Ladugårdsgatan 10, Sundbyberg

2 250 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Ladugårdsgatan 10 - Sundbyberg

  Kommun

  Sundbyberg

  Typ

  Flerfamiljhus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2016-2017

  Boarea

  36m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  4 av 5 , Hiss finns

  Rum

  1,5 rok

  Område

  Ursvik

  Avgift

  2 264 kr/mån

  Inkl. Kallvatten, värme och bostadsrättstillägg. El och varmvatten tillkommer, debiteras efter förbrukning.

  I avgiften ingår kallvatten, värme och bostadsrättstillägg. El och varmvatten tillkommer, debiteras efter förbrukning.

  Utgångspris

  2 250 000 kr

  62 500 kr/m2

  Väldisponerad lägenhet i bästa solläge!

  ***ACCEPTERAT PRIS 2 250 000*** Möjlighet att förvärva en attraktiv bostad i populära Ursvik. Genomgående bostad med optimal planlösning. Med balkong i väst som erbjuder flertal timmar i solen och områdets bästa läge fylls bostaden med ett fantastiskt ljusinsläpp som öppnar upp bostadens ytor. Väl inne så ser du att stilrena materialval genomsyrar hela bostaden. Genomgående parkettgolv och målade väggar, stort och välplanerat kök. Det här är helt enkelt ett boende som inte annars finns, unik möjlighet att förvärva Brf-Jubilaren samt hela områdets bästa läge! Välkomna till Ladugårdsgatan 10 - Balkong i bästa läge! - Optimal planlösning - Förråd tillhörande lägenheten - Balkong med eftermiddag/kvällssol - Tillgång till garage - Ett stenkast från naturen - Ett av Sveriges mest expansiva områden - Nära kommunikationer och strövområden

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Välkomnande entréhall med bra plats för ytterkläder och skor.

  Allrum

  Lägenhetens hjärta utgörs av det stora och socialt disponerade vardagsrummet med lättmöblerade och luftiga ytor. Här erbjuds ett fördelaktigt ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Från vardagsrummet finner du även utgången till balkongen.

  Kök

  Modernt och påkostat kök inrett med alla de bekvämligheter ni behöver. Här finns mycket skåpsförvaring och även stora arbetsytor. Köket är inrett skåpsluckor, kakel ovanför arbetsytorna. Här finns även en naturlig plats för matbord invid fönster.

  Badrum

  Stort badrum inrett med WC, handfat med spegel. Här finns även en kombinerad tvättmaskin & torktumlare samt förvaringsskåp över arbetsytan.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2016-2017

  Inga kommande renoveringar då huset är från 2016.

  Uppvärmning

  Fjärvärme

  TV & bredband

  Lägenheterna är utrustade med en mediacentral för tele, data och digital TV. Uttag finns i bostadens samtliga rum och i köket. Avtal tecknas separat med Sundbybergs stadsnät. Se http://www.sundbybergsstadsnat.se/ för mer information om leverantörer, tillgängliga hastigheter och priser.

  Bilplats

  Föreningen disponerar 78 st parkeringsplatser inomhus, varav 6 st för MC. Bilplats kostar 1000 kr / mån och MC-plats 500 kr / mån. Sundbybergs stad erbjuder också boendeparkering på gatan för 300 kr / mån.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  250 kr/månad

  Försäkring:

  130 kr/månad

  Elkostnad:

  120 kr/månad

  Total driftkostnad:

  250 kr/månad

  Andel i föreningen:

  0,52435%

  Andel av årsavgift:

  0,52436%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2018-10-30

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Betalas av köpare

  Byggnad

  Byggår:

  2016-2017

  Fönster:

  3-glasfönster

  Uppvärmningssystem:

  Fjärvärme

  Renoveringar:

  Inga kommande renoveringar då huset är från 2016.

  Förening

  Föreningens namn:

  Jubilaren i Ursvik

  Lägenhetsnummer:

  4127

  Antal lägenheter:

  141

  Byggår:

  2016-2017

  Byggår kommentar:

  Fastighetsbeteckning Bostället 1

  Antal lokaler:

  3

  Allmänt om föreningen:

  Till föreningen hör fyra stycken flerbostadshus med sammanlagt 141 lägenheter i Sundbyberg kommun med adresserna Ladugårdsgatan 10-14, Skrivargatan 30-32 och Stallgatan 15-21 samt Urviks allé 43-55. Till föreningen hör adresserna Ladugårdsgatan 10-14, Skrivargatan 30-32, Stallgatan 15-21 samt Ursviks Allé 43-55. Föreningen äger marken. Hemförsäkring bekostas av varje enskild lägenhetsinnehavare och bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring. I föreningen finns 1 st miljörum i anslutning till garagenedfarten, 1 st gemensamhetslokal beläget på gården, 6 st cykelrum, 8 st barnvagnsrum/rullstolsförråd samt källarförråd.  Föreningens ekonomi:

  Föreningens avgifter höjdes med 1% i januari, det finns inga nya beslut tagna angående avgiftsändringar enligit styrelsen 2019-04-17. Utan dom följer den ekonomiska planen och höjer med 1% per år.  Gjorda renoveringar:

  Inga kommande renoveringar då huset är från 2016.  TV/Internet:

  Lägenheterna är utrustade med en mediacentral för tele, data och digital TV. Uttag finns i bostadens samtliga rum och i köket. Avtal tecknas separat med Sundbybergs stadsnät. Se http://www.sundbybergsstadsnat.se/ för mer information om leverantörer, tillgängliga hastigheter och priser.  Parkering:

  I föreningen finns 72 garageplatser, kostnad 1000kr/månad (exkl moms). Det finns även 6 st MC-platser á 500 kr/månad. För närvarande är det 14 st i kö till garageplatserna och 1 till Mc-platserna, 2019-04-17. För mer info ring Riksbyggen som hanterar kön åt föreningen.  Gemensamma utrymmen:

  I föreningen finns 1 st miljörum i anslutning till garagenedfarten, 1 st gemensamhetslokal beläget på gården, 6 st cykelrum, 8 st barnvagnsrum/rullstolsförråd samt källarförråd.  Annat:

  Varje lägenhet förses med en individuell elmätare och respektive bostadsrättsinnehavare faktureras för dennes elförbrukning via avgiftsavi. Respektive bostadsrättsinnehavare faktureras för dennes varmvattenförburkning via avgiftsavi. Det finns ett förråd till varje lägenhet dom finns i källarvåningen i hus A och B.


  Energideklaration

  Status:

  Ej utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor