Varning! Just nu förekommer bedrägeriförsök där personer som utger sig för att vara mäklare kontaktar bostadssäljare och ber dem legitimera sig via BankID. Var uppmärksam! Läs mer Jag förstår


Starrbäcksgatan 11A, Sundbyberg

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Starrbäcksgatan 11A - Sundbyberg

  Kommun

  Sundbyberg

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1989 2017

  Boarea

  59m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  3 av 4 , Hiss finns

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Sundbyberg Centrum

  Avgift

  3 343 kr/mån

  Ingår värme, vatten, kabel-TV (basutbud).

  Perfekt planerad och ett skick med maximal precision på alla håll och kanter!

  Perfekt planerad och ett skick med maximal precision på alla håll och kanter! Lägenheten har en delvist öppen planlösning med stor balkong i fint läge med solen och väldigt möblerbar tack vare den fina kombinationen av djup och längd. Nu befinner vi oss i ett centralt läge av Sundbyberg och kommunikationerna är det sista du behöver oroa dig över. Här finns även närhet till mysiga caféer, restauranger med väldigt mycket mera. Lötsjön promenerar man till utan att bli alltför trött i benen och ska man ha nyproduktion i centrala Sundbyberg så har man helt klart hittat sitt nästa boende.

  Ansvarig mäklare

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1989 2017

  Byggnaden är nyproducerad sedan november 2017 och är därför inte i behov av några större renoveringar.

  Bilplats

  47 garageplatser varav 1 st som upplts till bilpool.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  0,7607%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-01-28

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Betalas av köpare

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Duvboet

  Lägenhetsnummer:

  A-1304

  Antal lägenheter:

  104

  Byggår:

  1989 2017

  Byggår kommentar:

  renovering, ombyggnation och påbyggnation 2015-2017.

  Antal lokaler:

  2

  Allmänt om föreningen:

  Bostadsrättsföreningen Duvboet består av 80 lägenheter med bostadsrätt 21 Etage/Radhus (Bostadsrätter) 2 Lokaler 47 Garageplatser Byggbolaget ALM Equity står för projektet och har gjort en omfattande ombyggnad samt påbyggnad 2015-2017. Det ursprungliga byggnadsåret är 1988-1989. På denna fastighet har föreningen renoverat och byggt om befintlig byggnad. Dessutom har två våningsplan byggts på den befintliga byggnaden. - Fiberpotik - Sophantering, Cykelrum / Barnvagnsrum, Teknikutrymmen - Källarförråd - Fjärrvärme/Bergvärme  Föreningens ekonomi:

  Inga avgiftsändringar är planerade (enligt styrelsen via mailkontakt 2018-12-04.)  Gjorda renoveringar:

  Byggnaden är nyproducerad sedan november 2017 och är därför inte i behov av några större renoveringar.  TV/Internet:

  Fibernät Bostadsrättshavarna tecknar själva abonnemang för de tjänster som önskas.  Parkering:

  47 garageplatser varav 1 st som upplts till bilpool.  Gemensamma utrymmen:

  Sophantering, cykelrum/barnvagnsrum, teknikutrymmen, parkeringsgarage och innergård  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor