplett maskinpark från Electrolux, allt snyggt integrerat. Intillliggande yta för matplats erbjuder möjlighet till större middagssälkskap.

  vardagsrum

  Tack vare den centrala pelaren upplevs vardagsrummet i mångt och mycket som ett eget rum, den i övrigt öppna planlösningen till trots. Här monterar man med fördel TV på pelaren och frigår ytterligare golvyta. Plats för rejäl soffa och TV-bord.

  Sovalkov

  Tack vare den väl tilltagna ytan förtjänar sovalkoven en egen beskrivning. Här ryms en större säng och tack vare den generösa takhöjden är även en loftsäng ett bra alternativ om man önskar frigöra ytterligare yta för t.ex ett hemmakontor eller utökade förvaringsmöjligheter. Tack vare platsbyggda garderober så tillgodoser lägenheten även i dess nuvarande utformning gott om förvaringsmöjligheter för de allra flesta.

  Badrum

  Lyxigt och elegant in i minsta detalj. Designade blandare, krokar och stilrena materialval. Grå stora klinkerplattor på uppvärmt golv samt kaklade väggar i vitt. Modern tvättmaskin och torkrumlare från Electrolux samt stort duschutrymme med påkostade blandare/munstycke som snyggt ramas in av vikbara glasdörrar.

  Balkong

  Med hela 8kvm balkong så är valmöjligheterna många. en skön lounge del för sommarkvällar, eller varför inte duka upp med matbord och anvjut måltiderna tillsammans med sjöutsikten under årets varma månader. Trätrall och väl förberett för installation av infravärme och belysining.

  Övriga utrymmen

  Varje lägenhet har förråd på entré- eller källarplan. I källarplan och gatuplan finns cykelrum och utrymmen för förvaring av barnvagnar och rullstolar. Varje lägenhet är utrustad med tvättmaskin och torktumlare. En grovtvättstuga finns som är utrustad med tvättmaskin, torktumlare, torkskåp, strykbräda och mangel.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2017

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  Bilplats

  Garage finns under husen och nås med hiss direkt från trapphusen. Det finns ca 60 platser tilldelade Brf Bällstaån. Garaget delas med grannföreningen. Preliminär hyra är 1 200 kr/mån. Just nu finns inga lediga platser, april-17. Separat kö tillämpas.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2018-09-11

  Pantsättningsavgift:

  672 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 568 kr

  Betalas av

  Säljare

  Byggnad

  Byggår:

  2017

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  HSB Bällstaån i Sundbyberg

  Lägenhetsnummer:

  6

  Antal lägenheter:

  111

  Antal lokaler:

  4

  Allmänt om föreningen:

  Föreningen består av 111 lägenheter och 4 lokaler fördelade på två hus som kommer att byggas parallellt med varsin gavel mot vattnet. De blir åtta våningar höga (sju ovan mark samt källare). Fyra uthyrningslokaler för kommersiell verksamhet finns i föreningen. Den ena ligger på gatuplan mot Hamngatan och de andra ligger en våning ner mot strandpromenaden. - Finns 60 garageplatser. - Varmvattenförbrukning mäts per lägenhet. Kostanden redovisas på månadsavin. - Fjärrvärme - Mekanisk till och frånluft - Fiberoptik - Styrelserum och bastu finns i föreningen - 3 barnvagnsrum - 1 Cykelrum - 2 miljörum - Förråd ingår till varje lägenhet - 3-glasfönster  Föreningens ekonomi:

  2 % ökning per år men för att ytterligare stärka föreningens ekonomi så kan det bli 2-5 % vilket ännu inte är beslutat. (enligt styrelsen 2018-09-11)  Gjorda renoveringar:

  Inget planerat underhåll eftersom det är nyproduktion med 5-års garantitid.  TV/Internet:

  Comhem levererar IP telefoni, bredband och TV där föreningen har tecknat ett gruppavtal. Avgiften debiteras via månadsavin.  Parkering:

  Garage finns under husen och nås med hiss direkt från trapphusen. Det finns ca 60 platser tilldelade Brf Bällstaån. Garaget delas med grannföreningen. Preliminär hyra är 1 200 kr/mån. Just nu finns inga lediga platser. Separat kö tillämpas.  Gemensamma utrymmen:

  Varje lägenhet har förråd på entré- eller källarplan. I källarplan och gatuplan finns cykelrum och utrymmen för förvaring av barnvagnar och rullstolar. Varje lägenhet är utrustad med tvättmaskin och torktumlare. En grovtvättstuga finns som är utrustad med tvättmaskin, torktumlare, torkskåp, strykbräda och mangel.  Annat:

  Förbrukningskostnaden för kallvatten ingår i avgiften. Varmvatten mäts individuellt och debiteras separat. All hushållsel köps in gemensamt av föreningen med mäts individuellt och debiteras per lägenhet.


  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor