Vegagatan 8, Sundbyberg

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Vegagatan 8 - Sundbyberg

  Kommun

  Sundbyberg

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1945

  Boarea

  51m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  1 av 4 , Hiss finns

  Rum

  2 rok

  Område

  Sundbyberg Centrum

  Avgift

  2 484 kr/mån

  Ingår värme, vatten, kabel-tv grundutbudet.

  Smakfullt renoverad 2:a i ljust gaveläge, på populär gata i centrala Sundbyberg! LÅG AVGIFT!

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Lägenheten är nyligen renoverad och karaktäriseras av generös takhöjd, genomgående vitmålade väggar och ett fint ekparkettgolv. I lägenheten finns ett ljust och rymligt vardagsrum med stort fönsterparti med utsikt mot grönska. Köket är mycket smakfullt renoverat i lantlig stil med vita skåp och lådor och rostfria vitvaror. Badrummet är helkaklat i färgskalan grått och vitt och är stambytt. Utöver detta finns ett väl tilltaget sovrum med smart inbyggd förvaring i skjutdörrsgarderob med praktisk inredning med elfaförvarings-system. I lägenheten finns en klädkammare för bra förvaring samt flertalet skåp. Här bor du med ett lugnt läge då lägenhetens fönster vetter ut mot föreningens grönskande innergård. Föreningens fastighet är välskött och har god ekonomi som även avspeglar sig i den låga avgiften. Läget kan inte bli bättre! Kommunikationsmässigt så ligger lägenheten utmärkt till. Härifrån nås snabbt tunnelbanan (Sundbybergs station/Duvbo), pendeltåg (endast 9 min till Stockholms central), fjärrtåg, Tvärbana samt bussar samt flygbuss till Arlanda. Här bor du med naturen alldeles i närheten. En kort promenad så når du de populära sjöarna Råstasjön och Lötsjön. Även Sundbybergs parker ligger bara runt knuten. Direkt utanför dörren ligger den grönskande Tornparken med utsikt över Sundbybergs takåsar. Marabouparken ligger inte långt därifrån med sin grönskande gräsmatta och blomster på sommaren. På promenadavstånd nås Sturegatans köpstråk och Signalfabrikens köpkvarter med sitt rika utbud av butiker, restauranger, cafeer, service mm. För mer information Kontakta ansvarig mäklare Ylva Gauffin 070 885 77 37!

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  En välkomnande och ljus hall. När man kliver in så kan man hänga av sig ytterkläder och skor direkt till höger. Här finns även avhängnings- och förvaringsmöjlighet i form av mindre skåp intill dörren. Fint och fräscht ekparkettgolv med vita väggar som fortsätter i hela lägenheten. Här finns även en rymlig klädkammare.

  Kök

  Vitt kök i lantlig stil med bänkskiva i ek. Köket är mycket funktionellt och har många förvaringsskåp och bra avlastningsytor samt arbetsbänk. Köket är utrustat med kyl/frys, fläkt, spishäll/ugn samt diskmaskin. Stort fönster som tillåter mycket ljusinsläpp. Delvis öppen planlösning mot vardagsrum.

  Vardagsrum

  Stort fönsterparti och fin fönsterbräda i sten. Matplats för 4-6 personer samt plats för en större soffa. Smidig lösning med inbyggd tv-möbel mot väggen som ansluter till köket.

  Sovrum

  Här blir man bemött av ett stort fönster med fönsterbräda i sten som tillåter mycket ljusinsläpp. Sovrummet rymmer en dubbelsäng samt inbyggd garderob med skjutdörrar utrustat med elfa-förvaringssystem.

  Badrum

  Helkaklat badrum med grått golv samt vita kakelväggar med grå bård. Handfat med komodskåp med bra förvaringsutrymme samt ett upphängt skåp på väggen. Badrummet har en dusch med glasdörrar.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1945

  2019 - Installation av belysning på föreningens fasad mot baksidan/gården samt utanför entrén till källaren 2017 - Ommålning trapphus 2015 - Bytt lampmoduler i trapphuset. Ledlampor i källarplan och trapphus. 2010 - Ny fasad och nya 3-glasfönster, balkonger byggdes 2009 - Tvättstugan renoverades 2008 - Säkerhetsdörrar sattes in 2007 - Stambyte i kök och badrum

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  4,2404%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-01-16

  Pantsättningsavgift:

  440 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 110 kr

  Betalas av köpare

  Förening

  Föreningens namn:

  Tornparken 24

  Lägenhetsnummer:

  00005

  Antal lägenheter:

  24

  Byggår:

  1945

  Byggår kommentar:

  Värdeår 1960

  Antal lokaler:

  7

  Allmänt om föreningen:

  Brf Tornparken 24 bildades 2002 och föreningen består av 24 st lägenheter varav 1 bostad upplåts med hyresrätt. Föreningen har även 7 st lokaler. Föreningen äger marken.  Föreningens ekonomi:

  Inga planerade avgiftsändringar enligt styrelsen (2019-01-20).  Gjorda renoveringar:

  Föreningen planerar att under året utföra dränering runt delar av eller hela huset. Projektet är i just nu i planeringsstadiet. Det kommer även att uppföras balkonger för de medlemmar som saknar detta idag (4st), detta projekt väntas påbörjas inom 6-8v, men är inget som belastar föreningen ekonomiskt då hela kostanden landar på de medlemmarna som önskat uppföra balkong. Utförda renoveringar: 2019 - installerat belysning på föreningens fasad mot baksidan/gården samt utanför entrén till källaren. 2017 - ommålning av trapphus 2015 - Bytt lampmoduler i trapphuset. Ledlampor i källarplan och trapphus, plattsättning framför husets entré, installerat nya sopkärl vid sopstation 2010 - Ny fasad och nya 3-glasfönster, balkonger byggdes 2009 - Tvättstugan renoverades 2008 - Säkerhetsdörrar sattes in 2007 - Stambyte i kök och badrum  TV/Internet:

  Kabel-TV levereras av Com Hem och grundutbudet ingår i avgiften Bredband levereras från Stockholmsstadsnät, beställs och debiteras enskilt.  Parkering:

  I föreningen finns 10 p-platser, kostnad 300 kr/mån. I dagsläget är det 4 st i kö (2019-01-20)  Gemensamma utrymmen:

  I föreningen finns vindsförråd, tvättstuga i källarplan samt cykelrum invid tvättstugan.  Annat:

  Den ekonomiska förvaltningen sköts av Rådrum. Den tekniska förvaltningen sköts Jensen Drift & Underhåll AB.


  Energideklaration

  Energiklass:

  D

  Energikonsumtion:

  168 kWh/m2 år

  Status:

  Utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor