Holmvägen 22C, Upplands Väsby

2 095 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Holmvägen 22C - Upplands Väsby

  Kommun

  Upplands Väsby

  Typ

  Flersbostadshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2014-2016

  Boarea

  66m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  4 av 4 (Högst upp i huset.) , Hiss finns

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Apoteksskogen

  Avgift

  4 032 kr/mån

  I avgiften ingår värme, vatten samt basutbud av TV, bredband och IP-telefoni.

  Utgångspris

  2 095 000 kr

  31 742 kr/m2

  Välplanerad gaveltvåa om 66 kvm högst upp i huset. Strålande balkongläge i sydväst!

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Stor 2:a högst upp i huset med gavelläge och en stor balkong i sydvästläge, ett av föreningens absolut bästa lägen! Lägenheten fördelas över ett rymligt sovrum med gott om förvaring, stort och påkostat badrum, ordentligt kök med matplats och ett stort och lättmöblerat vardagsrum som ansluter till den härliga balkongen. Garage finns i föreningen och till lägenheten finns ett källarförråd. Här bor du på en kort promenads avstånd till såväl Väsby Centrum med stort utbud av butiker och service samt pendeltågsstation. Från Väsby station når du både Stockholm och Uppsala inom halvtimmen. Nära lägenheten går även direktbuss 565 till Stockholm City. Varmt välkommen på visning eller kontakta ansvarig mäklare för att boka en privatvisning!

  Ansvarig mäklare

  Mikael Salmén

  Reg. Fastighetsmäklare

  070-4551285

  mikael.salmen@lansfast.se Läs mer om Mikael

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Ljus och välkomnande hall med avhängning för ytterkläder till höger och tre garderober för förvaring. Ekparkett och vitmålade väggar.

  Sovrum

  Stort sovrum med gott om utrymme för dubbelsäng med tillhörande sängbord. Här finns fem stora garderober. Ekparkett och vitmålade väggar.

  Duschrum

  Stort duschrum utrustat med tvättställ, vägghängd wc, dusch med välvda duschväggar, bänkyta ovan tvättmaskin (Electrolux) och torktumlare (Electrolux) med förvaringsskåp ovan. Grått klinkergolv med värmeslingor och kaklade väggar i vitt.

  Kök

  Fullt utrustat kök i stilrent utförande med vita luckor, mörk bänkskiva i laminat samt vitt kakel. Köket är utrustat med spis, fullstor kyl och frys, inbyggd mikrovågsugn från Electrolux samt fläkt från Franke. Här finns även en bra matplats intill fönster för 4-6 personer. Ekparkett och vitmålade väggar.

  Vardagsrum

  Stort och lättmöblerat vardagsrum med utgång till balkong. Rummet kan med fördel möbleras med såväl soffgrupp som en extra matplats. Gavelfönster i kombination med helglasad balkongdörr skapar rymd. Här finns möjligheten att skapa ett ytterligare sovrum om så önskas. Ekparkett och vitmålade väggar.

  Övriga utrymmen

  Det finns källarförråd.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2014-2016

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  TV

  I avgiften ingår KabelTV basutbud.

  Bredband

  I avgiften ingår, via Bredbandsbolaget bredband (10 mbit) och IP-telefoni.

  Uteplats/Balkong

  Möblerbar och rymlig balkong högst upp med sydvästligt läge. Här har du sol större delen av dagen!

  Bilplats

  I föreningen finns det ett varmgarage som nås med hissen och har 76 bilplatser och 5 MC-platser. Garageplats kostar 750 kr/mån och MC-plats går att hyra för 300 kr/mån. Till samtliga platser är det separat kö.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  450 kr/månad

  Försäkring:

  150 kr/månad

  Elkostnad:

  300 kr/månad

  Total driftkostnad:

  450 kr/månad

  Personer i hushållet:

  2 st

  Kommentar:

  Ovanstående kostnader är endast uppskattade, dessa debiteras enligt individuell förbrukning och avtal.

  Andel i föreningen:

  1,08%

  Andel av årsavgift:

  1,13%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-01-03

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Betalas av säljare

  Byggnad

  Byggår:

  2014-2016

  Fönster:

  Isolerglas. Träkarm och aluminiumbåge.

  Ventilation:

  Balanserad ventilation med återvinning (FTX).

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Solvändan i Upplands Väsby

  Lägenhetsnummer:

  4370-1090

  Antal lägenheter:

  83

  Antal lokaler:

  3

  Allmänt om föreningen:

  Den vita medelhavsinspirerade arkitekturen i kombination med ett centralt läge i Upplands Väsby erbjuder ett boende som är någonting utöver det vanliga. Föreningen består utav 83 lägenheter fördelade på två byggnader som tillsammans sluter sig kring den stora innegården där möjlighet ges till både lek och umgänge. Lägenheterna är från ett till fem rum och samtliga har uteplats eller balkong. Det finns även etagelägenheter som har dubbla terrasser samt en vinterträdgård. Interiör Det attraktiva boendet är någonting som genomlyser projektet från fasad till interiör. Inredningen består av materialval av hög kvalitet med möjlighet att anpassa boendet så att hemmet blir rätt för just dig. Genomgående smakfulla, diskreta och högkvalitativa materialval. Spännande planlösningar med generösa och öppna sällskapsytor, rymliga balkonger/uteplatser. Ett bekvämt och modernt boende för dig med höga krav på funktionalitet och standard. Mysig, insynsskyddad och påkostad innergård av privat karaktär blir den självklara samlingspunkten för föreningens medlemmar. Parkering Under huset och innergården finns ett garage som ger goda parkeringsmöjligheter. Hiss finns direkt från garageplanet till respektive våningsplan, så att du lätt tar dig upp till din lägenhet. Föreningen fördelas över 83 lägenheter i storlekarna 1-5 rum och kök, 32-126 kvm. Det finns 3 lokaler i föreningen som hyrs ut. Parkering: 76 bilplatser samt 5 MC-platser som går att hyra separat. Ekonomisk förvaltare: Fastum Se mer info på föreningens hemsida: http://www.solvandanvasby.se/  Föreningens ekonomi:

  För mer information om föreningens ekonomi se bilagd ekonomisk plan och årsredovisning. Inga planerade avgiftshöjningar för 2019 (kontrollerat: 2019-01-07).  Energideklaration

  Status:

  Ej utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor