Varning! Just nu förekommer bedrägeriförsök där personer som utger sig för att vara mäklare kontaktar bostadssäljare och ber dem legitimera sig via BankID. Var uppmärksam! Läs mer Jag förstår


Östra banvägen 62, Täby

2 850 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Intresseanmälan

    * Obligatoriska fält,
    ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

    Visning

    Sön 24 Mar 12:00 - 12:30

    Välkomna på visning

    Mån 25 Mar

    Ring för visning!

    Anmäl till visning

    Adress

    Östra banvägen 62 - Täby

    Kommun

    Täby

    Typ

    Flerfamiljhus

    Boendeform

    Bostadsrättslägenhet

    Byggår

    1956

    Boarea

    76m2

    Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

    Våning

    0,5 av 9 , Hiss finns

    Rum

    3 rok

    Område

    Roslags Näsby

    Avgift

    4 863 kr/mån

    I avgiften ingår: Värme, vatten, kabel-tv, bredband och förråd.

    Utgångspris

    2 850 000 kr

    37 500 kr/m2

    Välplanerad hörnlägenhet - modernt renoverad i tidlöst utförande!

    Genomgående renoverad hörnlägenhet i stilrena materialval och smakfulla färgsättningar! Välkomna till denna optimalt planerade 3:a med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vars 3 stora fönsterpartier skapar ett härligt ljusinsläpp. Ett av sovrummen har fönster i två väderstreck medan det andra erbjuder ypperlig förvaring via flertalet garderober. Modernt renoverat badrum med rymlig dusch samt tvättmaskin. För den som prioriterar goda kommunikationer men samtidigt vill bo i lugna och trivsamma kvarter är Roslags-Näsby perfekt. Föreningen har nyligen bytt ut alla fönster till ljudisolerade treglasfönster. Här har du Roslagsbanan precis utanför dörren som på knappa 15 min tar dig till Tekniska högskolan. Även goda busskommunikationer från Roslags-Näsby trafikplats till Mörby C / Danderyds sjukhus för vidare färd med tunnelbanan. Vid Roslags-Näsby centrum finns mindre matbutik, café, kiosk samt gym och på nära promenadavstånd finns Täby C med sitt stora utbud av butiker, restauranger, bio och mycket mer. För barnfamiljen finns dessutom trevliga förskolor och skolor i området samt roliga lekplatser. Varmt välkommen att uppleva på plats!

    Ansvarig mäklare

    Alla bilder

    Planritning

    Visning

    Visning 1

    2019-03-24 12:00:00 2019-03-24 12:30:00 40 Bostadsvisning Östra banvägen 62, Täby 59,4346887933785, 18,0582296848297 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

    Visning 2

    2019-03-25 00:00:00 2019-03-25 00:00:00 40 Bostadsvisning Östra banvägen 62, Täby 59,4346887933785, 18,0582296848297 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

    Beskrivning

    HALL:

    Här kliver man in genom en säkerhetsdörr till en hall med praktiskt mörkt klinkergolv. Här finns goda avhängningsmöjligheter för ytterkläder och plats för skor. Väggarna är vita.

    KÖK:

    Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Luckorna är vita och bänkskiva i svart granit, ovan sitter grått kakel. Maskinpark bestående av integrerad diskmaskin, ugn, keramisk häll samt kyl/frys. Här finns gott om plats för matbord för 6-8 sittande gäster. Väggarna är vita, taket har spotlights och på golvet ligger ljus parkett.

    VARDAGSRUM:

    Den öppna planlösningen erbjuder trivsamma sociala ytor. Här ryms enkelt en soffa och tv. Väggarna är vita och på golvet ligger ljus parkett.

    SOVRUM:

    Används idag som barnrum med plats för dubbelsäng och övrigt möblemang om så önskas. Vita väggar och ljus parkett på golvet. Även här gott om förvaring med en dubbel skjutgarderob. Hörnläge med fönster i två väderstreck

    SOVRUM:

    Ljust sovrum med vita väggar och ljus parkett på golvet. Här ryms dubbelsäng och lättare möblemang. Här finns god förvaringsmöjlighet genom dubbla skjutdörrsgarderober samt två enkelgarderober.

    BADRUM:

    Stilrent badrum med rymlig duschhörna. Här finns wc-stol, kommod, tvättmaskin samt praktiskt skåp ovan för extra bra förvaring. På golvet ligger gråmelerad klinker, i duschen sitter gråmelerad kakel, i övrigt är väggarna vita. Spotlights installerade i taket.

    Byggnad/Renoveringar

    Byggnadsår: 1956

    Uppvärmning

    Fjärrvärme.

    TV

    Paket lagom Telia.

    Läs mer

    Omgivning

    Beskrivning av omgivningen

    Området kring järnvägsstationen fick med tiden namnet Roslags-Näsby och utvecklades till ett kommersiellt och kommunalt centrum i den södra delen av nuvarande Täby kommun. En skola (nuvarande Ytterbyskolan) stod klar 1907. Här 1950 byggdes här Täbys Kommunhus. I Roslags-Näsby fanns även ortens polis. Roslags Näsby är ett populärt område som växer i snabb takt. Området präglas av både bostadsrätter och villor. Just nu håller man på att utöka området med 900 bostäder.

    Kommunikation

    Här bor man med väldigt goda kommunikationer, på ca 15 min tar man sig till Tekniska högskolan med Roslagsbanan och på promenadavstånd finns buss som tar dig till Mörby C/ Danderyds sjukhus för vidare färd med tunnelbanan.

    Tjänster i området

    I närområdet finns välsorterad matbutik, café, frisör, gym, tandläkare och äldreboende. Dessutom ligger Täby C ett stenkast bort med dess stora utbud av affärer, restauranger och biograf.

    Läs mer

    Fakta

    Ekonomi

    Driftkostnad:

    300 kr/månad

    Elkostnad:

    300 kr/månad

    Total driftkostnad:

    300 kr/månad

    Personer i hushållet:

    3 st

    Andel i föreningen:

    0,57547%

    Andel av årsavgift:

    0,22025%

    Pantsättning:

    Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2018-10-11

    Pantsättningsavgift:

    465 kr

    Överlåtelseavgift:

    1 163 kr

    Betalas av köpare

    Byggnad

    Byggår:

    1956

    Uppvärmningssystem:

    Fjärrvärme.

    Förening

    Föreningens namn:

    Brf Höstfibblan 8

    Lägenhetsnummer:

    4958-00111

    Antal lägenheter:

    296

    Byggår:

    1956 & 2001

    Antal lokaler:

    28

    Allmänt om föreningen:

    Brf Höstfibblan 8 bildades 2010 och omfattar adresserna Östra Banvägen 62, 68, Korsvägen 16, 18 samt Kanalvägen 3, 26, 28, 30.    Föreningens ekonomi:

    Avgiftshöjningar följer den ekonomiska planen.    Gjorda renoveringar:

    Äldre byggnaderna: Stambyte 2006 i badrum Stambyte 2013 i kök 2017 Balkongrenovering i de 5 äldre byggnaderna 2017 har fasaderna på den nyare delen av föreningen renoverats. Planerade renoveringar under2018 Fiber håller just nu på att dras in till fastigheterna Slutföra och förnya OVK Slutföra balkong & fasadrenovering Slutföra stambyte i de äldre fastigheterna    Energideklaration

    Status:

    Utförd

    Allmänt

    Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

    Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

    Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

    Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

    Om budgivning

    Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

    Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

    Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

    Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

    Boendekalkyl

    Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

    Boendekalkyl Räntor