Källtorpsvägen 13, Täby

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Källtorpsvägen 13 - Täby

  Kommun

  Täby

  Typ

  Flerfamiljshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2016-2017

  Boarea

  92m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  3 av 4 , Hiss finns

  Rum

  4 rok varav 3 sovrum

  Område

  Näsbypark

  Avgift

  5 141 kr/mån

  I avgiften ingår: värme, kabel-tv, bredband, kallvatten och förråd.

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Nu visas Källtorpsvägen 13, 3 tr Högt upp i huset ligger denna trivsamma lägenhet med fönster i två väderstreck. Bostaden, som är optimalt planerad, har en central mitt med de sociala ytorna som inbjuder till härliga middagar och mysiga TV-kvällar. De tre sovrummen ligger separerade från varandra och alla har bra storlek, dessutom finns egen klädkammare till två av dem. Från kök och vardagsrum når man de två balkongerna så man kan nyttja dygnets alla soltimmar. Det nya bostadsområdet i Näsby park som har växt fram under de senaste åren har blivit ett populärt boende. Möjligheten att bo i nyproducerade lägenheter med Näsby parks alla fördelar, är en av anledningarna till att området är så populärt. De fina grönområdena finns precis runt husknuten och på promenadavstånd når man vattnet med fina promenadstråk och badstrand på sommaren. Vid Näsby park Centrum finns matbutik, restaurang, café och mycket mer, härifrån kan man även ta Roslagsbanan in till Östra stationen. Varmt välkommen på visning!

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  HALL:

  Här kliver man in genom den säkerhetsklassade ytterdörren med stålkarm. Det finns goda avhängningsmöjligheter samt garderob. Väggarna är vita och på golvet ligger ekparkett.

  KÖK:

  Stort och trivsamt kök med goda förvaringsmöjligheter. Det moderna köket kommer från Vedum och har energieffektiva vitvaror. Maskinpark bestående av induktionshäll, inbyggd köksfläkt samt stor kyl och frys. Luckorna är vita, bänkskiva i laminat och ovan sitter svart kakel. Från köket når man en av bostadens två balkonger.

  VARDAGSRUM:

  Rymligt vardagsrum som inbjuder till sociala sammankomster. Rummet ger en ljus och härlig känsla och här finns utgång till balkongen som vetter mot innergården. Väggarna är vita och på golvet ligger ekparkett.

  SOVRUM 1:

  Bra storlek på rum som enkelt rymmer en dubbelsäng. Rummet erbjuder också egen klädkammare med förvaring från golv till tak. Väggarna är ljusa och på golvet ligger ekparkett.

  SOVRUM 2:

  Trivsamt sovrum med plats för säng och övrigt möblemang om så önskas. Väggarna är ljusa och på golvet ligger ekparkett.

  SOVRUM 3:

  Stort rum med plats för dubbelsäng och övrigt möblemang enligt önskemål. I anslutning till rummet finns egen klädkammare. Ljusa väggar och ekparkett.

  BADRUM:

  Stort helkaklat badrum med vitt kakel och ljust klinkergolv. Här finns dusch, kommod, wc-stol samt goda förvaringsmöjligheter. Tvättmaskin och torktumlare med praktiska arbetsbänk ovan.

  GÄST-WC:

  Ljus gäst-wc med klinker på golvet och vita väggar. Här finns kommod, spegel samt wc-stol.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2016-2017

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  TV

  Ingår i avgiften.

  Bredband

  Ingår i avgiften, Ownit, 100 mbit.

  Uteplats/Balkong

  Lägenheten erbjuder två balkonger så man kan njuta av dygnets alla soltimmar. man når balkongerna från kök och vardagsrum.

  Bilplats

  Parkering - 55 garageplatser- 900 kr/ mån - 16 platser utomhus- 550 kr/ mån. Till platserna är det separat kö. Föreningen har även bilpool.

  Läs mer

  Omgivning

  Beskrivning av omgivningen

  Allmänt om området: Detta är ett av Täbys mest natursköna område tack vare sin närhet till vatten och stora grönområden. Här finns flertalet badplatser, såsom Näsaängsbadet och Kråkudden. Precis vid vattnet finns Näsby slott, med anor från 1200-talet. Här kan man ha konferens, fester och fantastiska bröllop som vår kära mäklare Martin Fröblom hade 2017. Det finns även en stor pool (ägs av Medley) i Norskogen som är perfekt för barnfamiljerna under sommaren. Där finns även Tennisbana, ute-gym och stort grönområde. I Näsbypark finns även en båt och tennisklubb.

  Kommunikation

  Här finns ypperliga kommunikationer både mot stan och runtom i Täby. I Näsbypark Centrum finns Roslagsbanan som tar dig till Stockholm på 20min och t ex. Täby Kyrkby på 18min. Vill du hellre åka buss tar du dig med en kort promenad till Roslags näsby Trafikplats. Här finns bussar till Stockholm med 16 mins restid. Här finns även flertalet bussar norrut mot Åkersberga (683,624) och Norrtälje (676). Ska du åka inom Täby kan du ta Buss 617 & 619 till Täby Centrum, eller om du önskar mysa med en kopp kaffe i Viggbyholm kan ta Buss 617 eller 629 till Stationskafét.

  Tjänster i området

  I Näsbypark C finns en nyrenoverad och välsorterad Hemköp-butik. Här i Centrum finns även café, Restaurang Eskader, Frisören Theo-klippet, florist, Apotek, kemtvätt, SATS mm. Föredrar man att handla på ICA kan man ta sig en tur till Näsby allé där det finns en mindre butik. Förskolor och skolor: Slottets förskola. Sjökadettens förskola. Tranans förskola Flugsnapparens förskola Näsbyparksskolan F-9 Kunskapsskolan 6-9 Flottiljens skola. Futuraskolan Internationella engelska skolan 4-5 Slottsparksskolan. Norskolan F-3

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  1,3361%

  Andel av årsavgift:

  1,34%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-05-29

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 162 kr

  Betalas av köpare

  Byggnad

  Byggår:

  2016-2017

  Fönster:

  3-glasfönster

  Ventilation:

  Till-luft via tilluftsventil i fasaden.

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Övrigt:

  Det finns källarförråd till lägenheten.

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Parkstråket, c/o BoNea

  Lägenhetsnummer:

  21-1203

  Antal lägenheter:

  93

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Brf Parkstråket i Täby ligger i närheten av Näsbypark längs Källtorpsvägen vid Norskogsbadet. Föreningen består av sex trapphus om fyra till sju våningar med totalt 93 lägenheter i storlekarna 1-5 rum och kök. Byggnationen av Brf Parkstråket startade första kvartalet 2016 och inflyttningarna planeras börja under tredje kvartalet 2017 med de sista i början av 2018. Byggnaderna uppförs av Bostadsbyggarna FastPartner och Besqab och är ritade av White Arkitekter.  Föreningens ekonomi:

  Inga planerade avgiftsändringar finns inte i dagsläget (2019-05-06)  TV/Internet:

  Kabel TV och Bredband - 1st digitalbox för IP-TV samt ett grundutbud på TV och bredband (100Mb) ingår i månadsavgiften.  Parkering:

  Parkering - 55 garageplatser - 16 platser utomhus  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor