Axel Wennergrens väg 20, Tyresö

2 550 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Axel Wennergrens väg 20 - Tyresö

  Kommun

  Tyresö

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  Boarea

  64,5m2

  Areauppgifter enligt säljaren

  Våning

  2 av 5 , Hiss finns

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Bollmora

  Avgift

  5 046 kr/mån

  inkl. värme, vatten, kabel-TV och bostadsrättstillägg. -Bredband ingår mot en obligatorisk avgift på 165 kr/mån. -Föreningen har gemensamt elavtal och debiterar varje bostadsrättsinnehavare 250 kr/månad. Elen avläses sedan i efterskott årsvis den 31 december och regleras på april månads hyresavi. För nyinflyttade nollställs elmätningen på tillträdesdagen.

  Eller högstbjudande

  2 550 000 kr

  39 535 kr/m2

  Nyrenoverad tvåa i fritt läge

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Välkommen till en rymlig tvåa på 64,5 kvm i ogenerat läge. Lägenheten är nyrenoverad och har genomgående fina ytskikt. Balkong på ca. 5 kvm med sol från förmiddag till kväll. Smakfullt kök med påkostade köksmaskiner. Generöst vardagsrum med stort ljusinsläpp. Stort och rymligt sovrum. Klädkammare som idag är omgjort till gästrum, går att använda som arbetsrum eller återställa till klädkammare/förråd. Helkaklat badrum. Lägenheten är byggd 2006 och är mycket centralt belägen med endast några minuters promenadväg till Tyresö Centrum med stort butiksutbud. Golfbana, simhall och härliga strövområden finns i direkt närhet. Smidiga direktlinjer med buss till bl.a Gullmarsplan och Sthlm´s City. Det perfekta boendet med närhet till allt.

  Ansvarig mäklare

  Isabelle Björkstrand

  Fastighetsmäklare/Kontorschef

  0700-67 88 19

  isabelle.bjorkstrand@lansfast.se Läs mer om Isabelle

  Alla bilder

  Planritning

  Planlösning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Rymlig och välkomnande hall med bra avhängninsmöjligheter. Parkettgolv och ljust målade väggar.

  Kök

  Nyrenoverat kök från 2017. Rymligt kök med plats för matgrupp. Köket är utrustat med spis, ugn, micro och inbyggd kaffemaskin från Siemens. Kyl, frys och diskmaskin är integrerade. Parkettgolv, ljust målade väggar och kakel ovanför köksbänk.

  Vardagsrum

  Ljust vardagsrum med härligt ljusinsläpp. Parkettgolv och ljust målade väggar. Rymligt med plats för soffgrupp, tv, möblemang och annan önskad möblering.

  Sovrum

  Väl tilltaget sovrum med plats för dubbelsäng och annan önskad möblering. Plats för garderobsvägg. Ljusa väggar och parkettgolv.

  Badrum

  Helkaklat badrum med duschvägg, wc, tvättställ samt tvättmaskin.

  Klädkammare

  Idag används klädkammaren som gästrum, går utmärkt att återställa till klädkammare/förråd eller att eventuellt använda som arbetsrum. Möjligheterna med rummet är många. Parkettgolv och ljust målade väggar.

  Övriga utrymmen

  Det finns ett rymligt förråd på källarplan.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2006

  Nya ytskikt i hela bostaden Kök från 2017

  TV

  Com Hem

  TV & bredband

  Kabel-TV via ComHem. Basutbud ingår i månadsavgiften. Bredband via ComHem Triple-play (upp till 100Mbit/s) inklusive grundabonnemang för telefoni. Ingår i månadsavgiften mot ett obligatoriskt tillägg på 165 kr/mån.

  Uteplats/Balkong

  Balkong på ca. 5 kvm mot innergården. Soligt läge med sol från förmiddag till kväll.

  Övrigt

  Kommunikationer: Några minuters gångavstånd till bussar som tar dig till Gullmarsplan eller Stockholm city på 15- 20 minuter. Det går även bussar till Nacka och Haninge. Butiker: Endast några minuters promenadväg till Tyresö centrum med ett 60-tal butiker med allt från mataffärerna Coop och ICA till de stora klädkedjorna samt ett antal restauranger. Även matbutiken Willys finns på promenadavstånd.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  450 kr/månad

  Elkostnad:

  250 kr/månad

  Övrigt:

  200 kr/månad

  Total driftkostnad:

  450 kr/månad

  Personer i hushållet:

  1 st

  Andel i föreningen:

  1,563%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2017-08-02

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Betalas av köpare

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Silvertärnan

  Lägenhetsnummer:

  1203

  Antal lägenheter:

  64

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Bostadsrättsföreningen Silvertärnan består av 64 bostadsrättslägenheter på Axel Wennergrens Väg 16, 18, 20, 22 i Tyresö. Husen stod inflyttningsklara 2006. Föreningen bildades 2004 (äkta förening) och äger marken. Besök gärna föreningens hemsida för mer information: www.brfsilvertarnan.se  Föreningens ekonomi:

  Ekonomisk förvaltning sköts av Förvaltning i Östersund AB - en del av Riksbyggen. Inga planerade avgiftshöjningar i dagsläget (24/4-19). Föreningen tillåter delat ägande. Minsta ägarandel är 20 % eller vid mindre andel max 3 personer.  Gjorda renoveringar:

  Föreningen följer sin underhållsplan. - Radonmätningen är avslutad och föreningen inväntar provsvar.  TV/Internet:

  Kabel-TV via ComHem. Basutbud ingår i månadsavgiften. Bredband via ComHem Triple-play (upp till 100Mbit/s) inklusive grundabonnemang för telefoni. Ingår i månadsavgiften mot ett obligatoriskt tillägg på 165 kr/mån.  Parkering:

  Parkeringsplats med motorvärmare kostar 300 kr/månad och p-plats utan motorvärmare kostar ca 250 kr/månad. För tillfället finns lediga p-platser (24/4-19) Föreningen har även flertalet gästparkeringar, varav 4 st p-platser där föreningens medlemmar har p-tillstånd för att kunna parkera i 24 timmar. Möjlighet att hyra garage i grannföreningen Björktrasten för 650 kr/månad (vet ej tillgång i dagsläget).  Gemensamma utrymmen:

  Det finns en gemensamhetslokal som kan nyttjas som festlokal av medlemmarna (200:-/gång). Lokalen delas av grannföreningarna i samma område, Brf Björktrasten och Brf Tornsvalan. På innergården finns ett stort cykelrum och sophus för källsortering. Tvättstuga finns i port 22. Till varje lägenhet finns ett källarförråd.  Annat:

  Slutgiltig köpare uppmanas att kontrollera ovanstående information med föreningens styrelse.


  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor