Näsbyvägen 2, 2 tr, Täby

2 495 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Projekt

  Unum

  Tillbaka till projektets översikt
  Adress

  Näsbyvägen 2, 2 tr - Täby

  Kommun

  Täby

  Typ

  Flerfamiljhus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2018-2019

  Boarea

  35m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  2 av 10 , Hiss finns

  Rum

  1 rok

  Område

  Roslags Näsby

  Avgift

  2 592 kr/mån

  I avgiften ingår värme, vatten, bredband och tv.

  Utgångspris

  2 495 000 kr

  71 286 kr/m2

  Unum - bo 12 min från stan i studiolägenheter ritade av Sveriges designelit!

  Nyproducerad lägenhet med en ytterst genomtänkt planlösning vilket maximerar varenda m²! Stora fönsterpartier som vetter mot den delvis inglasade balkongen om ca 7 m². Stilrent kök i grått med rostfri arbetsbänk/stänkskydd i ett stycke samt integrerade vitvaror. Den avskiljande väggen skapar en naturlig sovrumsdel som rymmer dubbelsäng. Tidlöst badrum i vitt/grått med goda avställningsytor via bänkskiva i massivt ek som går längs hela väggen samt kombimaskin. Ypperlig förvaring via garderobsvägg samt skjutdörrsgarderob. Genomgående vitpigmenterat enstavigt ekgolv och vitmålade väggar. I föreningen finns en gemensam takterrass stor som en mindre park (400 m²) i sydväst med grillmöjligheter, sittplatser både i solen och i lä tack vare glaspartier. Centralt på terrassen finns ett specialdesignat utegym. I anslutning till terrassen finns även föreningens "second-livingroom", ett gemensamhetsutrymme med stort kök och många sittplatser - perfekt för festen! Som medlem i föreningen har du även tillgång till en cykelpool, ett visst antal cyklar av olika storlekar från lastcykel till citybike.

  Ansvarig mäklare

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Allmänt

  Enstavsparkett i mattlackad vitpigmenterad ek med varm lyster för en naturlig känsla och vitmålade väggar. Vita innertak förutom i badrummet där gipsundertaket är ljusgrått. Trycken och låsrosetter är i kromat utförande. Fönsterbänk i grå kalksten. Takuttag placeras för att skapa rumsskapande platser i bostaden. I det stora rummet finns en trefasskena med spotlights monterad i taket. Lägenheterna värms upp av en radiator som är placerad under fönstret mot balkongen.

  Hall

  Första garderoben öppnas med hjälp av skjutdörrar. Garderobsdörrarna till resterande hallförvaring utförs som slagdörrar i samma utförande som i köket. Samtliga luckor har runda knoppar av stål.

  Kök

  Släta skåpsluckor i grått medan hyllpan och fläktskåp följer väggens vita kulör. Spotlights under hyllplanenvilket ger ett varmt ljusflöde över kökets arbetsytor. Den generösa bänkskiva med djupet 700 mm är i rostfritt stål och har en upphöjd bakkant på ca 100 mm. Planmonterad ho i rostfritt stål. Den kromade blandaren med diskmaskinavstängning kommer från det Danska designmärket Damixa, som ägs av FM-Mattsson Mora Group. Vitvaror från Elektrolux. Kyl och frys är helintegrerade i högskåp. Även fläkt och diskmaskin är helintegrerade. Svart induktionshäll och en elektrisk ugn.

  Sovalkov

  Sovalkov om ca 2 m i bredd vilket skapar plats för dubbelsäng och sidobord. Den rumsavskiljande väggen är förstärkt med träskivor vilket skapar mycket goda upphängningsmöjligheter.

  Badrum

  Generös bänkskiva i massiv ek, avställningsyta och goda belysning ett inbjudande intryck. Väggarna är helkaklade med en klassisk keramikplatta i vit kulör i 150x150 mm format, vit fog och kompletteras av ett golv kaklat med klinkers i matt, gråmelerad kulör. Spotlights i tak som kompletteras med väggmonterad armatur ovanför badrumsspegeln. Taket är målat i ljusgrått. Skåpsluckorna är släta och tillverkade i lackad mdf. Alla luckor har runda knoppar av stål. Sanitetsporslin i vitt utförande. Duschvägg i glas. Tvättställs- och duschblandare kommer från damixa och är tillverkat i kromat rostfritt stål.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2018-2019

  Inga planerade renoveringar fram till 2030

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  Bredband

  TV/Tele/Bredband via fibernät, leverantör ComHem. Bredband 100/100 samt baspaket ingår i avgiften

  Bilplats

  Ca 35 st utomhusplatser administreras av Scandic Täby. Separat kö och kommer kosta ca 550kr/månad.

  Vägbeskrivning

  Exceptionellt läge i Täby där du tar dig in till stan på ca 12 min - Roslags Näsby ligger mitt i kommunikationernas knytpunkt där Roslagsbanans två linjer möts och flertalet busslinjer som bl.a. går till Danderyd, Stockholm, Norrtälje, Vaxholm, Åkersberga. På ca 10 min promenerar du till Täby c med dess breda av utbud av butiker, restauranger och uteliv. Närhet till flertalet grönområden samt utomhusbadet Norskogen.

  Övrigt

  UNUM är ritat av White Arkitekter (Yasuragi Hotel, Clarion Hotel) och har en ståtlig fasad i svart betong och glas - den mörka veckade fasaden reflekterar dagsljuset på ett unikt sätt. Utemiljöerna är formgivna av landskapsarkitekten Johan Paju som till exempel skapat takterrassen på Urban Deli på Sveavägen.

  Läs mer

  Omgivning

  Beskrivning av omgivningen

  Området kring järnvägsstationen fick med tiden namnet Roslags-Näsby och utvecklades till ett kommersiellt och kommunalt centrum i den södra delen av nuvarande Täby kommun. En skola (nuvarande Ytterbyskolan) stod klar 1907. Här 1950 byggdes här Täbys Kommunhus. I Roslags-Näsby fanns även ortens polis. Roslags Näsby är ett populärt område som växer i snabb takt. Området präglas av både bostadsrätter och villor. Just nu håller man på att utöka området med 900 bostäder.

  Kommunikation

  Här bor man med väldigt goda kommunikationer, på ca 15 min tar man sig till Tekniska högskolan med Roslagsbanan och på promenadavstånd finns buss som tar dig till Mörby C/ Danderyds sjukhus för vidare färd med tunnelbanan.

  Tjänster i området

  I närområdet finns välsorterad matbutik, café, frisör, gym, tandläkare och äldreboende. Dessutom ligger Täby C ett stenkast bort med dess stora utbud av affärer, restauranger och biograf.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  0,6283%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Betalas av köpare

  Byggnad

  Byggår:

  2018-2019

  Fönster:

  3-glas Trä/Aluminium

  Ventilation:

  Mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Renoveringar:

  Inga planerade renoveringar fram till 2030

  Förening

  Föreningens namn:

  Bostadsrättföreningen Unum

  Lägenhetsnummer:

  1108

  Antal lägenheter:

  148

  Antal lokaler:

  1

  Allmänt om föreningen:

  Brf Unum består av 148 st bostadsrättslägenheter med en gemensam takterrass stor som en mindre park i sydvästläge. Terrassen om 400 m² erbjuder vidsträckt utsikt, soligt läge och vissa läskyddade delar via glasväggar. Här finns grill, sittplatser och ett specialdesignat utegym. I anslutning till takterrassen ligger föreningens "second livingroom" - en gemensamhetslokal om ca 70 m² med kök och matplatser för medlemmarna att utnyttja. Cykelpool med allt från lastcykeln för storhandlingen till citybiken som bokas via en app, årskostnad ca 200 kr/år. Cykelställ på gården och cykelgarage i källaren. I föreningen finns det även barnvagnsrum vid entrén och ca 35 p-platser.  Gjorda renoveringar:

  Inga planerade renoveringar fram till 2030  TV/Internet:

  Via fibernät  Parkering:

  Ca 35 st utomhusplatser administreras av Scandic Täby. Separat kö och kommer kosta ca 550kr/månad.  Gemensamma utrymmen:

  Barnvagnsrum, två teknikrum, cykelparkering på gård samt i källare. Takterrass om ca 400 m² med gemensamhetslokal om ca 70 m².  Annat:

  UNUM är ritat av White Arkitekter (Yasuragi Hotel, Clarion Hotel) och har en ståtlig fasad i svart betong och glas - den mörka veckade fasaden reflekterar dagsljuset på ett unikt sätt. Utemiljöerna är formgivna av landskapsarkitekten Johan Paju som till exempel skapat takterrassen på Urban Deli på Sveavägen.


  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor