Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Bollmora gårdsväg 11, Tyresö

Nyproducerad hörnfyra med närhet till allt!

Pris:

Pris ej angivet

Månadsavgift 4 333 kr/mån AVGIFT: Inkl: Värme, Vatten Kabel-tv (Grundutbud) bredband (100Mbit) och IP-telefoni via Ownit (fiber).

Bostadsrättslägenhet - Tyresö

Rum: 4 rok varav 2-3 sovrum

Våning: 1 av 5  (BV = 1) , hiss finns

Boarea: 80 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Välkommen att kliva in i en lägenhetsdröm signerad Oscar Properties. Bostaden erbjuder: - 3 sovrum, varav ett stort master bedroom med skjutdörrsgarderob, ett mindre och ett avskild på andra sidan lägenheten - perfekt för en familj i olika åldrar. - Välplanerat och påkostat kök med all utrustning du behöver (inbyggd ugn, mikrovågsugn, diskmaskin och spishäll). - Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum för sociala tillfällen men också enkelhet i vardagen. - Fina materialval så som till exempel Carrera marmor i kök och valnöt i badrum och för att inte glömma den arkitektritade fasader i modern och skandinavisk design. - Dessutom möjlighet att förändra planlösningen där du antingen kan göra ett gigantiskt sovrum (extra vardagsrum) mellan sovrum 1 och 2. Eller förstora kök/vardagsrum genom att ta bort väggen från sovrummet längst in i lägenheten (där TVn hänger på bilderna). - Ett stort badrum med både torktumlare och tvättmaskin, samt en gästtoalett i anslutning till entrén. - Femårsbesiktningen skall göras i september. - Tvättstuga på Bollmora gårdsväg 12 (ni når den genom garaget). - Kanske kan ni få öppna upp fönstret närmst det enskilda sovrummet och få en härlig uteplats mot innergården (bygglov finns ej, godkännande från föreningen finns ej). Till lägenheten hör ett stort källarförråd, garage finns i huset och ni kan även som boende här ta del av föreningens fina innergård (med två grillar, ena måste "bokas"). Här bor ni med närhet till matbutiker, vårdcentral, förskolor, idrottsanläggning, simhall, golfbana, restauranger samt Tyresö C med flertal klädbutiker m.m.. Dessutom goda kommunikationer med direktbuss i till Sthlm City på bara 20 minuter. Önskar ni andra färgval i lägenheten har nuvarande ägare erbjudit sig att ombesörja ommålningen. Lamellgardiner för ca 20 000 kr ingår eventuellt beroende på slutpris.

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Hampus Widén

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0735-13 34 19

  hampus.widen@lansfast.se
  Planritning
  Planritning
  Planritning
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   Ljus och välkomnande hall med en fantastisk överblick av Master Bedroom samt det härliga ljusinflödet från vardagsrummets alla fönster.

   Master Bedroom

   Rymligt sovrum med plats för kingsize säng och diverse möblemang

   Sovrum 2

   Mindre sovrum, som ändå är rymligt, med plats för exempelvis familjens minsting eller ett perfekt hemmakontor. Går dessutom att göra om till ett fantastiskt dressingroom/walk-in-closet.

   Sovrum 3

   Stort sovrum på andra sidan lägenheten för extra avskildhet. Dessutom möjlighet att plocka bort väggen för ett stort vardagsrum/matrum.

   Vardagsrum/kök

   Perfekt socialt hörnrum med stora fönster och mycket ljusinsläpp. Tack vare att bostaden ändå ligger en halvtrapp upp så är det inte så mycket insyn som många tror pga entréplan.

   Badrum

   Stort badrum med badkar. Går givetvis att göra om till duschhörn. Tvättmaskin och torktumlare.

   Gäst-WC

   En extra toalett behövs verkligen när det finns så många rum i en lägenhet.

   Bostad

   Boarea

   80m2 (Föreningens uppgifter)

   Våning

   1 av 5  (BV = 1) , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   C3:1005

   Andel i föreningen

   0,9404%

   Andel av årsavgift

   Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

   TV och internet

   Kabel-tv via Canal Digital, bredband (100Mbit) och IP-telefoni via Ownit ingår i månadsavgiften.

   Byggnad

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Tyresö Trädgårdar

   Föreningens organisationsnummer

   769625-3744

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   114 st

   Antal lokaler

   0 st

   Byggår

   2015

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Tyresö Trädgårdar består av fyra hus som tillsammans ramar in en gemensam, grönskande innergård med två gårdshus. Fasaderna ut mot gatan är putsade med inslag av trä som skapar horisontella fönsterband. Innergårdens fasad domineras av trä och har långa balkonger som löper längs fasaderna och bildar varierande uterum. Med Tyresö Trädgårdar ville Oscar Properties skapa ett modernt stadsboende nära centrum, med alla bekvämligheter man kan tänka sig. Föreningen (äkta) bildades/registrerades 2015 och äger fastigheten Tyresö Järnet 5.

   Föreningens ekonomi

   Ekonomisk förvaltning sköts av Viredo. Föreningen har inga planerade avgiftsförändringar i dagsläget. (kontrollerat 20201002).

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Fastigheten är nybyggd så inga större planerade renoveringar finns i dagsläget förutom enklare underhåll (Kontrollerat 2020-08-12)

   Gemensamma utrymmen

   Till varje lägenhet hör ett källarförråd. Föreningens medlemmar har även tillgång till: - Två övernattningslägenheter (300 kr/dygn). - Cykelförråd - Barnvagns- och rullstolsrum - Tvättstuga.

   Gårdsplats

   Vacker innergård med prydnadsgräs, blomsterlökar, perenner, klätterväxter samt mindre träd, grill.

   Parkering

   Föreningen disponerar ett stort varmgarage i källaren om 90 platser, Kostnad 900 kr/månad. Den ekonomiska förvaltaren sköter köhanteringen, så vid frågor om hur lån det är ring eller maila till: ViRedo tel. 08-55516060 eller info@viredo.se.

   Försäkring

   Fastigheten är fullvärdesförsäkrad genom Länsförsäkringar fastighetsförmedling, styrelseansvarsförsäkring ingår. Bostadsrättstillägg tecknas enskilt av bostadsrättsinnehavaren.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Bollmora gårdsväg 11, Tyresö

   Kommun: Tyresö

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: Pris ej angivet

   Månadsavgift: 4 333 kr/mån AVGIFT: Inkl: Värme, Vatten Kabel-tv (Grundutbud) bredband (100Mbit) och IP-telefoni via Ownit (fiber).

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr Betalas av köpare

   Driftkostnad: 350 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 200 kr/månad

   Försäkring: 150 kr/månad

   Antal personer i hushållet: 4 st

   Karta & område

   Tyresö

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Tyresö Centrum, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Tyresö!

   Läs mer

   Bobutiken i Tyresö

   Hitta din mäklare i Tyresö

   Liknande bostäder