Ursviks Allé 11-13, Sundbyberg

2 700 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Adress

Ursviks Allé 11-13 - Sundbyberg

Kommun

Sundbyberg

Typ

Flerfamiljshus

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

Boarea

46m2

Våning

1 av 4 (Våningsplan 1 av 4. ) , Hiss finns inte

Rum

2 rok

Område

Sundbyberg/Ursvik

Avgift

2 875 kr/mån

I månadsavgiften ingår vatten, värme och grundutbud TV.

Pris

2 700 000 kr

58 696 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fantastisk 2:a med sol i bästa läge!

  Ni finner här en modern tvårumslägenhet, bostaden är perfekt planerad för det sociala livet. Här finns det plats för både rejäl matplats och soffgrupp men framförallt en stor balkong med plats för mycket utemöbler. Vidare kan ni fortsätta kvällen och välkomna sällskapet till ett boende som presenterar ytor i bästa skick. Lägenheten har genomgående hög materialstandard och är gjorda med omsorg i absolut toppskick som exempelvis spotlights i vardagsrummet. Lägenheten är välplanerad med kvadratmeter på helt rätt ställe. Man välkomnas av en smart planerad hall som tar fasta på att en lägenhet aldrig får en andra chans att göra ett bra första intryck. Hemtrevligt och välkomnande är den spontana reflektionen. Områdets västra delar kommer att bli ännu mer stadslika, med Ursviks torg som nav och två stationer för Tvärbanan. Fastigheten har ett drömläge och med planer för kommunikationer samt torg är det helt enkelt ett hem att trivas i. Välkomna till Ursviks Allé 11-13 - Låg avgift - Fönster i dubbla väderstreck - Nytt och fräscht - Solid förening - Gemensam takterrass om 60 kvm med en fantastisk utsikt - Optimal planlösning, gott om förvaring och stort förråd tillhörande lägenheten - Bara ett stenkast från skog och motionsspår - Matbutiker som Willys & Coop finns i närheten - Området får två efterlängtade hållplatser på Tvärbanan – en vid torget och en i norra delen av området.

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Redan här märker ni att det är en välplanerad lägenhet. Genom dörren når ni en hemtrevlig hall med parkettgolv, målade väggar.

  Kök

  Stilrent kök inrett med alla de bekvämligheter ni behöver. Vackra kakelplattor över bänkskiva och med all nödvändig köksutrustning blir köket en trivsam plats för matlagning och umgänge.

  Vardagsrum

  Stort och ljust vardagsrum med en öppen planlösning. Vardagsrummet ligger i anslutning till den härliga balkongen.

  Sovrum

  Rofyllt sovrum med plats för en stor säng och annat möblemang.

  Balkong

  På denna stora balkong kan du njuta av det bästa en balkong har att erbjudal. Med utrymme för flera möblemang blir detta favoritplatsen för att grilla och umgås!

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2016-2018

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  TV & bredband

  Bostadsrättsföreningen tecknar ett avtal med Telia som leverantör av fiberanslutning. Kostnad för bredband och digital-TV ingår ej i månadsavgiften.

  Bilplats

  11st garageplatser kommer att finnas, separat kö till dessa

  Läs mer

  Omgivning

  Beskrivning av omgivningen

  Ursvik har under flera år varit ett expansivt område som fortsätter att växa. Här bor du antingen idet äldre villabeståndet eller bekvämt i fräscha fastigheter med närhet till allt. I området finns ett gott utbud av restauranger, butiker, gym och övrig service. För motionären finns här allt att önska i form av en gedigen fritidsanläggning med elljusspår, motionsspår, skidspår, cykelbanor, fotbollsplan mm. Hela anläggningen är belägen i naturreservatet Igelbäcken, med vacker natur och djupa skogar. I dagsläget finns ett flertal förskolor i området som driv både i kommunal och privat regi. För den shoppingglade så har närområdet mycket att erbjuda. Bland annat Kistagallerian, Bromma Blocks, Signalfabriken och nyöppnade Mall of Scandinavia. Samtliga gallerior erbjuder ett brett utbud av butiker och restauranger.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  1,9541%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Byggnad

  Fönster:

  3-glasfönster

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  The Tube

  Lägenhetsnummer:

  1-1104

  Antal lägenheter:

  50

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Bostadsrättsföreningen The Tube. Nyproduktion. Gemensamma utrymmen: I föreningen finns barnvagns- och rullstolsförråd i garageplan som nås med hiss. I garaget finns även 56 st cykelparkeringar i tvåvåningsställ. Det finns även en gemensam takterrass på 60 kvm med pentry och WC intill som medlemmarna kan nyttja. Postboxar finns placerade i entréplan.  Föreningens ekonomi:

  Inga planerade avgiftsändringar enligt styrelsen, 2019-02-20.  Gjorda renoveringar:

  Inga planerade renoveringar då huset är byggt 2017-2018  TV/Internet:

  Bostadsrättsföreningen tecknar ett avtal med Telia som leverantör av fiberanslutning. Kostnad för bredband och digital-TV ingår ej i månadsavgiften.  Parkering:

  11st garageplatser, separat kö till dessa, 1-2 st i kö i dagsläget (2019-02-20)  Annat:

  I föreningen finns barnvagns- och rullstolsförråd i entréplan. I garaget finns 9 st garageplatser (samt 2 platser för poolbilar) samt 56 st cykelparkeringar i tvåvåningsställ. Det finns även en gemensam takterrass på ca 60 kvm med pentry och WC intill i en gemensamhetslägenhet som medlemmarna kan nyttja. Postboxar finns placerade i entréplan.


  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor