Ursviks allé 21, Sundbyberg

2 595 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Ursviks allé 21 - Sundbyberg

  Kommun

  Sundbyberg

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2018

  Boarea

  46m2

  Våning

  2 av 4 , Hiss finns

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Ursvik

  Avgift

  2 875 kr/mån

  Ink kallvatten samt värme. El, varmvatten, bredband samt kabel-tv debiteras separat på hyresavin.

  Accepterat pris

  2 595 000 kr

  56 413 kr/m2

  Populära The Tube erbjuder en stilsäker och välplanerad tvåa till ACCEPTERAT PRIS och flexibelt tillträde! Boendet karaktäriseras av stora sociala ytor där öppen planlösning mellan kök och vardagsrum är en självklarhet. Fräscht och ljust med kök släta luckor och all maskinell utrustning av Bosch. Till lägenheten ingår ett förråd i källaren som nås med hiss. Genomgående parkettgolv och vitmålade väggar. Helkaklat badrum med installerad kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Stor lättmöblerad balkong i söderläge! För kommunikation finns det gott om alternativ, och bättre blir det! Frekventa bussavgångar inom kort promenadavstånd tar dig enkelt till Rissne Tunnelbana som inom 15 min tar dig till T-Centralen. Utbyggnad av tvärbanan pågår och det kommer i framtiden att finnas en station inom kort promenadavstånd från lägenheten. Har du behov av bil ibland men vill undika det typiska ansvaret? Inga problem. Här erbjuds bilpool till föreningens medlemmar! Pricket över i:et är tillgången en enorm möblerad takterass i bästa solläge. Perfekt för kvällshäng med vännerna! Tillträde omgående möjligt! Kontakta mäklare för att boka visning!

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2018

  Inga planerade renoveringar då huset är byggt 2017-2018

  Bilplats

  11st garageplatser, separat kö till dessa

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  1,9541%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-02-20

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Förening

  Föreningens namn:

  The Tube

  Lägenhetsnummer:

  1-1213

  Antal lägenheter:

  50

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Bostadsrättsföreningen The Tube. Nyproduktion. Gemensamma utrymmen: I föreningen finns barnvagns- och rullstolsförråd i garageplan som nås med hiss. I garaget finns även 56 st cykelparkeringar i tvåvåningsställ. Det finns även en gemensam takterrass på 60 kvm med pentry och WC intill som medlemmarna kan nyttja. Postboxar finns placerade i entréplan.  Föreningens ekonomi:

  Inga planerade avgiftsändringar enligt styrelsen, 2019-02-20.  Gjorda renoveringar:

  Inga planerade renoveringar då huset är byggt 2017-2018  TV/Internet:

  Bostadsrättsföreningen tecknar ett avtal med Telia som leverantör av fiberanslutning. Kostnad för bredband och digital-TV ingår ej i månadsavgiften.  Parkering:

  11st garageplatser, separat kö till dessa, 1-2 st i kö i dagsläget (2019-02-20)  Annat:

  I föreningen finns barnvagns- och rullstolsförråd i entréplan. I garaget finns 9 st garageplatser (samt 2 platser för poolbilar) samt 56 st cykelparkeringar i tvåvåningsställ. Det finns även en gemensam takterrass på ca 60 kvm med pentry och WC intill i en gemensamhetslägenhet som medlemmarna kan nyttja. Postboxar finns placerade i entréplan.


  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor