Hangarvägen 1, 2 tr., Täby

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Hangarvägen 1, 2 tr. - Täby

  Kommun

  Täby

  Typ

  Flerfamiljshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  Boarea

  58m2

  Våning

  2 av 0 (Våningsplan 2 (2 trappor). ) , Hiss finns

  Rum

  2 rok

  Område

  Hägernäs

  Avgift

  3 625 kr/mån

  Inkl. Värme, Vatten, Källarförråd, matkällare och Kabel-TV

  Fint renoverad lägenhet med genomgående golv och öppna ytor. Köket är från 2017 och fönster 2018. Oerhört lättmöblerat och solid ekonomi. Belägen i populär förening med genomfört stambyte och installerad bergvärme och fjärrvärme. Flexibel planlösning med balkong. Gångavstånd till centrum, kommunikationer, förskolor och skolor, lekplatser, naturreservat och badplatser.

  Ansvarig mäklare

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Planritning

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Välkomnande hall med plats för ytterkläder och skor. Rakt in fortsätter du in mot innerhallen de fortsatt vitmålade väggarna. Här finner du även garderoberna och den genomgående klinkern i svart.

  Kök

  Rakt in från hallen når du ut mot köket och längre in även vardagsrummet där golvet övergår till ekparkett som nyligen lagts in i hela lägenheten. Köket är nytt med vita köksluckor och svart bänkskiva. Här finns även all nödvändig köksutrustning såsom mikrovågsugn, ugn och kolfilterfläkt i rostfritt samt kyl, frys och diskmaskin integrerat.

  Vardagsrum

  Från köket når man ut till vardagsrummet och den genomgående parketten samt de vitmålade väggarna. Den öppna ytan tillåter en stor matplats för 6-10 personer. Fint hörnläge med mycket sol och lättmöblerade ytor är det som erbjuds.

  Sovrum

  Stort sovrum med plats för den stora sängen. Här finns det bra med förvaringsutrymme och önskar man ett mindre skrivbord borde det heller inte vara alltför mycket bekymmer med att få in det.

  Badrum

  Helkaklat badrum med klinker i teracotta och vitt längs väggarna. Tvättmaskin på plats, spegelskåp över handfat, duschhörna och WC.

  Övriga utrymmen

  Föreningen har två tvättstugor i grannhuset (Hangarvägen 3) med totalt fem tvättmaskiner (varav en grovtvättmaskin). Torktumlare, torkskåp, centrifuger, torkrum och manglar finns. Tvättstuga kan bokas via elektronisk tavla på väggen i tvättstugan eller via app. Varje lägenhet har tillgång till ett källar- och matförråd. Dessa är belägna på botten- eller källarplan i den fastighet man bor i.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1958

  Uppvärmning

  Bergvärme och Fjärrvärme

  Bilplats

  Föreningen har 46 egna p-platser som är fria för föreningens medlemmar. Dessa är ej specifika och det finns inte någon kö. Parkeringstillstånd erhålls mot en engångsavgift på ca 100 kr. Fria kommunala parkeringar finns även på motsatt sida av Hangarvägen och hela Radarvägen.

  Läs mer

  Omgivning

  Beskrivning av omgivningen

  I Hägernäs har du nära till allt från natur, vatten och skog till idrottsanläggning och badstrand. Promenadstråk och badstrand finns i närheten med bryggor och mysiga restauranger och uteserveringar. Uppe på Radarvägen finns även en tema-lekpark från 2011. Rönninge by finns i närheten som är en trevlig gård där barnen kan klappa djur och mycket andra aktiviteter. Finns även ett stort utbud av förskolor och en populär friskola åk 1-6 (Hägernässkolan). Parkeringar finns det gott om i Hägernäs. Längs Radarvägen är det gratis parkering och det är det även vid Hägernäs Centrum. I vissa föreningar krävs det p-tillstånd för deras parkeringar. Vissa föreningar har även garage samt p-plats med motorvärmare. Roslagsbanan finns i Hägernäs Centrum. Med den linjen tar du dig till Östra Station på ca 25 min. I Hägernäs kan du även ta nattbussen som bland annat åker förbi Täby Centrum. Närmare motorvägen finns det även bussar mot Mörby Centrum och sjukhuset i Danderyd. Från Mörby åker även Tunnelbanan. Från Hägernäs Centrum åker bussar mot Arninge och Täby Centrum. Vid Hägernäs station finns kolonilotter att hyra. Affärer och restauranger I området finns: - Icabutik med postutlämning - Närlivsbutik - Pizzeria - Sushi - Restaurang - Frisör - Tandläkare - Vid E18 finns McDonalds. I Hägernäs Strand hittar du även: - Restaurang Pont - Matildas Matparadis - Talin's populära Café

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  0,7614%

  Andel av årsavgift:

  0,76075%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2018-01-03

  Pantsättningsavgift:

  455 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 138 kr

  Betalas av köpare

  Byggnad

  Uppvärmningssystem:

  Bergvärme och Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Propellern

  Lägenhetsnummer:

  123

  Antal lägenheter:

  122

  Antal lokaler:

  1

  Allmänt om föreningen:

  Föreningen bildades 1957 och omfattar adresserna Hangarvägen 1, 3 och 5.  Föreningens ekonomi:

  Inga planerade avgiftshöjningar. (Frågan ställd september 2017)  Gjorda renoveringar:

  1990-tal Balkongrenovering och Fasadputs 2010 Liggande stammar infodrade och spolade 2009 Bergvärme och nytt fläktsystem 2009 Renovering tvättstuga 2007-08 Stambyte 2011 Radonmätning, är godkänd utan anmärkningar 2013-2014 Anslutning till fjärrvärme 2014 Hissbyte 2016 Byte av låssystem till så kallade taggar 2016 Omfattande arbeten på värmeanläggningen 2017 Stamspolning och relining av liggande spillvattenstammar 2017-2018 fönsterbyte  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor