Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Näsbydalsvägen 16, TÄBY

Pris:

2 395 000 kr

Månadsavgift 2 968 kr/mån

Bostadsrättslägenhet - TÄBY

Rum: 2 rok varav 1 sovrum

Våning: 2 av 15 , hiss finns

Byggår: 1961

Boarea: 63,5 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Välkommen till en av Täbys bästa 2:or i populära Näsbydal! Med ett bra läge ligger denna trevliga 2:a med fina ytskikt och bra ytor. Lägenheten disponerar vardagsrum med utgång till inglasad balkong, ett rymligt sovrum, fint kök samt helkaklat badrum. Fint läge i fastigheten gör att bostaden blir mycket ljus och trevlig! Brf City är en av Täbys mest attraktiva bostadsrättsföreningar med en låg belåning och en stark ekonomi vilket gör att många vill bo här. Dessutom lockar närheten till bra kommunikationer, både Roslagsbanan och många bussar som går direkt till bl a Mörby Centrum med dess tunnelbana. Den fina innergården har plats för både lek och vila. Täby centrum ligger ca 10 min promenad bort och erbjuder stort utbud av shopping, bio och restauranger mm. I absolut närhet finns det en välsorterad ICA-butik i området med öppet till kl 22. Parkeringsplatser finns att hyra till en låg avgift. Föreningen har stark ekonomi. Välkommen!

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Rima Senkal

  Fastighetsmäklare

  Franchisetagare i Täby/Danderyd

  Mobil: 073-594 22 28

  rima.senkal@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   Rymlig möblerbar hall med stort förråd. Ett välkomnande ljus från köksfönstret.

   Badrum

   Helkaklat badrum med moderna materialval. Utrustad med dusch, vägghängd toalett, handdukstork och spegelskåp. Här är det även förberett för tvättmaskin.

   Kök

   Stilfullt kök med ekskåpluckor och kakel ovanför bänkskiva. Plats för matbord för 4-6 personer i detta kök. I övrigt är köket utrustat med köksfläkt, häll, diskmaskin och ugn.

   Vardagsrum

   Stort vardagsrum med öppning mot hall och kök. Från vardagsrum nås den härliga balkongen med trädtoppar utanför och plats för utemöbler. Ljust parkettgolv, vitmålade väggar och stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp. Här finns plats för både soffa och matbord.

   Sovrum

   Stort sovrum med garderober och plats för dubbelsäng samt skrivbord. Parkettgolv och vitmålade väggar.

   Bostad

   Boarea

   63,5m2 (Enl lägenhetsutdrag)

   Våning

   2 av 15 , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   793

   Andel i föreningen

   0,09707%

   Andel av årsavgift

   0,09707%

   Byggnad

   Byggår

   1961

   Byggnadstyp

   Flerfamiljhus

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   HSB Brf City i Täby

   Föreningens organisationsnummer

   716000-0134

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   900 st

   Antal lokaler

   1 st

   Byggår

   1961

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Föreningen består av åtta fastigheter med sammanlagt 900 lägenheter. Föreningen omfattar Näsbydalsvägen 2 - 16. Byggår 1965-1961

   Föreningens ekonomi

   Årsavgiften höjs med 2% från 2021-01-01

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Gjorda projekt: Ombyggnad av hissar 2019 Byte av takbeläggning 2019 Renovering av trapphus 2018 Byte av låssystem 2018 Upprustning av entrépartier 2018 Kameraövervakning 2018 Renovering av tvättstugor 2017-18 Hissbyte 2017 Byte av balkonger samt inglasning 2016 Kvartersgården 2015 Byte av undercentraler 2015 Fönsterbyte 2011-2013 Nybyggda vindsförråd 2011-2013 Fasadrenovering 2011-2012 Entréerna 2011 Miljöstationer 2010 Innergården upprustades 2007-2008 Renovering av kvartersgården 2008 Utbyte av garageportar 2008 Renovering av parkeringar 2006 Låssystem 2005-2006 Källarförråd 2005 Bredband 2002 Stambyte 2002-2003 Pågående och planerade projekt: Förnyelse av parken 2018-2020

   Föreningens hemsida

   www.nasbydal.se

   Näsbydal

   Allmänt om området

   Välkommen till Näsbydal. Det som lockar här är närheten till bra kommunikationer, både Roslagsbanan och bussar, de fina innergårdarna med plats för såväl vila som lek samt närheten till Täby centrum och dess stora utbud av shopping, bio och Restauranger mm. En sak som man direkt tänker på när man talar om Näsbydal är bostadsrättsföreningen City. Det är en av Sveriges största föreningar. Den består av 8 punkthus med 16 våningar omringade av härlig grönska.

   Kommunikation

   Här bor man med Täbys bästa kommunikationer. Du har närhet till både tåg och bussar. Du kan ta dig in till City på morgonen på under 18 min med buss, ypperligt för alla som jobbar mer centralt.

   Tjänster i området

   Här i Näsbydal finns en välsorterad ICA-butik, mysigt bageri/café, mack, låssmed och kvarterskrog. Vill man lyxa till det är det bara ett stenkast till Scandic där du kan njuta av en härlig hotellfrukost. Ska du ta dig en ordentlig shoppingtur är det en kort promenad på 5 min till Täby C, där utbudet inte går av för hackor.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Näsbydalsvägen 16, TÄBY

   Kommun: Täby

   Område: Näsbydal

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 2 395 000 kr

   Månadsavgift: 2 968 kr/mån

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Pantsättningsavgift: 710 kr

   Överlåtelseavgift: 1 656 kr Betalas av köpare

   Karta & område

   Täby

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Esplanaden 14 i Täby, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Täby!

   Läs mer

   Bobutiken i Täby

   Hitta din mäklare i Täby

   Liknande bostäder