Objektbild

Centralvägen 3B, Upplands Väsby

Välplanerad 1:a i nyskick. Centralt läge och låg avgift!

Pris:

1 795 000 kr

Utgångspris

Månadsavgift 1 951 kr/mån I avgiften ingår värme, varmvatten och grundutbud av TV.

Bostadsrättslägenhet - Upplands Väsby

Rum: 1 rok

Våning: 1 av 3 , hiss finns

Boarea: 36,5 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Välplanerad 1:a om hela 36,5 kvm ett stenkast från Väsby station. Här bor du i en komplett 1:a med sovalkov, centralt läge och en bra avgift! Lägenheten är totalrenoverad 2017 och är utrustad med allt du behöver, snyggt duschrum, ett stilrent kök som är öppet mot allrummet, praktiskt avdelat med en separat sovalkov. I denna förening bor du med hiss upp till lägenheten, garage samt förråd. Precis utanför dörren finns all önskvärd service, restauranger och caféer, dessutom tar du dig på minuten Väsby station. Med tåget nås Stockholm, Arlanda och Uppsala under halvtimmen. Varmt välkommen på visning eller kontakta ansvarig mäklare för att boka en privatvisning!

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Mikael Salmén

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 070-455 12 85

  mikael.salmen@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   Välkomnande hall med gott om garderobsförvaring i en skjutdörrsgarderob direkt till vänster. Ljusgrått klinkergolv och vitmålade väggar.

   Duschrum

   Snyggt duschrum med vita kaklade väggar och mörkgrått klinkergolv, spotlights i tak. I utrustningsväg finns WC, handfat med kommod, badrumsspegel med inbyggd bluetooth-högtalare, duschväggar i glas, väggskåp, handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare.

   Allrum

   Stort allrum med en separat sovalkov, här finns utrymme för en större säng. Öppen planlösning mellan allrum och kök, utrymme för soffa, TV-möbel och matplats. Enstavs ekparkett och vitmålade väggar.

   Kök

   Köket är i en stilren design med snygga luckor och lådor i vitt, mörk bänkskiva och ljust stänkskydd bakom. I utrustningsväg finns häll, ugn, fläkt, integrerad kyl/frys, diskmaskin och mikro. Enstavs ekparkett och vitmålade väggar.

   Bostad

   Boarea

   36,5m2 (Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)

   Våning

   1 av 3 , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   3101-0002

   Andel i föreningen

   0,2474%

   Andel av årsavgift

   Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

   Renoveringar

   Lägenheten byggdes/totalrenoverades av föreningen 2017.

   TV och internet

   Ansluten till Comhem med basutbud av TV-kanaler, ingår i avgiften. Internet via Bahnhof 1000/1000mbit, obligatorisk avgift 85 kr i månaden.

   Övriga utrymmen

   Det finns fem tvättstugor inom området och de ligger i fristående byggnader på innergården. I föreningen finns en lokal som rymmer upp till 25 personer som kan bokas för möten och privata fester. Här finns toalett och kokvrå med kyl och frys. Tre cykelförråd fördelat över föreningen. Tillhörande lägenhetsförråd i källaren.

   Byggnad

   Byggnadstyp

   Flerfamiljshus

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd 2020-07-01
   Energiklass:
   Energiprestanda, specifik energianvändning: 175 kWh/m2 och år

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Ventilation

   Mekanisk till- och frånluft med återvinning

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Korpkulla 1

   Föreningens organisationsnummer

   769616-7340

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Övrigt om föreningen

   2017: Föreningen har anlitat ett företag som besiktigat alla fastigheterna och lämnat rekommendationer om vad som bör renoveras, bytas etc. på lång sikt. Det är därför bl.a. hissarna nu skall bytas. Besiktningsföretaget har enligt föreningen lämnat rekommendationer om att blomlådorna på terrasserna bör tas bort och ersättas med ett nytt räcke/staket. Arbetet skall bekostas av föreningen. Det innebär att terrassen blir större, men det kommer också att innebära att den extra golvbeläggningen som ligger ovanpå betonggolvet (små plasttrallar) måste utökas eller bytas av bostadsrättsinnehavaren. Vet inte vad det kan kosta, troligen några hundralappar. Det finns ingen fastställd tidpunkt för när arbete med att ta bort balkonglådorna skall ske, man har sagt att det skall göras när övriga arbeten t.ex. markarbetena etc. är slutförda.

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   215 st , varav hyresrätter: 40 st

   Antal lokaler

   31 st

   Byggår

   1989-1990

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Föreningen ombildades i maj 2009 och består av 215 st lägenheter varav 175 upplåts med bostadsrätt och 40 med hyresrätt fördelat över föreningens nio byggnader. Utöver det finns även 31 st lokaler ( butiker, restauranger, kontor, läkarmottagning och gruppboende. Samtliga hus har hiss och till lägenheten hör ett förråd. Föreningens byggnader ligger kring stora skyddade innergårdar med plats för umgänge och lek, under 2016 utfördes markarbeten på innergården och ny lekplats, sandlådor och boulebana kom till. Området ligger med ett mycket centralt läge nära pendeltågstation och busskommunikation och på kort promenadavstånd når man även Väsby Centrum med dess stora utbud av butiker, restauranger och diverse service.

