Björkbacksvägen 85, TYRESÖ

2 600 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Björkbacksvägen 85 - TYRESÖ

  Kommun

  Tyresö

  Typ

  Höghus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Boarea

  89,5m2

  Våning

  0 av 2 , Hiss finns inte

  Rum

  4 rok

  Område

  Centrala Tyresö

  Avgift

  5 420 kr/mån

  värme, vatten och kabel-TV.

  Utgångspris

  2 600 000 kr

  29 050 kr/m2

  Välkommen till en mysig 4:a med radhuskänsla!

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Här bor du i en välplanerad 4:a som har en fantastisk uteplats med sol från 07:30 på morgonen till 17:30 på kvällen! Lägenheten i fråga är i mycket fint skick med stambytta och nyrenoverade duschrum med kakel och klinker från 2015! Köket är stilrent och det är parkettgolv i nästan hela lägenheten vilket avspeglar det fina skicket. Fortsättningsvis har förening en mycket god ekonomi med härliga samlingsplatser som till exempel den gemensamma grillplatsen som är belägen nära lägenheten. Här har man även en grönskande och lugn utegård runt omkring Björkbacksvägen, samtidigt som det bara tar cirka 5 minuter att gå till Tyresö Centrum. Där finns allt från matbutiker, klädbutiker, apotek, vårdcentral och mycket mer. I närområdet finns också Tyresö golfbana samt mycket natur och härliga gångstråk för den som gillar långa promenader. Kontakta ansvarig mäklare för mer info: Isabelle Björkstrand Tel: 0700678819 Mail: Isabelle.Bjorkstrand@lansfast.se

  Ansvarig mäklare

  Isabelle Björkstrand

  Fastighetsmäklare/Kontorschef

  0700-67 88 19

  isabelle.bjorkstrand@lansfast.se Läs mer om Isabelle

  Alla bilder

  Planritning

  Björkbacksvägen 85

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1962

  TV & bredband

  Brf Björkbacken är ansluten till Com Hem "Tre hål i väggen", samt till Bredbandsbolaget där uttag finns ovanför ytterdörren i hallen. Digitalt tv, bredband och telefoni kan fås genom dessa företag.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  672 kr/månad

  Försäkring:

  256 kr/månad

  Elkostnad:

  416 kr/månad

  Total driftkostnad:

  672 kr/månad

  Andel i föreningen:

  0,25926%

  Andel av årsavgift:

  0,25926%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Förening

  Föreningens namn:

  HSB Brf Björkbacken i Tyresö

  Antal lägenheter:

  383

  Antal lokaler:

  5

  Allmänt om föreningen:

  -Föreningen äger och förvaltar 383 lägenheter, 2 tvättstugor, varav 1 stor tvättstuga med grovtvätt och 1 "drop-in"-tvättstuga" med grovtvätt. 2 grovsoprum, bastu, gym, övernattningslägenheten och gemensamhetslokal. (För övernattningslägenhet och gemensamhetslokal betalas avgift/dygn). 5 lokaler med hyresrätt. -Föreningen äger marken. -Björkbacken kräver dubbelt medlemskap, alltså både medlemskap i bostadsrättsföreningen samt HSB Stockholm. HSB ägs av sina medlemmar och drivs som ekonomisk förening. Alla som vill bli medlemmar betalar därför en andel på 500 kronor. Andelen får du tillbaka om du i framtiden skulle begära utträde. Andelen är din garanti för rösträtt och inflytande i HSB Stockholm. Den årliga medlemsavgiften är 300 kronor. Du kan bli medlem via hemsida www.hsb.se/stockholm -För att hyra ut i andra hand krävs styrelsens godkännande. -Om exempelvis en förälder köper lägenhet till ett barn godkänner föreningen att föräldern äger 10 %. -Föreningen godkänner EJ juridisk person som ägare.  Föreningens ekonomi:

  Ekonomi- och administrativ förvaltning sköts av SBC. Ingen avgiftshöjning är planerad.  Gjorda renoveringar:

  Planerade renoveringar: -Byte av fönster och balkongdörr i vardagsrum. Mätningar inför bytet påbörjades under mars 2018. -Nya lås på elskåpen i trapphus och källare. 2018. -Nytt löpband till gymmet 2018. Utförda renoveringar: -Föreningen har haft stambyte mellan 2013-2015.  TV/Internet:

  Brf Björkbacken är ansluten till Com Hem "Tre hål i väggen", samt till Bredbandsbolaget där uttag finns ovanför ytterdörren i hallen. Digitalt tv, bredband och telefoni kan fås genom dessa företag.  Annat:

  Föreningen har gemensamt elavtal via ramavtal tecknat av HSB. Abonnemangsavgiften betalas av föreningen. Avtal har tecknats med Informetric AB för insamling av varje lägenhets elförbrukning och vidarebefordran till SBC för avisering. Infometric läser av de tre senaste månadernas elförbrukning den 24:e i den sista månaden av varje kvartal. Debitering sker av SBC tillsammans med månadsavgiften den första månaden i påföljande kvartal.


  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor