Objektbild

Holmvägen 22C, Upplands Väsby

Välplanerade 39 kvm i nyskick. Balkong i sydväst!

Pris:

1 695 000 kr

Utgångspris

Månadsavgift 2 382 kr/mån I avgiften ingår värme, vatten samt basutbud av TV, bredband och IP-telefoni

Bostadsrättslägenhet - Upplands Väsby

Rum: 1 rok

Våning: 3 av 4 , hiss finns

Boarea: 39 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Välplanerad 1:a om hela 39 kvm belägen näst högst upp i huset. Lägenheten fördelas över en rymlig hall, ett stort duschrum i kakel/klinker, en naturlig sovdel som går att dela av samt ett fullutrustat kök med öppen planlösning mot matplats och vardagsrum. Bekvämt boende i nyproduktionsstandard och en stabil förening, här ingår värme, varmvatten, TV, bredband och förråd i avgiften. Balkong i sydvästligt läge! Här bor du på en kort promenads avstånd till såväl Väsby centrum med stort utbud av butiker och service samt kommunikationerna nere vid Väsby station. Varmt välkommen på visning eller kontakta ansvarig mäklare för att boka en privatvisning!

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Mikael Salmén

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 070-455 12 85

  mikael.salmen@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   Välkomnande hall med avhängning direkt till höger och gott om förvaring i tre garderober. Klinker vid entrén och därefter följer ett ekparkettgolv, vitmålade väggar.

   Duschrum

   Helkaklat och stilrent duschrum i en större storlek. Vitt kakel på väggarna och ett grått klinkergolv med golvvärme. I utrustningsväg finns duschväggar i glas, vägghängd WC, handfat, spegel, tvättmaskin samt väggskåp ovan bänk.

   Allrum

   Allrummet knyter an med sovdelen och köket, här har du ett härligt ljusinsläpp och utsikt ner över föreningens innergård. Utrymme för soffa och TV-möbel. Ekparkett på golvet och vitmålade väggar. Två balkongdörrar tar dig vidare ut på den längsgående balkongen som har ett ypperligt läge i sydväst.

   Kök

   Fullutrustat kök innehållandes kombinerad kyl/frys, spis, diskmaskin och integrerad mikrovågsugn. Köket är U-format och har gott om arbetsyta och bra med förvaringsytor i skåp och lådor. På golvet ligger ekparkett och ovanför de mörka arbetsytorna sitter kakel i vitt. Intill köket placeras en matplats för ca 4 personer som även ligger öppet ut mot vardagsrummet.

   Sovdel

   I andra änden av allrummet finns en sovdel som går att dela av med en vägg om så önskas. Här finns plats för en ordentlig säng och plats för förvaring. Golv av ekparkett och vita väggar.

   Uteplats/Balkong

   Balkong som är längsgående med bostadens fönster. Då bostaden ligger högt upp i huset har balkongen en vidsträckt utsikt. Sydvästligt läge med sol större delen av dagen!

   Bostad

   Boarea

   39m2 (Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)

   Våning

   3 av 4 , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   1087

   Andel i föreningen

   0,64%

   Andel av årsavgift

   Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

   TV och internet

   TV: I avgiften ingår Kabel-TV basutbud. Bredband: I avgiften ingår, via Bredbandsbolaget bredband (10 mbit) och IP-telefoni. Ansluten till fibernät.

   Övriga utrymmen

   Det finns källarförråd, cykelförråd och garage.

   Byggnad

   Byggnadstyp

   Flerfamiljshus

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Fönster

   Isolerglasfönster

   Ventilation

   Mekanisk till- och frånluft

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Solvändan i Upplands Väsby

   Föreningens organisationsnummer

   769626-7405

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   83 st

   Antal lokaler

   3 st

   Byggår

   2015-2016

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Den vita medelhavsinspirerade arkitekturen i kombination med ett centralt läge i Upplands Väsby erbjuder ett boende som är någonting utöver det vanliga. Föreningen består utav 83 lägenheter fördelade på två byggnader som tillsammans sluter sig kring den stora innegården där möjlighet ges till både lek och umgänge. Lägenheterna är från ett till fem rum och samtliga har uteplats eller balkong. Det finns även etagelägenheter som har dubbla terrasser samt en vinterträdgård. Interiör Det attraktiva boendet är någonting som genomlyser projektet från fasad till interiör. Inredningen består av materialval av hög kvalitet med möjlighet att anpassa boendet så att hemmet blir rätt för just dig. Genomgående smakfulla, diskreta och högkvalitativa materialval. Spännande planlösningar med generösa och öppna sällskapsytor, rymliga balkonger/uteplatser. Ett bekvämt och modernt boende för dig med höga krav på funktionalitet och standard. Mysig, insynsskyddad och påkostad innergård av privat karaktär blir den självklara samlingspunkten för föreningens medlemmar. Föreningen fördelas över 83 lägenheter i storlekarna 1-5 rum och kök, 32-126 kvm. Det finns 3 lokaler i föreningen som hyrs ut. Ekonomisk förvaltare: Fastum. Rutin kring "Blippar" till föreningens portar: Föreningen har infört en ny rutin för blipphantering. Säljaren ska vid avflytt återlämna sina 4 st blippar till Styrelsen, och köparen skall vid inflytt kontakta styrelsen för utkvittering av 4 st blippar. Se mer info på föreningens hemsida: http://www.solvandanvasby.se/

   Föreningens ekonomi

   Föreningen har inga planerade avgiftshöjningar under året (kontrollerat: 2021-01-12). För mer information om föreningens ekonomi se årsredovisningen eller kontakta styrelsen.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Föreningen har precis installerat 8 st laddplatser i garaget. Under 2021 kommer föreningen installera solceller, vilket kommer att sänka den redan låga elkostnaden (föreningen har kollektivavtal för el) i alla hushåll. Utöver detta har föreningen även skickat in ansökan om bygglov för balkonginglasningar genom Nordiska Inglasningar.

   Parkering

   I föreningen finns det ett varmgarage som nås med hissen och har 76 bilplatser och 5 MC-platser, varav 8 st platser i garage är med laddning för elbil. Garageplats kostar 750 kr/mån, laddstolpeplats i garage 1050kr/månad inkl. moms + 1.5 kr/kwh för att ladda. MC-plats kostar 300 kr/mån och utvändiga platser kostar 350 kr/mån.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Holmvägen 22C, Upplands Väsby

   Kommun: Upplands Väsby

   Område: Apoteksskogen

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 1 695 000 kr
   Utgångspris

   Månadsavgift: 2 382 kr/mån I avgiften ingår värme, vatten samt basutbud av TV, bredband och IP-telefoni

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2020-11-13

   Pantsättningsavgift: 475 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr Betalas av säljare

   Driftkostnad: 400 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 250 kr/månad

   Försäkring: 150 kr/månad

   Kommentar till driftkostnad: Dessa kostnader debiteras enligt individuell förbrukning och avtal. Ovanstående kostnader är endast uppskattade.

   Antal personer i hushållet: 1 st

   Karta & område

   Upplands Väsby

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Centralvägen 2F i Upplands Väsby, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Upplands Väsby!

   Läs mer

   Bobutiken i Upplands Väsby

   Hitta din mäklare i Upplands Väsby

   Liknande bostäder