Budgivning pågår

Ursviks Allé 51, Sundbyberg

2 995 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Visning

   Tor 22 Aug 18:00 - 18:30

   Välkommen! Ring eller maila din anmälan till oss

   Anmäl till visning

   Adress

   Ursviks Allé 51 - Sundbyberg

   Kommun

   Sundbyberg

   Boendeform

   Bostadsrättslägenhet

   Byggår

   2016-2017

   Boarea

   80,5m2

   Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

   Våning

   6 av 7 , Hiss finns

   Rum

   3 rok varav 2 sovrum

   Område

   Ursvik

   Avgift

   4 007 kr/mån

   Inkl. Kallvatten, värme och bostadsrättstillägg.

   I avgiften ingår kallvatten, värme och bostadsrättstillägg. El och varmvatten tillkommer, debiteras efter förbrukning.

   Utgångspris

   2 995 000 kr

   37 205 kr/m2

   När du kliver innanför dörren möts du utav en ljus välkomnande hall med ett praktiskt svart klinkergolv. Vidare in ligger en vacker ekparkett som präglar hela lägenheten. Modernt kök från Vedum med hög standard. En snygg svart bänkskiva som bryter av mot de vita skåpluckorna med rostfria beslag, den maskinella utrustningen från Siemens är i rostfritt vilket ger ett stilrent helhetsintryck. Halvöppen planlösning in mot vardagsrummet där du får fantastiskt ljusinsläpp via stora fönsterpartier, här finns även utgången till balkongen. Lägenheten har två sovrum i god storlek, i det lite större finns plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang. Detta sovrum har även en egen klädkammare och fönster i två väderstreck. Lägenhetens andra sovrum passar utmärkt som barnrum eller kanske ett kontor? Badrummet är stort och luftigt med duschvägg och bekvämligheter såsom tvättmaskin, torktumlare och golvvärme. Här finns goda förvaringsmöjligheter ovanför tvättmaskinen samt under handfatet. I området finns några av Stockholms bästa motionsslingor. Flera av spåren är belysta. Här har du dessutom nära till Ursviks torg, där det planeras restauranger, caféer och affärer. I området ska det också byggas tre skolor och flera dagis och fritids. Från Ursviks Allé når man Stockholm city på ca 15 minuter med bil och Arlanda flygplats på ca 20 minuter. Bussar går till Hallonbergen (t-banestation) samt till Sundbyberg (pendeltågsstation mm). I Ursvik kommer man att bygga ut kommunikationsnätet i takt med att området växer. Spårvägstrafiken planeras utvecklas via utbyggnad av Tvärbanan. Den lokala busstrafiken går igenom området.

   Ansvarig mäklare

   Alla bilder

   Planritning

   Planlösning

   Visning

   Visning 1

   2019-08-22 18:00:00 2019-08-22 18:30:00 40 Bostadsvisning Ursviks Allé 51, Sundbyberg 59,3844433486637, 17,9434829941602 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

   Beskrivning

   Hall

   Klinkergolv vid entrén och sedan parkettgolv och vitmålade väggar. Plats för avhängning.

   Kök

   Parkettgolv och vitmålade väggar. Köket från Vedum är utrustat med vita skåpluckor som ger goda förvaringsmöjligheter, mörk arbetsbänk, mörkt stänkskydd ovan arbetsbänk, induktionshäll, fläkt, diskmaskin, vitvaror från Siemens i rostfritt: inbyggd mikrovågsugn, inbyggd ugn, kyl och frys. Plats för matbord.

   Vardagsrum

   Parkettgolv och vitmålade väggar. Plats för större möblemang. Öppen planlösning mot köket samt sittplatser vid köksön. Anslutning till en liten kontors/avslappningshörna. Utgång till lägenhetens balkong med stora fönster som ger gott om ljusinsläpp.

   Sovrum 1

   Parkettgolv och vitmålade väggar. Plats för dubbelsäng samt tillhörande möblemang. Ingång till sovrummet egna klädkammare med goda förvaringsmöjligheter.

   Sovrum 2

   Parkettgolv och vitmålade väggar. Garderober som ger goda förvaringsmöjligheter.

   Badrum

   Mörkt klinkergolv och vitt kakel på vägg. Badrummet är utrustad med vitt handfat samt kommod, spegelskåp ovan handfat, WC, dusch med glasdörrar, golvvärme, tvättmaskin, torktumlare med arbetsbänk ovan samt badrumsskåp.

   Balkong

   Stor solig balkong i högt läge med plats för möblemang.

   Byggnad/Renoveringar

   Byggnadsår: 2016-2017

   TV & bredband

   Lägenheterna är utrustade med en mediacentral för tele, data och digital TV. Uttag finns i bostadens samtliga rum och i köket. Avtal tecknas separat med Sundbybergs stadsnät. Se http://www.sundbybergsstadsnat.se/ för mer information om leverantörer, tillgängliga hastigheter och priser.

   Läs mer

   Dokument - klicka för att ladda ner

   Fakta

   Ekonomi

   Andel i föreningen:

   0,91001%

   Andel av årsavgift:

   0,91008%

   Pantsättning:

   Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-04-17

   Pantsättningsavgift:

   465 kr

   Överlåtelseavgift:

   1 163 kr

   Betalas av köpare

   Förening

   Föreningens namn:

   Jubilaren i Ursvik

   Lägenhetsnummer:

   1241

   Antal lägenheter:

   141

   Byggår:

   2016-2017

   Byggår kommentar:

   Fastighetsbeteckning Bostället 1

   Antal lokaler:

   3

   Allmänt om föreningen:

   Till föreningen hör fyra stycken flerbostadshus med sammanlagt 141 lägenheter i Sundbyberg kommun med adresserna Ladugårdsgatan 10-14, Skrivargatan 30-32 och Stallgatan 15-21 samt Urviks allé 43-55. Till föreningen hör adresserna Ladugårdsgatan 10-14, Skrivargatan 30-32, Stallgatan 15-21 samt Ursviks Allé 43-55. Föreningen äger marken. Hemförsäkring bekostas av varje enskild lägenhetsinnehavare och bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring. I föreningen finns 1 st miljörum i anslutning till garagenedfarten, 1 st gemensamhetslokal beläget på gården, 6 st cykelrum, 8 st barnvagnsrum/rullstolsförråd samt källarförråd.   Föreningens ekonomi:

   Föreningens avgifter höjdes med 1% i januari, det finns inga nya beslut tagna angående avgiftsändringar enligit styrelsen 2019-08-15. Utan dom följer den ekonomiska planen och höjer med 2% per år.   Gjorda renoveringar:

   Inga kommande renoveringar då huset är från 2016.   TV/Internet:

   Lägenheterna är utrustade med en mediacentral för tele, data och digital TV. Uttag finns i bostadens samtliga rum och i köket. Avtal tecknas separat med Sundbybergs stadsnät. Se http://www.sundbybergsstadsnat.se/ för mer information om leverantörer, tillgängliga hastigheter och priser.   Parkering:

   I föreningen finns 72 garageplatser, kostnad 1000kr/månad (exkl moms). Det finns även 6 st MC-platser á 500 kr/månad. För närvarande är det 14 st i kö till garageplatserna och 1 till Mc-platserna, 2019-04-17. För mer info ring Riksbyggen som hanterar kön åt föreningen.   Gemensamma utrymmen:

   I föreningen finns 1 st miljörum i anslutning till garagenedfarten, 1 st gemensamhetslokal beläget på gården, 6 st cykelrum, 8 st barnvagnsrum/rullstolsförråd samt källarförråd.   Annat:

   Varje lägenhet förses med en individuell elmätare och respektive bostadsrättsinnehavare faktureras för dennes elförbrukning via avgiftsavi. Respektive bostadsrättsinnehavare faktureras för dennes varmvattenförburkning via avgiftsavi. Det finns ett förråd till varje lägenhet dom finns i källarvåningen i hus A och B.


   Energideklaration

   Energiklass:

   D

   Energiprestanda, specifik energianvändning:

   80 kWh/m2 per år

   Status:

   Utförd

   Deklarationsdatum:

   2019-02-15

   Primärenergital:

   87 kWH/m² per år

   Allmänt

   Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

   Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

   Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

   Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

   Om budgivning

   Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

   Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

   Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

   Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

   Boendekalkyl

   Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

   Boendekalkyl Räntor