Herrgårdsvägen 97, Upplands Väsby

1 395 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Visning

   Mån 22 Jul

   Bokad visning - anmäl dig här

   Anmäl till visning

   Adress

   Herrgårdsvägen 97 - Upplands Väsby

   Kommun

   Upplands Väsby

   Typ

   Flerfamiljhus

   Boendeform

   Bostadsrättslägenhet

   Byggår

   1960

   Boarea

   20m2

   Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

   Våning

   1 av 2 (Bottenvåning. Våningsplan 1 av 2. ) , Hiss finns inte

   Rum

   1 rok varav 1 sovrum

   Område

   Centralt

   Avgift

   1 496 kr/mån

   I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV, bredband.

   Utgångspris

   1 395 000 kr

   69 750 kr/m2

   Välplanerad 1:a i genomgående fint skick med ett centralt läge och låg avgift!

   Välplanerad 1:a med sovalkov i genomgående fint skick. Denna yteffektiva lägenhet disponeras över en hall med avhängningsmöjlighet, ett lättmöblerat rum med sovalkov, stilrent pentry och ett stambytt badrum. Här bor du med låg avgift i den stabila bostadsrättsföreningen Vilunda. Mycket bra läge med närhet till Väsby Centrum och Upplands Väsby station, därmed tar du dig på promenadavstånd till service, butiker samt pendeltåg. Från Väsby station tar du dig sedan enkelt vidare mot Stockholm, Uppsala och Arlanda. Varmt välkommen på visning!

   Ansvarig mäklare

   Alla bilder

   Planritning

   Visning

   Visning 1

   2019-07-22 00:00:00 2019-07-22 00:00:00 40 Bostadsvisning Herrgårdsvägen 97, Upplands Väsby 59,52004246, 17,91285122 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

   Beskrivning

   Entréhall

   Hall med avhängningsmöjlighet direkt till höger. Plats för hatthylla och skoställ.

   Pentry

   Ljust och fräscht pentry med vita luckor, mörk sten samt mörk bänkskiva i laminat. Utrustad med kombinerad kyl/frys, häll med två plattor samt inbyggd micro och ugn.

   Allrum

   Väldisponerat och lättmöblerat allrum med utrymme för både kök- och vardagsrumsmöbler. Tack vare sovalkoven finns möjligheten att skapa en avskärmad del för säng. Ljust trämönstrat laminatgolv samt väggar i vitt.

   Duschrum

   Stambytt duschrum med ljust kakel och klinker. I utrustningsväg finns WC, spegelskåp samt duschhörna.

   Övriga utrymmen

   Det finns tillhörande källarförråd, cykelrum samt tvättstuga i huset. På Herrgårdsvägen 16 har föreningen en snickerilokal som kan användas av boende i föreningen. En större samlingslokal finns i bottenvåningen på Herrgårdsvägen 28, här finns stolar och bord samt ett funktionellt kök med porslin med mera för 70 personer, går att hyra för fester eller liknande. På Herrgårdsvägen 18 finns en bastu som går att hyra till självkostnadspris, uthyrning görs genom Renew Service. I anslutning till bastun finns ett uthyrningsrum med plats för 3 personer. I anslutning till garagen finns både en tvätthall och en smörjhall. I föreningen finns ett grovsoprum som är beläget vid garageplatserna i närhet till Lidmans Allé. Det finns 12 stycken tvättstugor inom föreningen, varav en belägen i huset. Tvättstugorna disponeras utan kostnad för de boende i föreningen. Varje tvättstuga har två tvättmaskiner, elmangel, torkskåp och torktumlare.

