Budgivning pågår

Stallgatan 30, Sundbyberg

2 295 000 kr

Högsta bud 2 500 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Adress

Stallgatan 30 - Sundbyberg

Kommun

Sundbyberg

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

2013

Boarea

56m2

Mäklarbild

Våning

0 av 0 , Hiss finns inte

Rum

2 rok varav 1 sovrum

Område

Ursvik

Avgift

3 495 kr/mån

I avgiften ingår värme, vatten, förråd samt Comhems grundutbud för TV och bredband.

I avgiften ingår värme, vatten, förråd samt Comhems grundutbud för TV och bredband.

Utgångspris

2 295 000 kr

40 982 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Välkomna till denna väldisponerade, ljusa och fräscha lägenhet med genomgående stilfulla materialval. Här bor man i ett lugnt och barnvänligt område med nära till natur och fina strövområden. Köket är ljust och stilrent, här trivs man att laga mat, gott om arbetsytor och fantastiskt ljusinsläpp via det stora fönstret. Här finns plats för matbord. Den öppna planlösningen mot vardagsrummet ger möjlighet till socialt umgänge. Rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang. Stor skjutdörrsgarderob medför gott om förvaring. Hela lägenheten präglas utav en fin ekparkett och ljusa väggar. Badrummet är fullt utrustat med tvättmaskin, torktumlare, dusch, wc, handfat med tillhörande skåp, spegelskåp samt ytterligare väggskåp för optimal förvaring. Via vardagsrummet nås lägenhetens uteplats, här finns plats för stort möblemang och här kan man sitta långt in på kvällarna med gott sällskap! Kommunikationer - Buss 504 tar dig till Hallonbergen Centrum och Sundbyberg Centrum eller Spånga Centrum exempelvis om man åker åt andra hållet. - Tunnelbana finns i både Hallonbergen Centrum men även Rissne Centrum. - 504 och 540 kan även ta dig snabbt till Ulriksdal och pendeltåget för att sedan åka mot både stan och exempelvis Upplands Väsby. Skolor / Förskolor - Kymlingeskolan öppnade till höstterminen 2014 och är en kommunal F-6 skola och förskola i Ursvik med ca 350 barn i både förskola och skola. Den ligger på Oxenstiernas allé 41 i nya delarna av Ursvik nära natur och grönska. - I Lilla Ursvik ligger den kommunala Ursviksskolan med skol och förskoleverksamhet. - Förskolan Granatäpplet - Det finns även skolor i Rissne, Hallonbergen och Brotorp i såväl kommunal som privat regi. Området - Ursvik omfattar två stadsdelar i Sundbybergs kommun, Lilla Ursvik i öster, med villabebybyggelse sedan 30 och 40-talet och Stora Ursvik, som delas upp i Ursviks östra och Ursviks västra delar. Ursviks östra delar består av småhus, radhus, parhus och flerfamiljshus medan västra Ursvik. Den stadsmässiga karaktären finner man verkligen här och den trivsamma familjemiljön kombinerat med bostadsrätter i olika storlekar gör det hela ännu mer trivsammare med en bra kombination av åldrar och familjeförhållanden.

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Planlösning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2013

  TV & bredband

  Fastigheten är ansluten till Sundbyberg stadsnät. Varje bostadsrättsinnehavare har således möjlighet att själv välja önskad leverantör så länge denne är ansluten till Sundbybergs stadsnät.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  0,01492%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  1 163 kr

  Överlåtelseavgift:

  465 kr

  Förening

  Föreningens namn:

  Hjortronstället 2

  Lägenhetsnummer:

  1001

  Antal lägenheter:

  138

  Byggår:

  2013

  Antal lokaler:

  1

  Allmänt om föreningen:

  Brf Hjortronstället ligger i kvarter Stallet mellan Oxenstiernas allé/Skördegatan/Mönstringsvägen/Stallgatan i nybyggda Stora Ursvik i Sundbyberg. Byggår 2013 Föreningen består av 50 bostäder och 1 lokal (Svenska Kyrkan) - Inga förändringar av avgiften. 2019-08-08 - Föreningen äger marken - Garageplatser finns det 92 st av men delas med Hjortronstället 1. Ska finnas lediga platser och kosta 975 kr/mån. - Boendeparkering på gatumark erbjuds för närvarande av Ursviks KB genom Q-park. Tillstånd beställs hos styrelsen, avgift erläggs i parkeringsautomat. 300 kr/mån - Källarförråd - Barnvagnsrum - Cykelförråd - Hobbyrum - Föreningen tillåter delat ägande - Föreningen har ca 48 % andel i Stallets samfällighetsförening som äger och förvaltar garage och gård. Garage och gård disponeras tillsammans med Brf Hjortronstället 1.  Föreningens ekonomi:

  Inga planerade förändringar eller avgiftshöjningar 2019-08-08  Gjorda renoveringar:

  Då huset är nytt planeras inga renoveringar.  TV/Internet:

  Fastigheten är ansluten till Sundbyberg stadsnät. Varje bostadsrättsinnehavare har således möjlighet att själv välja önskad leverantör så länge denne är ansluten till Sundbybergs stadsnät.  Parkering:

  Det finns ett garage under innergården som delas med bostadsrättsföreningen Hjortronstället 1 där boende i föreningarna kan hyra plats. Det kostar 975 kronor i månaden. Annars finns parkeringar längs med gatorna i området och boende kan få parkeringstillstånd av styrelsen och sen betala 300 kronor i månaden själva i parkeringsautomaterna. Laddplatser för elbil Vi har åtta parkeringsplatser med laddstation för elbil, med typ-2-uttag och normal destinationsladdningseffekt. Kontakta Lina Hedin på Fastighetsägarna (kontaktuppgifter ovan) för att anmäla ditt intresse för elbilsplats. Elbilsplatserna kostar för närvarande 400 kr extra per månad i schablonavgift som täcker både elförbrukning och utrustningskostnad. Boendeparkering på gatumark Att parkera på gatorna i området kostar 300 kronor per månad om du har ett parkeringstillstånd. Både tillståndsansökan och avgiftsbetalning sker direkt till Sundbybergs stad via webbtjänsten: www.sundbyberg.se/boendeparkering Korttidsparkering på gatumark Det går även bra att parkera kortare tid på de markerade parkeringsplatserna längs gatorna i området och betala parkeringsavgift, utan boendeparkeringstillstånd. Tänk på att det är parkeringsförbudszon i hela Stora Ursvik och att parkeringsförbud råder där det inte finns särskild skylt om parkeringsplats. Parkeringsförbud råder också i pocket park på Stallgatan. För att rapportera felparkerade bilar, kontakta Sundbybergs stad.  Gemensamma utrymmen:

  garaget, , finns ett mekställ för cykel och en cykelpump. Cykelverkstadshörnan är inköpt av Stallets samfällighetsförening och endast de som har parkeringsplats i garaget har möjlighet att komma åt den, eftersom lägenhetsnycklarna inte går till garaget av säkerhetsskäl.  Annat:

  Det finns barnvagns- och cykelrum. Vi har även en gemensam innergård med gräsmattor och en mindre lekplats med sandlåda. Alla lägenheter har ett förråd i källaren.


  Energideklaration

  Status:

  Utförd

  Deklarationsdatum:

  2018-06-12

  Primärenergital:

  134 kWH/m² per år

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor