Kometvägen 57, 1 tr, Täby

2 695 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Visning

Tor 19 Sep 18:00 - 18:30

Sön 22 Sep 11:30 - 12:00

Anmäl till visning

Adress

Kometvägen 57, 1 tr - Täby

Kommun

Täby

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

1962-65

Boarea

81m2

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Våning

1 av 3 , Hiss finns inte

Rum

3 rok varav 2 sovrum

Område

Grindtorp

Avgift

4 633 kr/mån

inkl. tv, bredband, värme och vatten.

I avgiften ingår bostadsrättstillägg, tv, bredband, vatten och värme Minsta tillåtna ägarandel är 5%

Utgångspris

2 695 000 kr

33 272 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Intresseanmälan

    * Obligatoriska fält,
    ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

    Nu finns möjligheten förvärva en underbar lägenhet där allt du behöver göra är att ställa in dina möbler, flytta in och börja trivas. En mycket fint renoverad lägenhet nära händelsernas centrum men fortfarande i ett diskret läge. En utmärkt planlösning slåss om uppmärksamheten med de smakfulla renoveringar samt en njutbar dubbelbalkong i söder. Bostaden har två stora sovrum, generös hall, ljus och rymligt vardagsrum, renoverat och stambytt badrum med tvättmaskin samt ett snyggt renoverat kök. Bra förvaring i platsbyggd garderob i sovrum, garderob med skjutdörrar i hallen smart förvaring mellan kök och badrum samt ett stort källarförråd. Föreningen har en stabil ekonomi efter det att badrum och kök har stambytts samt byte av samtliga fönster. Efter en rundvandring konstaterar vi att planlösningen är i det närmaste perfekt och att bostadens interiör, inte gör dig besviken. Välkommen på visningar och ring gärna om ni har övriga frågor. Vänliga hälsningar! Martin Fröblom 0708-98 11 90.

    Ansvarig mäklare

    Alla bilder

    Planritning

    Visning

    Visning 1

    2019-09-19 18:00:00 2019-09-19 18:30:00 40 Bostadsvisning Kometvägen 57, 1 tr, Täby 59,4386717, 18,07532134 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

    Visning 2

    2019-09-22 11:30:00 2019-09-22 12:00:00 40 Bostadsvisning Kometvägen 57, 1 tr, Täby 59,4386717, 18,07532134 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

    Beskrivning

    Hall

    Stor hall med klinkergolv och vita väggar. Här finns en platsbyggd garderob med skjutdörrar med spegelglas.

    Vardagsrum

    Härligt vardagsrum med utgång till den stora dubbelbalkongen. Rummet har ett gediget parkettgolv och vitmålade väggar. Vardagsrummet har en öppen planlösning mot köket.

    Kök

    Fint renoverat kök från Marbodal med massor av förvaring och arbetsytor. Köket är utrustat med kyl och frys från Electrolux i rostfritt, diskmaskin från Bosch 2017, spishäll samt ugn och inbyggd mikro från Electrolux. Köket har även en matplats med utgång till dubbelbalkongen.

    Dubbelbalkongen

    Från vardagsrummet och köket när man en underbar balkong i bästa solläge. Här får man plats med både sittgruppen och matbordet. Fin utsikt mot grönområdet.

    Badrum

    Renoverat och stambytt med klinkergolv med golvvärme, vitt kakel på väggarna, tvättmaskin från Bosch och en dusch med vikbara glasdörrar.

    2 sovrum

    Två bra sovrum med plats för både dubbelsäng och övrig möblering. Ena sovrummet har en platsbyggd garderobsvägg med utmärkt förvaring.

    Övriga utrymmen

    Det finns cykelförråd, källarförråd, samlingslokal och tvättstuga.

    Uppvärmning

    Fjärrvärme

    Uteplats/Balkong

    Bästa solläge!

    Bilplats

    En p-plats finns till varje lägenhet, mot avgift. Garageplats. Till garageplatsen är det separat kö. P-plats 1: Parkeringsplats. Går att hyra för 100 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö. P-plats 2: Parkeringsplats med eluttag. Går att hyra för 150 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

    Läs mer

    Omgivning

    Beskrivning av omgivningen

    Grindtorp är ett ikoniskt området i Täby. De halvmåneformade husen ritades av arkitekten Sune Lindström och byggdes under 60-talet. Idag finns ca 1550st bostadsrätter fördelade på två föreningar, HSB BRF Venus & BRF Jupiter.

    Kommunikation

    Här i Grindtorp har man ypperliga kommunikationer precis utanför dörren. Här tar du dig snabbt med direktbuss till Danderyd/ Mörby C. Går du ner till Roslagsnäsby trafikplats kan du ta dig till Stureplan på 16min, därifrån går även bussar norrut.

    Tjänster i området

    Några få hundra meter finns Täby Centrum, en av europas största gallerior. Här finns stor butiksutbud, flertalet matbutiker, restauranger och bio. Från grindtorp är det även en väldigt kort promenad till Ica Näsbydal, en närbutik med bra öppettider och sortiment. Här i Näsbydal finns även ett bageri, låssmed samt kvarterskrog.

    Läs mer

    Fakta

    Ekonomi

    Andel i föreningen:

    0,1182%

    Andel av årsavgift:

    0,119%

    Pantsättning:

    Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2018-08-28

    Pantsättningsavgift:

    465 kr

    Överlåtelseavgift:

    1 163 kr

    Betalas av köpare

    Byggnad

    Byggår:

    1962-65

    Fönster:

    Nya 2019

    Uppvärmningssystem:

    Fjärrvärme

    Förening

    Föreningens namn:

    HSB Brf Jupiter 1 Täby

    Lägenhetsnummer:

    117

    Antal lägenheter:

    844

    Byggår:

    1962-65

    Antal lokaler:

    209

    Allmänt om föreningen:

    Det bågformade husen byggdes av HSB Täby 1962-66. Brf Jupiter omfattar låghuset på Kometvägen 25-61 med 142 lägenheter och höghuset på Grindtorpsvägen 1-45 med 702 lägenheter.    Föreningens ekonomi:

    Inga planerade avgiftshöjningar    Gjorda renoveringar:

    Stambyte 2011-2014 Renovering av balkonger 2013 Renovering av tvättstugor 2013-14 Fönsterbyte 2015-2019 Översyn av trapphusventilationen 2017 Injustering av värmesystemet 2017 Stamspolning 2019    Allmänt

    Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

    Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

    Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

    Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

    Om budgivning

    Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

    Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

    Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

    Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

    Boendekalkyl

    Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

    Boendekalkyl Räntor