   Byggnad/Renoveringar

   Byggnadsår: 1962

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Läs mer

   Omgivning

   Beskrivning av omgivningen

   Bor man i centrala Väsby har man nära allt man kan tänkas behöva. På bekvämt gångavstånd finns Väsby Centrum, en anläggning som erbjuder butiker av alla de slag, resturanger, mataffärer, apotek och diverse övrigt sortiment. I den västra delen ligger pendeltågstationen, härifrån tar man sig till Stockholm city och Uppsala på knappt 30 minuter och tåget passerar även Arlanda flygplats efter 10 minuters färd norrut. I närheten ligger även det nybyggda kulturhuset och det fina biblioteket. Diverse fritidsanläggningar ligger i den östra delen, här finns en nybyggd minigolfbana och välbesökta Medley med bl a motionsanläggning och simhall. För de yngre har man nyligen byggt en skatepark som är vädigt uppskattad. Vill man ströva i naturskön miljö är det alltid nära ett lummigt och fint naturstråk.

   Läs mer

   Fakta

   Ekonomi

   Driftkostnad:

   190 kr/månad

   Försäkring:

   90 kr/månad

   Elkostnad:

   100 kr/månad

   Total driftkostnad:

   190 kr/månad

   Personer i hushållet:

   2 st

   Kommentar:

   Detta är endast uppskattade driftskostnader. Dessa debiteras utifrån individuell förbrukning och avtal

   Andel i föreningen:

   0,1%

   Andel av årsavgift:

   Uppgiften har ej gått att få fram

   Reparationsfond:

   1 192 kr

   Pantsättning:

   Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-06-07

   Pantsättningsavgift:

   465 kr

   Överlåtelseavgift:

   1 163 kr

   Betalas av säljare

   Byggnad

   Byggår:

   1960

   Fönster:

   3-glasfönster

   Ventilation:

   Mekanisk frånluft

   Uppvärmningssystem:

   Fjärrvärme

   Förening

   Föreningens namn:

   Brf Vilunda HSB

   Lägenhetsnummer:

   68278

   Antal lägenheter:

   407

   Byggår:

   1960

   Antal lokaler:

   50

   Allmänt om föreningen:

   Bostadsrättsföreningen Vilunda HSB bildades 1962 och omfattas av 407 lägenheter. Föreningen ligger mycket centralt i Upplands Väsby med närhet till Väsby Centrum samt Upplands Väsby Station. Från stationen kan du sedan ta dig till centrala Stockholm och Uppsala på mindre än 30 minuter eller till Arlanda flygplats på 10 minuter. Sophantering sker genom separata sopnedkast utanför entréerna dessutom finns det grovsoprum samt returhantering för glas i föreningen. Flertalet gemensamma ytor samt tvättstugor finns i föreningen, se vidare info i beskrivningen. Gå gärna in på föreningens hemsida för vidare information. www.brfvilunda.se   Föreningens ekonomi:

   Inga planerade avgiftshöjningar under 2019. För information och frågor om föreningens ekonomi, se hemsidan (http://www.brfvilunda.se/), kontakta föreningens styrelse alternativt se senaste årsredovisningen.   Gjorda renoveringar:

   Pågående arbete för energibesparingsåtgärder, utvärdering och ev. fortsatt utbyggnad av FTX, åtgärda anmärkningar på fönstren, snygga till entréerna, fortsatt genomgång och förhandling av avtal för att eventuellt erhålla bättre villkor, fortsatt upprustning av tvättstugor samt förbättring av trapp/ramp mellan HV. 99 - 101. Planerad renovering av balkonger och gavlar på höghusens södra kortsidor framöver, eventuellt under 2019. Utförda renoveringar 2010-2011 - Omfattande renovering enligt följande: Stambyte, uppgradering av el, infört enhetsmätning av el, nya isolerglasfönster samt nya balkongdörrar. 2013 - Ommålning av p-platser - Markomläggning vid Herrgårdsvägen 14, 24 och 28 för att slippa vattenskador i källarna · Fortsatt upprustning av tvättstugor · Fortsatt energibesparande åtgärder av utebelysning 2014 - Ommålning av hissar, hisskarmar och hissdörrar på alla våningsplan - Utbyte av värmeväxlare i undercentral - Kompletterande ommålning av P-rutor. 2017 -Utbyte av porttelefoner   Energideklaration

   Status:

   Ej utförd

   Allmänt

   Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

   Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

   Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

   Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

   Om budgivning

   Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

   Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

   Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

   Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

   Boendekalkyl

   Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

   Boendekalkyl Räntor