Logdansvägen 42, Sundbyberg

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Logdansvägen 42 - Sundbyberg

  Kommun

  Sundbyberg

  Typ

  Flerfamiljshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1967

  Boarea

  146,5m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  1 av 3 , Hiss finns inte

  Rum

  6 rok varav 4 sovrum

  Område

  Ör

  Avgift

  7 177 kr/mån

  Ingår värme, vatten och kabel-TV (basutbud från ComHem)

  Fantastisk lägenhet med balkong mot Råstasjön och uthyrningsdel!

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Välkommen till denna fantastiska lägenhet om 146 kvadratmeter inklusive uthyrningsdel. Här möts du av stora sociala ytor tillsammans med generösa sovrum och goda förvaringsmöjligheter. Lägenheten har fönster i tre väderstreck vilket ger er ett härligt ljus genom hela bostaden från morgon till kväll. Lägesmässigt saknas ingenting! Vacker natur med golfbanor och sjöpromenader, shopping allmän kommunikation i form av buss och tunnelbana finns inom några få minuters promenadavstånd. Bland annat Mall of Scandinavia och Friends Arena ligger inom 15 min promenadavstånd. Ör går en ljus och lovande framtid till mötes tack vare spännande projekt i form av nybyggt centrum och ytterligare skolor inom ett par stenkasts avstånd. Föreningen har en väl kartlagd underhållsplan med finansierieng ordnad för löpande underhåll och framtida renoveringar. Framtida stambyten planerade under 2019 kommer att kunna utföras med minimal påverkan för de boende, då lägenheten har två badrum och renoveringen sker i ett badrum i taget. Här ges möjligheten att påverka utformning och materialval i samtliga badrum/wc, t.ex utbyggnad av utökat duschutrymme i uthyrningsdelen. Notera att stambytet redan är finansierat av föreningen och kan genomföras utan avgiftshöjning. Varmt välkomna på visning!

  Ansvarig mäklare

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Stor hall med goda förvaringsmöjligheter i de inbyggda garderoberna eller klädkammaren.

  Kök

  Fint kök med goda arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Naturlig matplats för 6-8 personer intill fönstret med en härlig utsikt. Den maskinella utrustningen består av diskmaskin, spis, spisfläkt, ugn samt kyl och frys.

  Vardagsrum

  Stort och ljust vardagsrum med plats för både sociala ytor samt större matplats vid högtider och familjeträffar. På golvet ligger ett fantastiskt parkettgolv och väggarna är klädda i ljusa tapeter. Från vardagsrummet nås den underbara balkongen med utsikt mot Råstasjön.

  Balkong

  Högt belägen och insynsskyddad balkong som blickar mot Råstasjön och skogspartiet.

  Sovrum 1

  Ett av de större sovrummen ligger intill vardagsrum och kök. Här har du tillgång till egen toalett och goda förvaringsmöjligheter i de inbyggda garderoberna.

  Sovrum 2

  Intill vardagsrummet ligger det mindre sovrummet och passar perfekt som barnrum eller kontor.

  Sovrum 3

  Generös yta med plats för dubbelsäng, garderober och soffa. Utmärkt för tonåringen eller att dela in till två mindre sovrum.

  Sovrum 4 / Uthyrningsdel

  Till lägenheten finns en uthyrningsdel med egen toalett och goda förvaringsmöjligheter. Med egen entré passar det perfekt för tonåringen eller för uthyrning.

  Badrum 1

  Fint helkaklat badrum med badkar i vitt och blått. Badrummet är förberett för tvättmaskin om behov finns.

  Badrum 2

  Helkaklat badrum med dusch och toalett intill det större sovrummet.

  WC 1

  Mindre toalett intill entrén.

  WC 2

  Fin toalett med kaklat golv belägen i uthyrningsdelen.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1967

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  1,0665%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2018-05-04

  Pantsättningsavgift:

  455 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 138 kr

  Betalas av köpare

  Byggnad

  Byggår:

  1967

  Fönster:

  2-glasfönster

  Ventilation:

  Mekanisk frånluft

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Logen i Ör

  Lägenhetsnummer:

  1223

  Antal lägenheter:

  270

  Antal lokaler:

  23

  Allmänt om föreningen:

  Brf Logen i Ör registrerades 2016-01-26 hos Bolagsverket. Den 15:e December 2017 ombildades hyresrätterna till bostadsrätter. Av de 270 stycken lägenheter beräknas föreningen ha 87 stycken hyresrätter. Detta är en dold tillgång i föreningen och värdet uppskattas till 300 mkr. Gemensamma utrymmen cykelförråd, barnvagnsrum , tvättstuga, grillplats, föreningslokal och källarförråd.  Föreningens ekonomi:

  Inga planerade avgiftsändringar enligt styrelsen via mailkontakt. (2018-09-20)  Gjorda renoveringar:

  Se ekonomisk plan och teknisk besiktning för specifikation kring kommande renoveringar. Föreningen planerar för stambyte under 2019, sedan blir det byggande av sopsugsinkast under 2019/2020 OVK-åtgärderna pågår (görs på bekostnad av Förvaltaren)  TV/Internet:

  Sundbybergs stadsnät och ComHem grundutbud av TV-kanaler och möjligheten att avtala ytterligare kanaler till din TV samt beställa Bredband och Telefoni.  Parkering:

  197 garageplatser och 66 parkeringsplatser. Parkeringsplats utomhus kostar 300 kr/månad, parkeringsplats med stolpe kostar 380 kr/månad, garageplats kostar 600 kr/månad och garageplats med bur kostar 750 kr/månad. Kö till uteparkering, men till garage med eller utan bur är det ingen kö för närvarande, enligt styrelsen 2018-04-20  Gemensamma utrymmen:

  Skyddsrum Tvättstuga uppförd 2006 med 12 st tvättmaskiner, 5 torktumlare, 6 torkskåp, 5 manglar. Cykel- och barnvagnsrum.  Annat:

  2016-2017-12-15 fanns ingen verksamhet i föreningen och följaktligen ingen redovisning eller bokslut heller.


  Energideklaration

  Energiklass:

  C

  Energiprestanda:

  138 kWh/m2 år

  Status:

  Utförd

  Deklarationsdatum:

  2010-07-07

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor