Objektbild

Bromsbodavägen 35B, Upplands Väsby

Markplanslägenhet om 3 rok med öppen planlösning och en uteplats med ett dolt och naturnära läge!

Pris:

2 195 000 kr

Utgångspris

Månadsavgift 4 120 kr/mån I avgiften ingår värme, varmvatten, bredband (100 mbit/s) och grundutbud av TV.

Bostadsrättslägenhet - Upplands Väsby

Rum: 3 rok varav 2 sovrum

Byggår: 1983

Boarea: 68 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Markplanslägenhet om 3 rok med öppen planlösning och en uteplats med ett dolt och naturnära läge! Ljus och modernt rustad lägenhet med kök med öppenhet ut mot både matplats och vardagsrum. Större delen av bostaden är klädd i vita väggar och ekparkettgolv. De två sovrummen vetter med fönster mot baksidans trevliga uteplats som i sin tur är rustad till hälften med träaltan och hälften med gräsmatta innan det övergår till föreningens allmänning. Trevligt boende i låghus i mitten av bostadsområdet, vilket skapar en lugn och barnvänlig levnadsatmosfär. Lummig innergård med både lekplats och grillmöjligheter. Omtyckt och välskött förening i naturskönt område med närhet till förskolor och skola. På bekvämt promenadavstånd når man även pendeltågsstationen såväl som stora naturområden och Kairobadet.

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Joel Degerth

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 070-455 12 84

  joel.degerth@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Entréhall

   Rymlig hall med halvvägg som avskiljare mot matplats och kök. Här finns utrymme för avhängning direkt till höger. På golvet ligger ett stilrent klinker som sedan övergår till ekparkett som fortsätter vidare ut i lägenheten. Väggen är trevligt tapetserad.

   Kök & matplats

   Ett arbetsvänligt kök med grålackade luckor och som är utrustat med kombinerat skåp för kyl/frys, spis, diskmaskin, stilrent kvadratiskt kakel ovanför arbetsytorna och ett vädringsfönster mot framsidan. Matplatsen som ligger i direkt anslutning men i öppen planlösning mot vardagsrummet har fönster mot framsidan och rymmer ett matbord för sex personer om så önskas.

   Vardagsrum

   Från hallen nås vardagsrummet som ligger i öppen planlösning mot både matplats och kök. Vardagsrummet har många kvadratmeter i rektangulär form vilket underlättar möbleringen och rymmer en större soffgrupp om så önskas. På golvet ligger ekparkett som ringlar sig vidare från hall och ut till sovrummen,

   Sovrum

   I bostaden finns två stycken sovrum som båda ligger med fönster som vetter mot bostadens baksida. Det större av rummen har en av väggarna helt inredd med praktisk förvaring i garderober. Övrig förvaring i form av garderober finns även i passagen in till det andra sovrummet. Från det stora sovrummet finns utgång till lägenhetens baksida med uteplats. Här finns en altan med plats för möblering. Nedanför altanen ligger den tillhörande gräsytan med staket runt om. Insynsskyddad och privat!

   Duschrum

   Lägenhetens duschrum ligger med ingång från passagen till ett av sovrummen. Här står idag både duschkabin, WC, handfat samt en tvättmaskin som lämnas till köparna. På golvet ligger ett golv av klinker och väggarna är till hälften kaklade och hälften målade.

   Uteplats/Balkong

   Till bostaden finns det en uteplats, som ligger i ett väldigt skyddat läge tack vare en bergsknalle som skärmar av. Baksidan vetter i väster, vilket medger sol större delen av dagen. Bostadens uteplatser gäller med nyttjanderätt, vilket betyder att du vårdar och sköter om den men det rent juridiskt är föreningens mark.

   Bostad

   Boarea

   68m2 (Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)

   Våning

   0 av 0  (Markplanslägenhet) , hiss finns inte

   Lägenhetsnummer

   441-60199

   Andel i föreningen

   0,5414%

   Andel av årsavgift

   Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

   TV och internet

   Ansluten till kabel-TV nät via Comhem. Bredband via Comhem och Bredbandsbolaget.

   Övriga utrymmen

   Förråd och tvättstuga finns på gården i ett separat hus. Inom området fördelat på olika gårdar finns även bastu, gym, snickeriverkstad, övernattningslägenhet, möteslokal samt barnkalaslokal.

   Byggnad

   Byggår

   1983

   Byggnadstyp

   Flerfamiljhus

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd

   Uppvärmning

   Fjärrvärme samt markvärmepump

   Ventilation

   Mekanisk frånluft

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Runby Gårdar

   Föreningens organisationsnummer

   769616-4115

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   215 st , varav hyresrätter: 22 st

   Antal lokaler

   0 st

   Byggår

   1983-1984

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Bostadsrättsföreningen Runby Gårdar består av 215 st lägenheter bestående av flera fastigheter som är byggda runt sex olika gårdar. Fastigheterna byggdes 1983-84 och föreningen bildades 2008. Varje gård har en separat byggnad med tvättstuga och lägenhetsförråd. Inom området fördelat på olika gårdar finns även bastu, fint gym/relaxavdelning, snickeriverkstad, övernattningslägenhet (5 sängplatser, 300 kr/dygn), samt möteslokal. På innergården finns en mysig grillplats samt trevliga sittplatser att nyttja. Gå gärna in på föreningens hemsida för vidare information: www.runbygardar.se Området ligger naturskönt beläget nära skog och mark, fina strövområden, elljusspår (längdskidspår skapas vintertid) samt bär och svampskog. Via en vacker gång- och cykelväg når man bla Mälaren och den populära badplatsen "Kairo" och ridskolan "Sättra gård". På bekvämt gångavstånd når man Väsbys centrala delar med dess utbud av affärer och restauranger samt pendeltågstation och bussanslutningar. Inom området finns det två förskolor, Regnbågen och Skogsdungen. Närmsta skola heter Runby skola (F-9) och ligger på Lövstavägen.

   Föreningens ekonomi

   Köparen debiteras en överlåtesleavgift på 2,5 % av prisbasbeloppet. Pantsättningsavgift tillkommer med 1 % av prisbasbeloppet. Föreningen planerar att höjde avgiften med 1,85% från 1 januari 2021.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Genomförda: - 2015 Installation av bergvärme. - 2015 Installation av värmeåtervinningen på ventilationen, så kallad FTX. - 2015 Fönsterrenovering/byte av yttre fönsterbågar. - 2018 Renovering av soprummen, infört matsortering. - 2019 Hissrenoveringar - Installerat blipp på de allmänna utrymmena i föreningen. Pågående renoveringar: - Pågående projekt med takbyte på samtliga gårdar, flera är redan slutförda.

   Parkering

   Inom området finns följande alternativ att hyra, separat kö gäller. P-Plats 57 st (200 kr), carport 40 st (330 kr), carport (grind) 13 st (400 kr), carport (grind och el) 17 st (450 kr) och Mc garage. Kostnaden för dessa platser kommer att höjas med 5 % per år under en 3-årsperiod, den första höjningen sker vid årsskiftet 2020/2021.

   Föreningens hemsida

   www.runbygardar.se

   Runby

   Allmänt om området

   Runby är ett äldre uppvuxet villaområde naturskönt beläget mellan gammal åkermark och stora Runbyskogen som erbjuder fina strövområden samt bär- och svampskog. Via en vacker gång- och cykelväg når man Mälaren och den populära badplatsen "Kairo", båt- och kanotklubb samt kommunens ridskola "Sättra gård". På bekvämt gångavstånd når man Väsbys centrala delar med dess utbud av affärer och restauranger samt pendeltågstation samt bussanslutning. I Runby finns det två förskolor, Regnbågen och Skogsdungen. Närmsta skola heter Runby skola (F-9). Gångavstånd till närmsta mataffär (Hemköp). I närbelägna områdena Eds Allé och Prästgårdsmarken finns fler förskolor att välja mellan.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Bromsbodavägen 35B, Upplands Väsby

   Kommun: Upplands Väsby

   Område: Runby

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 2 195 000 kr
   Utgångspris

   Månadsavgift: 4 120 kr/mån I avgiften ingår värme, varmvatten, bredband (100 mbit/s) och grundutbud av TV.

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2021-02-18

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr Betalas av köpare

   Driftkostnad: 548 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elförbrukning: 226 kWh/år

   Elkostnad: 385 kr/månad

   Försäkring: 163 kr/månad

   Antal personer i hushållet: 3 st

   Karta & område

   Upplands Väsby

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Centralvägen 2F i Upplands Väsby, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Upplands Väsby!

   Läs mer

   Bobutiken i Upplands Väsby

   Hitta din mäklare i Upplands Väsby

   Liknande bostäder