   Föreningens ekonomi

   För frågor om föreningens ekonomi, kontakta föreningens styrelse. Inga planerade avgiftshöjningar inför 2021 (kontrollerat: 2021-03-31).

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   För mer detaljerad info kring utförda och kommande renoveringar, se gärna underhållsplan i årsredovisningen. Styrelsen planerar att följa underhållsplanen. En uppdatering av den kommer även att genomföras. Sammanfattning, kommande större renoveringar: 2021: Föreningen kommer genomföra arbeten på taken på punkthusen samt ta in en konsult för att titta på energieffektivisering. 2020-2025: Fasadrenovering. 2019-2025: En del mindre projekt kommer även utföras, se gärna underhållsplan i årsredovisningen för 2018. Sammanfattning, utförda renoveringar: 2018: Diverse underhållsarbete. 2018: Ombyggnation av lägenhet och lokal som gjorts om till lägenhet. 2017 - 2018: Hissrenovering har utförts i husen. 2017: Nya lampor i trapphus, garage och innergårdar som skall vara energibesparande. 2016: Markarbeten innergård (Kvarnvägen, Industrivägen) 2015: Fasadrenovering 2014: Ett nytt tvättbokningssystem bl.a. via internet. 2012: Ventilationsrenoveringar och omläggning av tak på punkthusen. 2011: Passersystem och lysrörsarmatur i garaget. 2009: Garageportar.

   Parkering

   Föreningen har 132 garageplatser, varav 86 platser finns i form av underbyggd gård i anslutning till Centralvägen 3 – 5 och Kvarnvägen 1 – 5 med infart från Industrivägen 22. Övriga 46 platser är fördelade under punkthusen. Föreningen disponerar inga P-platser utomhus. I varje punkthus finns ett gemensamt garage med 7 – 11 platser. Dessa kostar 612 kr/mån. I stora garaget (Infart Industriv. 22) finns 24 öppna platser som kostar 612 kr/mån. Övriga platser är burar med gallergrindar. Vissa burar är för en bil, medan andra rymmer 2 – 3 bilar, var och en med egen grind. Storleken varierar från 11 – 22 m2/plats och hyran varierar från 648 till 804 kr/mån beroende på storlek. Kö tillämpas för alla platser.

   Försäkring

   Varje enskild boende behöver fr.o.m. 2020 teckna ett bostadsrättstillägg till sin hemförsäkring.

   Föreningens hemsida

   www.brfkorpkulla1.se

   Centralt

   Allmänt om området

   Bor man i centrala Väsby har man nära allt man kan tänkas behöva. På bekvämt gångavstånd finns Väsby Centrum, en anläggning som erbjuder butiker av alla de slag, restauranger, mataffärer, apotek och diverse övrigt sortiment. I den västra delen ligger pendeltågstationen, härifrån tar man sig till Stockholm city och Uppsala på knappt 30 minuter och tåget passerar även Arlanda flygplats efter 10 minuters färd norrut. I närheten ligger även det nybyggda kulturhuset och det fina biblioteket. Diverse fritidsanläggningar ligger i den östra delen, här finns en nybyggd minigolfbana och välbesökta Medley med bl a motionsanläggning och simhall. För de yngre har man nyligen byggt en skatepark som är väldigt uppskattad. Vill man ströva i naturskön miljö är det alltid nära ett lummigt och fint naturstråk.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Centralvägen 3B, Upplands Väsby

   Kommun: Upplands Väsby

   Område: Centralt

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 1 795 000 kr
   Utgångspris

   Månadsavgift: 1 951 kr/mån I avgiften ingår värme, varmvatten och grundutbud av TV.

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2021-03-24

   Pantsättningsavgift: 476 kr

   Överlåtelseavgift: 1 190 kr Betalas av köpare

   Driftkostnad: 485 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 250 kr/månad

   Försäkring: 150 kr/månad

   Övrigt: 85 kr/månad

   Kommentar till driftkostnad: Dessa kostnader är endast uppskattade och debiteras utifrån individuell förbrukning och avtal. Övrigt avser internet 1000/1000 Mbit i från Bahnhof. Detta är en obligatorisk kostnad för samtliga i föreningen, 85 kr/mån.

   Antal personer i hushållet: 1 st

   Karta & område

   Upplands Väsby

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Centralvägen 2F i Upplands Väsby, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Upplands Väsby!

   Läs mer

   Bobutiken i Upplands Väsby

   Hitta din mäklare i Upplands Väsby

   Liknande bostäder