Rissneleden 159, 2tr, Sundbyberg

2 095 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Rissneleden 159, 2tr - Sundbyberg

  Kommun

  Sundbyberg

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2018-2019

  Boarea

  39,5m2

  Våning

  2 av 5 , Hiss finns

  Rum

  1,5 rok varav 1 sovrum

  Område

  Rissne

  Avgift

  2 397 kr/mån

  I avgiften ingår värme, bredband och varmvatten.

  I avgiften ingår värme, bredband och varmvatten.

  Utgångspris

  2 095 000 kr

  53 038 kr/m2

  Väldisponerad 1,5:a med balkong i ett expansivt område!

  Ett modernt och trivsamt boende med stor balkong. Genomgående hög standard och en optimal planlösning. Ett fullutrustat kök från Marbodal med vitvaror från Siemens, ett stilsäkert badrum med kombimaskin och en smart sovalkov. Goda förvaringsmöjligheter finns i flera platsbyggda garderober. **** OBS! Lägenheten säljs på planritning, visning ej möjligt. Flera tillval gjorda i kök, badrum och hall. **** Grönkulla trädgårdsstad ligger i Rissne är en stadsdel som växer och med utvecklingen kommer många nya lägenheter, butiker och lokaler, både intill Grönkulla och inne i centrum. När arbetet eller skolan är slut för dagen finns fina promenadstråk, lekplatser och grönområden på bekvämt avstånd. Om sommaren är det många som njuter av en picknick på Rissne Ängar och i gröna Rissne Park är hunden alltid välkommen. Kommunikationerna är mer än bara goda – från centrum går flertalet bussar, T-banans blå linje tar dig till City på 15 minuter och den nya Tvärbanan har dessutom planer på en ny hållplats här i Rissne. Och för allt du inte hittar hemma i Rissne finns ju alltid Sundbybergs hela utbud inom räckhåll. Bekvämt!

  Ansvarig mäklare

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Planritning

  Ritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2018-2019

  Inga renoveringar behövs då det är nyproduktion.

  TV & bredband

  Via Sundbybergs stadsnät.

  Bilplats

  Föreningen disponerar 47 garageplatser i det gemensamma garaget varav 10 p-platser med laddstolpe samt 3 p-platser för bil till bilpool. Sundbybergs boendeparkering tillhandahålls av Sundbybergs kommun för 300 kr/mån.

  Läs mer

  Omgivning

  Beskrivning av omgivningen

  Rissne är beläget i de sydvästra delarna av Sundbyberg. Bebyggelsen startade under 1980 talet och har fortsatt fram till idag. Kommunen planerar flera nybyggnationer av området både sett till bostäder och kommunikationer. Här finns det gott om bussar samt tunnelbana som tar dig runt i länet. Det finns ett flertal förskolor i området samt grundskola för årskullarna 1-9. I närområdet finner du matbutiker såsom Willys, Hemköp och Coop. Rissne är en grönskande stadsdel med flertalet skogspartier och parker som blommar härligt under sommarhalvåret.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  0,575%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Betalas av köpare

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Grönkulla

  Antal lägenheter:

  115

  Byggår:

  2018-2019

  Antal lokaler:

  1

  Allmänt om föreningen:

  Inflyttningen är planerad från november 2018 till maj 2019.  Gjorda renoveringar:

  Inga renoveringar behövs då det är nyproduktion.  TV/Internet:

  Via Sundbybergs stadsnät.  Parkering:

  Föreningen disponerar 47 garageplatser i det gemensamma garaget varav 10 p-platser med laddstolpe samt 3 p-platser för bil till bilpool. Sundbybergs boendeparkering tillhandahålls av Sundbybergs kommun för 300 kr/mån.  Gårdsplan:

  På baksidan kommer en grillplats samt bänkar att anläggas.  Gemensamma utrymmen:

  Föreningen har både cykelrum och barnvagnsrum.  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor