Enbärsvägen 1, Kungsängen

2 195 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Visning

   Sön 25 Aug 15:45 - 16:15

   Öppen visning - anmäl dig för bättre service

   Anmäl till visning

   Adress

   Enbärsvägen 1 - Kungsängen

   Kommun

   Upplands-Bro

   Typ

   Flerfamiljshus

   Boendeform

   Bostadsrättslägenhet

   Boarea

   85m2

   Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

   Våning

   5 av 6 , Hiss finns

   Rum

   3 rok varav 2 sovrum

   Område

   Tibble

   Avgift

   5 274 kr/mån

   Inkl Värme och vatten Obligatorisk kostnad för bredband och TV. 259 kr/månad

   Accepterat pris / Bud

   2 195 000 kr

   25 824 kr/m2

   Här är det bara att flytta in och trivas. Toppfräsch lägenhet med fin utsikt från 5e våningen.

   Det tar inte lång tid att få ihop kalkylen för denna lägenhet. 85 kvadrat som känns 100 % rätt i magen. Gott om ljusinsläpp, härlig utsikt, minimal insyn, stor och rymlig balkong samt en lägenhet som inte ens kräver ett penseldrag. Alla dessa egenskaper bidrar till att hemkänslan och välbehaget infinner sig redan i hallen. På Enbärsvägen 1 bor du nära till det mesta. 10 minuters promenad till badplats med sandstrand och badklippor. 5 minuter till matbutik och bussen som går precis runt hörnet. Det är ingen överdrift att säga att lägenheten har ett bra läge. Helt enkelt en lägenhet som måste besökas. Välkommen på visning.

   Ansvarig mäklare

   Daniel Eliasson

   Reg. Fastighetsmäklare

   0701-62 73 87

   daniel.eliasson@lansfast.se Läs mer om Daniel

   Extra kontaktperson

   Fredrik Eriksson

   Reg. Fastighetsmäklare

   0704-86 58 93

   fredrik.eriksson@lansfast.se Läs mer om Fredrik

   Alla bilder

   Planritning

   Visning

   Visning 1

   2019-08-25 15:45:00 2019-08-25 16:15:00 40 Bostadsvisning Enbärsvägen 1, Kungsängen 59,48571454, 17,72790652 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

   Beskrivning

   Beskrivning

   Från hallen ser du ut över den ljusa och öppna lägenheten som öppnar upp sig mot vardagsrummet och köket. Hallen har mycket goda avhängnings och förvaringsmöjligheter då klädkammaren/förrådet ligger i direkt anslutning till hallen. På golvet ligger en grått stengolv och väggarna är målade i vitt. Vardagsrum Vardagsrummet har en öppen planlösning till köket och går vidare till den härliga balkongen. Ett parkettgolv av hög kvalitét sträcker sig flytande över alla rum i lägenheten. Vyn från vardagsrummet är vacker och sträcker sig över skogen vid lillsjön. Minimal insyn från grannhuset. Vardagsrummet har plats för en större soffgrupp och mer därtill. Kök Modernt och ljust kök med praktisk förvaring och gott om bänkskivor för den matglade. Vitt mosaik-kakel ovan diskbänk och bra med belysning. Köket har följande utrustning: -Diskmaskin -Ugn med glaskeramikhäll -Kyl och frys i fullstor storlek -Spisfläkt (spjäll) Badrum Det stora badrummet är helkaklat med vitt kakel på väggarna och ett grått klinkergolv. Tvättpelare med torktumlare och tvättmaskin. Tvättställ med kommod, badrumsskåp, vägghängd WC samt badkar. Gäst WC Här får dina gäster en känsla av att bo på hotell. Stilfullt badrum med grått klinkergolv, vitt kakel, handfat och spottar i taket. Sovrum 1 Det stora sovrummet rymmer dubbelsäng och skrivbord. Sovrummet har även en helt egen walk-in-closet som underlättar organiseringen av dina kläder. Från sovrummet ser du ut över Tibble-området med minimal insyn. Sovrum 2 Här har du plats för både säng och kontor. Mycket ljus tack vare det stora fönstret där solen kikar fram på morgonen. Ljusa väggar och parkettgolv.

   Byggnad/Renoveringar

   Byggnadsår: 2007

   Bilplats

   Parkeringsplatser finns att hyra för 525 kr respektive 375 kr. Kösystem via brf.

   Läs mer

   Fakta

   Ekonomi

   Andel i föreningen:

   Uppgiften har ej gått att få fram

   Andel av årsavgift:

   Uppgiften har ej gått att få fram

   Pantsättning:

   Bostaden är inte pantsatt.

   Pantsättningsavgift:

   448 kr

   Överlåtelseavgift:

   1 120 kr

   Betalas av köpare

   Förening

   Föreningens namn:

   Brf Kungstibble

   Antal lägenheter:

   0

   Antal lokaler:

   0

   Allmänt om föreningen:

   Bostadsrättsföreningen Kungstibble består av fyra bostadshus. Två av husen har 19 lägenheter i sju våningsplan per hus och två hus har 20 lägenheter i sju våningsplan per hus. Totalt består bostadsrättsföreningen av 78 lägenheter. Föreningen bildades 2007. Bredband via Telia fiber.   Annat:

   Spekulanter på detta objekt uppmanas av fastighetsmäklaren att kontakta föreningen för att få information om eventuellt planerade avgiftsändringar och kommande reparationer på fastigheten.


   Allmänt

   Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

   Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

   Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

   Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

   Om budgivning

   Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

   Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

   Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

   Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

   Boendekalkyl

   Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

   Boendekalkyl Räntor