Hagvägen 6B, Upplands Väsby

1 100 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Hagvägen 6B - Upplands Väsby

  Kommun

  Upplands Väsby

  Typ

  Flerfamiljshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  Boarea

  18m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  2 av 3 (Två trappor) , Hiss finns inte

  Rum

  1 rok

  Område

  Runby

  Avgift

  1 208 kr/mån

  I avgiften ingår värme, kallvatten, kabel-TV och BR-tillägg.

  Accepterat pris

  1 100 000 kr

  61 111 kr/m2

  Välplanerad 1:a om 18 kvm nära Väsby station med sina goda kommunikationer i mycket fint skick!

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Välplanerad 1:a om 18 kvm nära Väsby station med sina goda kommunikationer i mycket fint skick! Med sitt nära läge till tågstationen och låga avgift är detta en perfekt pendlarlägenhet eller första bostad. Bostadsrättsföreningen har under 2017 renoverat upp fasaden och bytt fönster på lägenheterna som sedan tidigare har stambytta el- och vattenstammar. Lägenheten har även en inre reparationsfond på ca 6 804 kr som får användas av den nya ägaren. Perfekt pendlarläge med bara ett par minuters promenad från pendeltågsstationen, varifrån du kan ta dig till både Stockholm, Arlanda och Uppsala inom 30 min. Mysiga Runby har natursköna omgivningar kring Eds-sjön och Mälaren med tillhörande motionsspår och gångavstånd ner till Hemköp med dagligvaruhandel. Varmt välkomna på visning!

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Planlösning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Entréhall

  Ljus hall med plats för avhängning direkt till vänster samt förvaring i dubbelgarderob som är integrerad till höger. Ljust målade väggar samt en mycket stilren och passande ekparkett på golvet. Modernt elskåp och säkerhetsdörr ut mot trapphuset.

  Duschrum

  Från hallen nås lägenhetens stambytta och renoverade duschrum. Vita kaklade väggar med mörkgrå bård samt ett ljust klinkergolv. Här finns dusch, vägghängd WC med förvaringslucka ovantill, handfat samt spegelskåp.

  Rum

  Allrum med plats för till exempel säng, skrivbord och matplats. Fönstret vetter mot entrésidan. Ytskikten fortsätter i samma stil som vid entrén med den enstaviga ekparketten och ljust målade väggarna.

  Övriga utrymmen

  Det finns källarförråd och tvättstuga i angränsande hus.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1956

  Uppvärmning

  Bergvärme

  Bilplats

  9 garageplatser. Går att hyra för 620 kr/mån. 40 parkeringsplatser. Går att hyra för 240 kr/mån. Separat kö till parkeringsplatser och garageplatser.

  Läs mer

  Omgivning

  Beskrivning av omgivningen

  Runby är ett äldre uppvuxet villaområde naturskönt beläget mellan gammal åkermark och stora Runbyskogen som erbjuder fina strövområden samt bär och svampskog. Via en vacker gång- och cykelväg når man bla Mälaren och den populära badplatsen "Kairo" och ridskolan "Sättra gård". På bekvämt gångavstånd når man Väsbys centrala delar med dess utbud av affärer och restauranger samt pendeltågstation och bussanslutningar. Inom området finns det två förskolor, Regnbågen och Skogsdungen. Närmsta skola heter Runby skola (F-9). Gångavstånd till närmsta mataffär (Hemköp).

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  482 kr/månad

  Försäkring:

  175 kr/månad

  Elkostnad:

  280 kr/månad

  Vatten/avlopp:

  27 kr/månad

  Total driftkostnad:

  482 kr/månad

  Personer i hushållet:

  1 st

  Kommentar:

  Ovanstående kostnader för hushållsel och hemförsäkring är uppskattade, dessa debiteras efter individuell förbrukning och avtal. Övrigt avser bredband från Bredbandsbolaget, detta är obligatoriskt via gruppavtal till alla i föreningen för 266 kr/mån. Varmvattenstillägg om 27 kr/mån. Bostadsrättstillägg ingår i avgiften.

  Andel i föreningen:

  0,75385%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Reparationsfond:

  6 804 kr

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-03-21

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Betalas av köpare

  Byggnad

  Fönster:

  2+1

  Ventilation:

  Frånluft

  Uppvärmningssystem:

  Bergvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Runby-Ingrid

  Lägenhetsnummer:

  19

  Antal lägenheter:

  92

  Antal lokaler:

  2

  Allmänt om föreningen:

  Bostadsrättsföreningen Runby-Ingrid är en förening som består av 92 stycken lägenheter och är belägen på fastigheten Upplands Väsby Övra Runby 2:181 (Hagvägen 6A-G). Själva flerbostadshuset byggdes 1956 och är ett så kallat stjärnhus. Föreningen registrerades 2012-04-02 och tillträdde fastigheten i slutet på 2014. OMRÅDET Hagvägen 6A-G är beläget på ett stenkast från de centrala delarna av Upplands Väsby. Här är ett bra läge mellan dels Runbys natursköna områden med mycket skog och mark, fina strövområden, elljusspår enda bort till Mälarens badplats "Kairo". På ett väldigt kort gångavstånd når man Väsbys centrala delar med dess utbud av affärer och restauranger samt pendeltågstation och bussanslutningar. I föreningen finns en pizziera och på gångavstånd på Runbysidan finns även en matvarubutik. Närmsta skola heter Runby skola och har förskola och grundskola från årskurs 1-9.  Föreningens ekonomi:

  En höjning av avgifterna på 5% kommer att ske under våren 2019.  Gjorda renoveringar:

  2017 Målning av plåttak på uthus 2017 Fasadbelysning. 2017 Passersystem installeras samt tvättstugebokning över internet. 2017 OVK Ventilationsanalys, rensning av ventilationer och eventuella justeringar. 2017 Cykel och barnvagnsrum ombyggnad av återvinningsrummen av Hagvägen. 2017 Makadam runt huskroppen, bättre dränering, mindre risk för putsen. Ingår i fasadprojektet. 2017 Fasadrenovering och fönsterbyten. Fas två och tre, med slutbesiktning hösten 2017. 2017 Klotterskydd, klotterskydd ska påföras på fasaden och uthusen. 2017 Målning av tvättstugan. 2017 Lekpark, besiktning. 2017 Byte av garageportar, ingår i fasadprojektet. 2017 Byte av undercentral, eventuellt installation av bergvärme. 2018 Skaldörrar renoveras. Källardörrar av plåt målas, entrédörrar inklusive bakdörrar renoveras. 2018 Renovering räcken ledstänger och murar. 2018 Allt plåt och stål samt stenmurar och betongtrappor såväl som betongmurar behöver rengöras och i tillämpliga fall målas respektive lagas. 2018 Satsning på utomhusmiljön 2018 Parkeringsområdet. 2018 Installering bergvärme. 2019 Nya termostater behöver installeras på samtliga radiatorer i huset, för att säkerställa en jämnare uppvärmning i alla lägenheter. 2020 Trapphus Uppfräschning av trapphusens väggar, golv och tak. 2021 Helhetsgrepp för trivsel. 2021 Upprustning av parkeringsområdet. För dessa reparationer har föreningen satt undan denna kostnad i en för yttre underhåll. Samtliga lägenheter i föreningen har stambytts mellan 2006-2007. En teknisk besiktning gjordes av Projektledarhuset AB den 17 januari 2014.  Energideklaration

  Energiprestanda, specifik energianvändning:

  149 kWh/m2 per år

  Status:

  Utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor