Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Prästhagsvägen 11, Kungsängen

Pris:

1 095 000 kr

Accepterat pris / Bud

Månadsavgift 3 000 kr/mån

Bostadsrättslägenhet - Kungsängen

Rum: 1 rok

Våning: 3 av 3  (Våningsplan 3 av 3. ) , hiss finns inte

Byggår: 2009

Boarea: 21 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

På drygt 21 kvadratmeter har man lyckats med konststycket att få in ett helt litet hem. Det är hur som helst en ovanligt god idé att notera Prästhagsvägen 11 i lägenhetsvisningskalendern, oavsett om det är ett kompakt första boende eller en generös övernattningslägenhet du är på jakt efter. Lägenheten är belägen på översta våningen och bjuder till och med på sjöutsikt. Helkaklat badrum med klinkergolv byggt år 2012. Vita målade väggar, dimbar köksbelysning samt stor garderob med belysning som ingår i köpet. Vardagsrummet är lättmöblerat tack vare den öppna planlösningen. Praktiskt loftsäng som även den kan ingå i köpet. Lägenheten har genomgående klinkergolv och fräsch kokvrå. Söker du en 1:a när kommunikationer och grönområden är detta ett unikt tillfälle. Endast 3 minuter till pendeltåget. Välkommen till Präshagsvägen 11.

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Daniel Eliasson

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0701-62 73 87

  daniel.eliasson@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Fredrik Eriksson

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0704-86 58 93

  fredrik.eriksson@lansfast.se

  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Allmän beskrivning:

   Allrum: Fint och lättmöblerat rum med fönster mot Mälaren. Gott om plats för soffa, tv-bänk, matplats samt avhängning och förvaring. Klinkergolv samt målade väggar. Vattenburen golvvärme. Kokvrå: Fräsch kokvrå med stenbänkskiva, ljusa skåpsluckor, kakel över diskbänk, spis, fläkt samt kyl/frys. Badrum: Helkaklat badrum i neutrala toner som inte lämnar något att önska. Klinkergolv, dusch, wc samt handfat.

   Uteplats/Balkong

   Ingång genom loftgång som även rymmer mindre cafégrupp.

   Bostad

   Boarea

   21m2 (Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)

   Våning

   3 av 3  (Våningsplan 3 av 3. ) , hiss finns inte

   Lägenhetsnummer

   27

   Andel i föreningen

   2,87496%

   Andel av årsavgift

   Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

   Byggnad

   Byggår

   2009

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Strandhagen

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Nej

   Föreningens byggnader

   Antal lokaler

   0 st

   Äger föreningen marken

   Nej

   Allmän information

   Precis vid Mälarens strand i Kungsängen ligger Brf Strandhagen. Föreningen består av 36 lägenheter i ett tvåvåningshus byggt 2009 samt tillhörande souterängvåning med källare. Fantastiskt läge med närhet till Mälaren samt till pendeltåg och centrala Stockholm gör att det är landet väldigt nära stan, och det bästa av två världar! Genom överlåtelseavtal förvärvade föreningen fastigheten i mars 2009, därefter såldes de 36 lägenheterna i fastigheten och inflyttningen påbörjades i april/maj 2009. Lägenheterna är på ett och två rum och varierar mellan 21 - 51 kvadratmeter. FÖRENINGEN Föreningens namn: Bostadsrättsföreningen Strandhagen Organisationsnummer: 769617-3785 Föreningen bildad: 3 augusti 2007 hos Bolagsverket Adress: Prästhagsvägen 11, 196 30 Kungsängen Byggnadens totalarea: 1 473 kvm, bostäder 811 kvm samt 662 kvm gemensamma ytor Fastighetsbeteckning: Kungsängen Kyrkby 2:181 Parkeringsplatser: 16 p-platser (13 disponeras inom föreningen och 3 till andra) BYGGNADEN Byggnadstyp: 2-våningshus med souterängvåning Byggnadsår: 2006-2009 Uppvärmning: Bergvärme Övrigt: I byggnaden finns tillhörande förråd, kontor samt tvättstuga. Föreningen har också ett fristående sophus intill Prästhagsvägen --------------------------------------------- SERVICEAVTAL Fastighetsskötsel: Föreningen har ett serviceavtal med ABC-Rör gällande fastighetsskötsel. I avtalet ingår underhåll av bergvärmepumpar, undercentraler, tvättmaskiner, glödlampor etc. Vänd dig till ABC-Rör för felanmälan av: - Vatten - Värme - El - Ventilation - Belysning - Andra fastighetsrelaterade fel

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Prästhagsvägen 11, Kungsängen

   Kommun: Upplands-Bro

   Område: Kungsängen - Centralt

   Församling: Kungsängen-Västra Ryds Församling

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 1 095 000 kr
   Accepterat pris / Bud

   Månadsavgift: 3 000 kr/mån

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Driftkostnad: 300 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 300 kr/månad

   Karta & område

   Upplands-Bro

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Gripengatan 2 i Järfälla, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Upplands-Bro!

   Läs mer

   Bobutiken i Upplands-Bro

   Hitta din mäklare i Upplands-Bro

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder