Näsbyvägen 2, 6tr, Täby

2 750 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Näsbyvägen 2, 6tr - Täby

  Kommun

  Täby

  Typ

  Flerfamiljshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2019

  Boarea

  46m2

  Våning

  6 av 10 , Hiss finns

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Roslags Näsby

  Avgift

  3 399 kr/mån

  I avgiften ingår värme, vatten, bredband (100/100) samt digital-TV (basutbud).

  I avgiften ingår värme, vatten, BR-tillägg, bredband samt digital-TV (basutbud). (Hushållsel debiteras via föreningen, uppskattad normalförbrukning 278 kr/mån.)

  Utgångspris

  2 750 000 kr

  59 783 kr/m2

  - 4,2 m i takhöjd! - 46 kvm golvyta - Närhet till kommunikationer - Takterass om 400 kvm med utegym och grillmöjligheter! - Balkong i sydvästläge! - Det finns ingen visningslägenhet för denna bostad och den säljes enbart på ritning. Ring för mer information och visning i området. TILLFÄLLE! Exklusive studiolägenhet, i bästa läge med egen balkong om 7 kvm! Bostaden har en yteffektiv planlösning och ett stilrent inredningskoncept med ljus skandinavisk känsla där både inspiration och det spännande konceptet är hämtat från, Norden möter Brooklyn! Här får ni hela 4,2 m i takhöjd! Genomtänkt design, detaljrikedom och genomgående hög standard av material i kök, med inbyggda vitvaror från Electrolux samt badrum med kombinerad tork/tvätt funktion, ljusgrått tak med spotlights gör detta badrum unikt! Det gråa har kombinerats med det vita i badrummet vilket passar riktigt bra! Genomgående 1-stavsparkett i bostaden. Möjlighet att köpa som Juridisk person! Möjlighet till uthyrning! Här trivs Du såväl gammal som ung. Bostaden om 46 kvm, (35+11) disponerar kök, vardagsrum och sovloft om 11 kvm med otrolig rymd och med utgång till balkongen på våning 6! Ytterst förmånlig avgift om 3 399 kr per månad, där allt är inkluderat (Värme, VA, TV (bas utbud), Internet och sophantering) Samtliga medlemmarar har egen tillgång till föreningens enorma takterass om 400 kvm. Här finns grillmöjligheter med sittplatser i bästa sydvästläge. Medlemmarna har också tillgång till utegymmet på takterassen. Varmt välkomna att anmäla ert intresse hos fastighetsmäklaren!

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2019

  Inga planerade renoveringar fram till 2030

  TV & bredband

  Via fibernät

  Uteplats/Balkong

  Fantastisk balkong med utgång från vardagsrummet. Ca 7 kvm. Kommer finnas en trall på balkongen som vetter mot sydväst.

  Bilplats

  Ca 35 st utomhusplatser administreras av Scandic Täby. Separat kö och kommer kosta ca 550kr/månad.

  Läs mer

  Omgivning

  Beskrivning av omgivningen

  Området kring järnvägsstationen fick med tiden namnet Roslags-Näsby och utvecklades till ett kommersiellt och kommunalt centrum i den södra delen av nuvarande Täby kommun. En skola (nuvarande Ytterbyskolan) stod klar 1907. Här 1950 byggdes här Täbys Kommunhus. I Roslags-Näsby fanns även ortens polis. Roslags Näsby är ett populärt område som växer i snabb takt. Området präglas av både bostadsrätter och villor. Just nu håller man på att utöka området med 900 bostäder.

  Kommunikation

  Här bor man med väldigt goda kommunikationer, på ca 15 min tar man sig till Tekniska högskolan med Roslagsbanan och på promenadavstånd finns buss som tar dig till Mörby C/ Danderyds sjukhus för vidare färd med tunnelbanan.

  Tjänster i området

  I närområdet finns välsorterad matbutik, café, frisör, gym, tandläkare och äldreboende. Dessutom ligger Täby C ett stenkast bort med dess stora utbud av affärer, restauranger och biograf.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  300 kr/månad

  Försäkring:

  150 kr/månad

  Elkostnad:

  150 kr/månad

  Total driftkostnad:

  300 kr/månad

  Andel i föreningen:

  0,8257%

  Andel av årsavgift:

  0,8257%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Betalas av köpare

  Förening

  Föreningens namn:

  Bostadsrättföreningen Unum

  Antal lägenheter:

  148

  Byggår:

  2019

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Brf Unum består av 148 st bostadsrättslägenheter med en gemensam takterrass stor som en mindre park i sydvästläge. Terrassen om 400 m² erbjuder vidsträckt utsikt, soligt läge och vissa läskyddade delar via glasväggar. Här finns grill, sittplatser och ett specialdesignat utegym. I anslutning till takterrassen ligger föreningens "second livingroom" - en gemensamhetslokal om ca 35 m² med kök och matplatser för medlemmarna att utnyttja. Cykelpool som bokas via en app, årskostnad ca 200 kr/år. Cykelställ på gården och cykelgarage i källaren. I föreningen finns det även barnvagnsrum vid entrén och 35 p-platser.  Gjorda renoveringar:

  Inga planerade renoveringar fram till 2030  TV/Internet:

  Via fibernät  Parkering:

  35 st utomhusplatser administreras av Scandic Täby. Separat kö och kommer kosta ca 550kr/månad.  Gemensamma utrymmen:

  Barnvagnsrum, cykelparkering på gård samt i källare. Takterrass om ca 400 m² med gemensamhetslokal om 35 m².  Annat:

  UNUM är ritat av White Arkitekter (Yasuragi Hotel, Clarion Hotel) och har en ståtlig fasad i svart betong och glas - den mörka veckade fasaden reflekterar dagsljuset på ett unikt sätt. Utemiljöerna är formgivna av landskapsarkitekten Johan Paju som till exempel skapat takterrassen på Urban Deli på Sveavägen.


  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor