Varning! Just nu förekommer bedrägeriförsök där personer som utger sig för att vara mäklare kontaktar bostadssäljare och ber dem legitimera sig via BankID. Var uppmärksam! Läs mer Jag förstår


Koltrastvägen 2B, Täby

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Koltrastvägen 2B - Täby

  Kommun

  Täby

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  Boarea

  98m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  0 av 0 , Hiss finns inte

  Rum

  4 rok

  Område

  Näsbypark

  Avgift

  4 371 kr/mån

  + Tv- tele o bredband 200 kr/mån.

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Byggnad/Renoveringar

  Det finns en underhållsplan som styrelsen arbetar efter.

  Läs mer

  Omgivning

  Beskrivning av omgivningen

  Allmänt om området: Detta är ett av Täbys mest natursköna område tack vare sin närhet till vatten och stora grönområden. Här finns flertalet badplatser, såsom Näsaängsbadet och Kråkudden. Precis vid vattnet finns Näsby slott, med anor från 1200-talet. Här kan man ha konferens, fester och fantastiska bröllop som vår kära mäklare Martin Fröblom hade 2017. Det finns även en stor pool (ägs av Medley) i Norskogen som är perfekt för barnfamiljerna under sommaren. Där finns även Tennisbana, ute-gym och stort grönområde. I Näsbypark finns även en båt och tennisklubb.

  Kommunikation

  Här finns ypperliga kommunikationer både mot stan och runtom i Täby. I Näsbypark Centrum finns Roslagsbanan som tar dig till Stockholm på 20min och t ex. Täby Kyrkby på 18min. Vill du hellre åka buss tar du dig med en kort promenad till Roslags näsby Trafikplats. Här finns bussar till Stockholm med 16 mins restid. Här finns även flertalet bussar norrut mot Åkersberga (683,624) och Norrtälje (676). Ska du åka inom Täby kan du ta Buss 617 & 619 till Täby Centrum, eller om du önskar mysa med en kopp kaffe i Viggbyholm kan ta Buss 617 eller 629 till Stationskafét.

  Tjänster i området

  I Näsbypark C finns en nyrenoverad och välsorterad Hemköp-butik. Här i Centrum finns även café, Restaurang Eskader, Frisören Theo-klippet, florist, Apotek, kemtvätt, SATS mm. Föredrar man att handla på ICA kan man ta sig en tur till Näsby allé där det finns en mindre butik. Förskolor och skolor: Slottets förskola. Sjökadettens förskola. Tranans förskola Flugsnapparens förskola Näsbyparksskolan F-9 Kunskapsskolan 6-9 Flottiljens skola. Internationella engelska skolan 4-5 Slottsparksskolan. Norskolan F-3

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  1,6844%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-02-04

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Betalas av köpare

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Ringduvan (646)

  Lägenhetsnummer:

  0224

  Antal lägenheter:

  68

  Byggår:

  2007

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Fastigheterna i Ringduvan uppfördes av Järntorget AB och stod klara 2007. Föreningen bildades 2006 och har organisationsnummer 769612-3624. Föreningen omfattas av Koltrastvägen 2A-E  Gjorda renoveringar:

  Styrelsen genomför fortlöpande projekt enligt underhållsplan. 2014 - 2015 - Parkeringsplatser breddades, nytt staket uppsatt på baksidan av husen. Plank mot Centralvägen, ramp uppfördes för att underlätta för rullstol, rullatorer och barnvagn. Samt kontroll av ventilation samt total stamspolning. 2016 - Belysningen i trapphusen utbytta till energisparande armatur, hissar försedda med LED-lysrör. Upprustning av föreningens lekplats, sten, gräs och gångplattor är lagt mellan 2A och 2B. 2017 - Fönsterbläck utbytt, taksäkerhetsanordningar installerades, tröskelbleck bytta vid entrédörrarna samt undrhållsarbeten kring sophusen och byte av sophusdörrar. Utemöbler, trapphusväggar och entréer ommålade. Planerat 2019 - Underhåll tak och hängrännor samt stuprör.  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor